Home Allmänt Blogginfo

Blogginfo

by Charlotta

God söndagseftermiddag vänner! Hoppas ni har det bra i det fina höstvädret.

Eftersom en del av er kommenterar under många olika alias så vill jag berätta att varje gång ni använder nytt alias eller ny mailadress så måste kommentaren godkännas först innan den publiceras. Det räcker alltså inte att ni kommenterar från samma ip-nummer utan vill ni få kommentaren publicerad med en gång så behöver aliaset och mailadressen vara godkända sedan tidigare.

Jag vill inte riskera att få in varken spam, oseriösa eller elaka kommentarer på bloggen så därför är det inte ett alternativ att släppa kommentarerna helt fria, utan de som är nya behöver ett första godkännande av mig och därefter kan man kommentera fritt.

Så om du tidigare har kommenterat och plötsligt inte får kommentarerna publicerade direkt så beror det på att du använder annat alias eller annan mailadress, någon annan form av censur eller gallring sker inte. Bara så ni vet vad som händer. 🙂

Detta betyder alltså att jag ser era ip-nummer, så jag vet att det är samma person som skriver under flera olika namn, men det är bara jag som har den informationen, ingen annan. Och det är helt okej för mig om någon vill använda sig av flera olika alias.

/Charlotta

Powered by Calculate Your BMI