Home Allmänt Datorunderhåll och bloggpaus

Datorunderhåll och bloggpaus

by Charlotta

Kära bloggvänner, nu blir det en stunds paus i skriveriverkstaden. Min dator har ett mindre hälsoproblem och ska bli ompysslad på verkstaden. Enligt servicepersonalen ska det ta tre till fem dagar och under den tiden kommer bloggen att vila sig och jag kommer att vara ute i verkligheten.

Får du akut abstinens i personlighetsutvecklandet så hänvisar jag till sökfuntionen och de knappt 700 inlägg jag gjort hittills. Det kan vara kul att titta tillbaka ibland och för mig är det med skräckblandad förtjusning jag inser att även jag har fortsatt att utvecklas under de tre åren som bloggen har varit igång.

Några av de gamla inläggen skulle jag inte formulera på samma sätt idag, eller kanske inte skriva alls, och de får mig att lite generat snabbt bläddra vidare. Men de flesta inläggen håller fortfarande och är lika aktuella idag, de dyker också upp ibland under rubriken ”Ur Arkivet”.

Det fina med den här typen av texter är att de med fördel kan läsas många gånger, för man uppfattar och tar till sig det som passar in där man befinner sig just då. Läser man om inlägget ett år senare så upptäcker man ofta helt nya saker och tolkningar som man inte ens lade märke till när man läste det första gången. Och egentligen är det inte ens textens förtjänst utan det är så våra hjärnor fungerar, det blir bara extra tydligt här.

Om du inte har några känningar av bloggabstinens så föreslår jag att du istället passar på att njuta av försommarmagin, för oavsett väder är så är det full fart i naturen med blommor och fågelsång runt vartenda hörn, och kanske en och annan studentfest eller bröllop också. Sköt om dig och gör det bästa av varje dag så hörs vi snart igen.

/Charlotta

2 comments

Lena 1 juni, 2016 - 17:18

Ha en bra bloggpaus och njut av den härliga solen och försommaren. 🙂

M 1 juni, 2016 - 18:11

Väntar med spänning till du bloggar igen 🙂

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI