Home 5D-teknik 5D-teknik i mobiltelefoner och andra mobila enheter

5D-teknik i mobiltelefoner och andra mobila enheter

by Charlotta

En del av den 5D-teknik vi galaktiker kommer att förmedla till mänskligheten är avsedd för mobiltelefoner, bärbara datorer, surfplattor och andra mobila enheter. Den nya tekniken kommer även att medföra helt nya typer av mobila enheter, bland annat en ny typ av glasögon med internetanslutning, kamera och telefon med bildöverföring. 5D-tekniken kommer att användas till tre olika områden, energiförsörjning, dataöverföring och nya 5D-funktioner.

Denna nya 5D-teknik är bara början på en lång rad nya tekniska lösningar och funktioner som kommer att förmedlas under de närmsta decennierna, det mänskligheten får nu lägger grunden för allt som ska komma. Innan människan kan ha nytta och glädje av den mer avancerade nya tekniken måste hon dock själv utveckla sitt medvetande till en högre nivå än nuvarande.

Energiförsörjningen kommer att bestå av en 5D-teknik-generator vars funktion bygger på magnetism vilket gör att den kan arbeta kontinuerligt på obestämd tid, med en kapacitet som vida överstiger de batterier som används idag och utan någon form av anslutning. Denna generator kan göras i mikrostorlek, den arbetar ljudlöst, blir inte varm, är inte känslig för vare sig värme, kyla eller stötar och har i princip obegränsad livslängd.

Dataöverföringen kommer att ske via den nya 5D-plattform som tidigare beskrivits och med tillhörande nya 5D-teknik-sändare och -mottagare i de mobila enheterna. Dessa sändare och mottagare är helt strålningsfria, mycket snabbare och med mycket högre kapacitet än befintliga, de blir inte varma och kan göras väldigt små utan att det påverkar överföringskvaliteten eller hastigheten.

Den här delen av 5D-tekniken kommer vi att presentera i sin helhet under 2021 med all nödvändig dokumentation, ritningar, beräkningar och bilder som krävs för produktion och idrifttagande. Vi kommer också att finnas tillgängliga som stöd och för att svara på frågor gällande produktion, implementering och användning. Redan under samma år kommer de första modellerna att finnas tillgängliga på marknaden.

Detta är den sista delen av den nya 5D-teknik som vi kommer att förmedla till människan under de närmsta åren. Nästa gång vi presenterar en ny omgång nyheter inom 5D-teknik-området blir tidigast om fem år. Under tiden kommer mänskligheten att ha fullt upp med den 5D-teknik vi hittills presenterat, att tillverka den, att implementera den, att ta den i bruk och att ställa om samhället utifrån de nya förutsättningarna.

Vi galaktiker kommer att finnas med er hela vägen genom detta, som ett stöd vad gäller den tekniska sidan såväl som den mänskliga och organisatoriska. Vi har varit med och genomfört motsvarande förändringar tidigare i andra civilisationer och vet vad som krävs, var problem brukar uppstå och hur man bäst löser dem. Den utveckling som nu sker kommer att leda till en mycket bättre värld och livskvalitet, och även om det kommer att innebära problem i omställningen är detta den enda vägen framåt.

Vi har väntat länge på detta och ser väldigt mycket fram emot att äntligen få lära känna er människor närmre och så småningom också träffa er personligen. Vi välkomnar er till den galaktiska gemenskapen av högre medvetande. Galaktikerna består av ett stort antal civilisationer med individer av olika raser, både humanoider och icke-humanoider, det vi har gemensamt är ett högt utvecklat medvetande och ett stort intresse för mänsklighetens utveckling och välmående. Ni kommer efterhand att få träffa oss alla.

/Galaktiker kanaliserad av Charlotta

20 comments

Lisbeth 10 mars, 2020 - 13:19

Hej!
Jag har hittat en sajt som verkligen sammanfattar den nya framtiden!
http://www.st-germain.se/ivo-fran-vega-via-sharon-stewart-7-mars-2020/

Charlotta 10 mars, 2020 - 13:30

Det är en sak som jag har undrat över en tid nu Lisbeth, postar du länkar till mina inlägg på andras plattformar lika frekvent som du postar länkar till andras material här på min blogg?
/C

Lisbeth 10 mars, 2020 - 14:44

Jag har sökt mycket information generellt för som du redan vet har jag betvivlat om vi människor verkligen skulle klara av att på egen hand sluta att skada varandra och oss själva genom de okloka system och levnadssätt som vi hittills har åstadkommit!
Jag har hittills inte varit så utvecklad att jag på egen hand har kommit över all information som har övertygat mig helt!
Jag sökte helt enkelt på internet om mer information om galaktiska federationen och liknande ämnen!
Ett orättvist ekonomiskt system har varit en starkt bidragande ordning, som tillsammans med enskildas rädslor och girighet bidragit till att måla in oss nuvarande orättvisor miljöförstöring och destruktiva lösningar!
Jag har länge letat efter lösningar om hur detta skulle gå att lösa, för det fungerar helt enkelt inte att skuldsätta världen!
Jag tycker att du Charlotta har en väldigt bra och kärleksfull grundsyn!
Det är lika intressant och lärorikt att ta del av dina texter varje gång! Som du har märkt, så är jag om jag inte förstår heller inte rädd för att gräva ännu djupare efter sanningen!
Om du undrar över något mer som jag har skrivit på din fantastiskt fina blogg så är jag väldigt intresserad av att svara om jag vet svaret!

Charlotta 10 mars, 2020 - 15:02

Jag försöker bara förstå bakgrunden till flödet av länkar och i ärlighetens namn gör jag fortfarande inte det. Om det är så att du postar länkar för att du vill ha min återkoppling på materialet så är jag rädd att jag dessvärre inte har möjlighet att erbjuda det, men det har du så klart märkt. Däremot har jag full förståelse för att du läser och tar in så mycket information du hinner och orkar med från andra avsändare, det är väldigt klokt och helt nödvändigt för att kunna bilda sig en egen uppfattning om saker och ting. Jag uppskattar också ditt genuina intresse och som jag tidigare sagt ger dina frågor mig ofta anledning att hitta nya sätt att beskriva saker och att vara ännu mer precis, något som jag värdesätter mycket.
/C

Lisbeth 10 mars, 2020 - 15:18

Jag tror att det finns flera orsaker till varför jag har valt att belysa olika ämnen!
Ibland har jag försökt bidra med information och ibland har jag försökt få förklaringar eller ge förklaringar!
Som jag tidigare har sagt så tror jag att saker löser sig lättare, om saker kommer upp till ytan!
För mig så avdramatiseras verkligheten om man tar tag i saker och ting och vågar prata om det som skapar problem!
Ju fler hjärnor och hjärtan som samverkar ju fler goda idéer föds!

Charlotta 10 mars, 2020 - 17:35

Jag skulle dock hellre ta del av dina egna tankar kring olika frågor än länkar till andras material. Eftersom det är dig jag samtalar med är dina åsikter och funderingar bra mycket mer intressanta och värdefulla att utgå från än en tredje part. 🙂
/C

Lisbeth 10 mars, 2020 - 14:17

Nej! Det beror på att jag har stort förtroende för dig!

Charlotta 10 mars, 2020 - 14:28

Nu förstår jag inte riktigt, om du har förtroende för mig borde du väl vilja sprida mitt material? Menar du att du inte har förtroende för avsändarna till det materialet du sprider?
/C

Lisbeth 10 mars, 2020 - 14:49

Nej det beror på att jag inte har deltagit i andra forum! Hittills har jag mest ägnat min tid till att söka information!
Jag tycker att din blogg har varit så allsidig så att jag personligen har efter hand fått svar av dig på väldigt mycket!
Generellt skall väl också tilläggas att tiden helt enkelt inte räcker till!

Lisbeth 10 mars, 2020 - 14:54

Däremot har jag ofta berättat om din fantastiska blogg till mina nära vänner och andliga människor som jag har mött!

Charlotta 10 mars, 2020 - 17:31

Tack för det! 🙂
/C

Christer Ståbis 11 mars, 2020 - 10:03

Tack Charlotta för ännu ett positivt inlägg. Jag tycker det är intressant att få ta del av information om all denna nya teknik (och mänskligt medvetande). Jag suger åt mig alla detaljer jag får reda på. : ) Jag har många funderingar om hur det kommer att genomföras och ser fram emot att få se det i verkligheten. Det är spännande, i synnerhet då det kommer att ske NU de allra närmsta åren !
Som det känns för mig just nu så är det också bra att bli påmind om dessa positiva förändring lite då och då. Jag har ju känt mig väldigt glad sedan jag fått ta del av all denna information och vidare information och tankar jag fått till mig tack vare Osho och Kryon.
Jag kunde känna kärlek till alla och kände en väldig frid och glädje. Av någon anledning så har jag tappat lite av den känslan. Jag känner inte riktigt på samma sätt längre. Varför vet jag inte. (Har inte bara med episoden jag nämnt tidigare.) Min energi har varit lägre. Det är lite trist och märkligt, då jag trodde att jag skulle kunna känna så där hela tiden nu. Har du någon tanke om vad det kan bero på, att jag inte känner samma kärlek och energi längre ? Kanske är det någon jag håller på att rensa nu eller något jag bör rensa. Jag vet inte…

Charlotta 11 mars, 2020 - 11:26

Jag tror du ska se de positiva känslorna som ett smakprov på vad som kommer. Utvecklingen går inte spikrakt uppåt utan i vågor, mellan topparna kommer dalar då man får tillfälle att jobba igenom saker man ännu inte är färdig med. Energiflödet in till jorden kan också påverka, det är många som upplever det som extra jobbigt för närvarande.
/C

Christer Ståbis 11 mars, 2020 - 12:38

Ja, jag har också tänkt på att det kanske går i vågor. Jag har ju varit med om det förr men det är bara det att jag trodde det skulle vara lite mer varaktigt denna gången. Å andra sidan så kan jag fortfarande känna denna kärlek och energi, även om jag just nu inte känner det lika kraftfullt och hela tiden. Jag ämnar dock komma tillbaka till den känslan och det tror jag kommer ske snart. Jag kan ju känna det redan nu, även om det är mer till och från nu och inte lika kraftfullt. Jag har dock lärt mig mycket sedan nyår och det har gått framåt med min utveckling så jag ser positivt på det hela ändå.
Jag har nu sedan ett par dagar tillbaka känt av min hals, så mitt immunförsvar är försvagat just nu, av någon anledning. Nu låter det kanske inte så konstigt för en ”vanlig” människa, att vara lite krasslig eller sjuk. Fast saken är den att jag är aldrig sjuk annars så när jag känner av att jag har ”något skräp” i kroppen så funderar jag genast över vad det beror på. För någonting beror det på, inte bara det att ”det går så mycket förkylningar nu”. De går mig spårlöst förbi annars. Så något har sänkt mig men jag vet inte vad. Visst, jag har en hel del människor runt mig i vardagen och alla är sannerligen inte så positiva av dem. Så jag kan ju ha blivit påverkad negativt av det men… Nja… Jag vet inte. Kanske något som rensas ut just nu inom mig.
Jag tänker dock inte låta mig bli sjuk utan jag kommer att ”tänka” bort det med min vilja. Jag brukar lyckas med det.

Charlotta 11 mars, 2020 - 14:18

Oj, vad intressant med din hals! Precis så kände jag några dagar och funderade i samma banor, eftersom jag blir förkyld max en gång vart femte år så är den möjligheten inte det första jag tänker på. Igår började jag dock känna mig hängig med snuva och hosta och idag är jag hederligt, gammaldags förkyld, en för mig ovanlig upplevelse som jag har svårt att förlika mig med. Jag har inte heller träffat någon som varit sjuk eller vistats på platser med hög smittorisk så sannolikheten att jag skulle bli smittad borde vara väldigt låg. Naturligtvis har jag frågat mina guider men de säger inte så mycket och jag får känslan av att det finns mer att säga om detta men av karaktären ”sådant som jag inte behöver veta för min tjänst”. Det kanske är något på gång trots allt och vägen dit går för vissa av oss via en förkylning.
/C

Christer Ståbis 11 mars, 2020 - 16:19

Ha ha. Ja, vad lustigt, att vi känt liknande symptom. Jag har vidtagit lite åtgärder, både fysiska (med viss mat och dryck) och rent mentala fast det känns som denna halsonda är annorlunda. Den vill inte ge sig riktigt. Nu har jag inte varit supernoga med att tänka mig frisk men ändå. Den borde ha börjat släppa ändå… Jo, jag kan också bli förkyld, om jag inte ”sköter mig” när jag väl ha börjat känna av halsen. Det är första steget för mig om en förkylning vill ”knacka på”. Det brukar vara så (då när jag för länge sedan hade en förkylning) att om jag kände av halsen och skötte mig så blev det inget mer och den gick över. Däremot om jag misskötte mig (dåligt med sömn etc) så bröt en förkylning ut. Om det däremot kom så långt som till en förkylning så brukade jag läka den på en dag.
En lite intressant sak som jag märkt (då förut) är att jag har mått mycket sämre av magsjuka men haft lättare att bota den, jämfört med en förkylning. Det av den anledningen att när jag haft magsjuka har jag ju ändå varit klar i huvudet och kunnat bara legat still och tänkt mig frisk. Däremot vid förkylning så har huvudet kunnat varit ”dåsigt” och då har inte viljan/orken funnits lika mycket för att bota mig själv… Lite intressant, tycker jag.
Just nu så har jag ärligt talat inte jobbat 100% mentalt på att bli frisk. På ett vis har jag känt att det skulle vara skönt att få vara hemma några dagar och… ja ta det lugnt, samt studera lite andligt material. Så min motivation har väl inte varit på topp… Fast jag vill inte vara hemma från jobbet, p g a sjukskrivning. Även om det är en salig blandning av människor där så ger dig mig också något positivt. I synnerhet nu då jag varit gladare och lite mer öppen mot fler människor på jobbet. Jag har också märkt att det gett positivt resultat hos flera av de som är där. De ser på mig lite annorlunda och tilltalar mig oftare nu. Inte alla men en del. (Sedan imponerar väl mina kalla duschar och vinterbad en del av dem så de känner väl lite extra ”respekt” för mig av den anledningen 😀 men ändå…)
Ja, de där rackarna säger ju inte alltid allt… ;D Det kommer kanske en förklaring så småningom, både för dig och för mig varför dessa sjukdomssymptom har dykt upp nu. Krya på dig i vilket fall som helst. : )

Charlotta 11 mars, 2020 - 16:31

Tack!
/C

Lisbeth 11 mars, 2020 - 12:21

Jag är helt enig med dig Charlotta! För egen del känns det ibland tom. som om man lånar ut sin energi till de som ligger i framkant av utvecklingen! Kan det ligga något i denna känsla?
Att det definitivt är stora krafter igång är i alla fall solklart för mig!
Efter mina egna efterforskningar så har jag fått intrycket av att den tid vi nu lever i handlar mycket om att ta beslut om vilken framtid vi vill ha och hur vi skall hämta styrka och inre vägledning för att uppnå denna positiva och levande framtid!
Jag vill gärna att du spinner vidare på min fråga!

Charlotta 11 mars, 2020 - 13:13

Man kan absolut ge energi till någon på ett sätt som gör att mottagaren blir stärkt av det. Detta gör man genom att fokusera på personen eller saker relaterade till personen och det spelar egentligen liten roll om man tänker positiva eller negativa tankar för alla tankar är energi. Detta är en del av lockelsen med berömmelse, den energi som förmedlas av fans och andra som följer ens person och arbete ska inte underskattas.

Det stämmer också att vi lever i en tid då var och en behöver bestämma sig för hur man vill att framtiden ska te sig. Det skifte planeten och mänskligheten genomgår för närvarande gör att det inte går att bara åka med i händelserna på samma sätt som tidigare, istället kommer saker och ting att, förr eller senare, ställas på sin spets på något sätt för alla människor och alla blir tvungna att välja. Det är min uppfattning att om man vill följa med in i den nya tiden behöver man göra aktiva val som stödjer det, annars kommer man att stanna kvar i det gamla resten av det här livet och kanske fler liv. All vägledning vi behöver finns egentligen inom oss, men eftersom de flesta människor är så ovana att lyssna till den är det många som tvivlar och tvekar och tycker att steget känns för stort och sannolikheten för liten.
/C

Lisbeth 11 mars, 2020 - 13:17

Tack för ditt hoppingivande och klargörande svar!

Comments are closed.