Home Allmänt Era värdefulla åsikter

Era värdefulla åsikter

by Charlotta

Det blev lite tyst här inne i och med bloggens kostymbyte och jag vet inte om jag ska tolka det som att ni läsare inte är överdrivet förtjusta eller som att ni är upptagna med att köpa julklappar och baka pepparkakor?

Om det är något som ni inte gillar så vill jag väldigt gärna att ni talar om vad det är, kanske är det något som enkelt kan förändras utan att det påverkar funktionaliteten. Visst är det viktigt att jag gillar hur bloggen ser ut och fungerar, men det är minst lika viktigt att ni gillar bloggen och tycker det känns trivsamt här. Jag vill ju att ni ska känna er välkomna när ni klickar in på sidan och att det ska kännas inspirerande och inbjudande att hänga här och utforska både nya och gamla inlägg, såväl som att läsa andras kommentarer och att kommentera själv.

En stor del av bloggens nya utseende handlar om att synliggöra fler inlägg och göra det lättare att hitta sånt som är intressant att läsa, även om det råkar vara ett gammalt inlägg. Som det var tidigare var bloggen ganska stängd på det viset att man bara såg de senaste inläggen, om man inte verkligen ansträngde sig och letade efter andra.

Nu är bloggen mycket mer öppen och det är lättare att utan ansträngning hitta mer spännande saker att läsa om än bara de senaste inläggen. Kanske kan det också uppfattas som att det blivit rörigare när det finns fler boxar och grejor på sidan, men just det hoppas jag är en vanesak. När jag slutar pilla runt och flytta på grejorna för att prova olika alternativ, och ni får vant er vid hur det ser ut så tror jag inte det kommer att kännas rörigt längre.

Så ta en pepparkaka och en kopp te och berätta för mig om era intryck. Vad är bra, vad är dåligt, vad är störande och vad saknar ni?

/Charlotta

12 comments

Maria 15 december, 2015 - 15:47

Fortsätt gärna med samma slags kloka inlägg som förut, för du skriver om många tänkvärda, viktiga saker. Jag läser alltid när jag ser att det dykt upp ett nytt inlägg 🙂
Sen är det mycket som ska hinnas med inför jul åtminstone för mig och jag gissar att det är så för många av de andra läsarna också.

God Jul!

//Maria

Charlotta 15 december, 2015 - 17:44

Tack Maria! Jodå, innehållet kommer att förbli detsamma det är bara förpackningen som förändras. Ja det är kanske så att det är mycket som ska göras just nu.
/C

Evelina 15 december, 2015 - 19:48

Jag tycker din blogg är superbra oavsett layout! Det känns äkta och din nya look känns hur bra som helst. Läser din blogg regelbundet och tar till mig mycket av dina kloka ord. <3 god jul, kramar

Charlotta 15 december, 2015 - 19:54

Tack snälla Evelina, vad jag glad jag blir när du skriver så. 🙂 Massor med julkramar till dig också och tack för att du läser!
/C

Fenix 15 december, 2015 - 21:12

Stor eloge, ombyte förnöjer.
Jag fortsätter att ta del av intressanta tankar, tack

Charlotta 15 december, 2015 - 21:47

Tack för din återkoppling, Fenix.
/C

Cajsan 15 december, 2015 - 22:10

Är så glad att få ta del av dina kloka tankar oavsett form!
Eftersom du önskar respons så skulle jag be dig fundera över två spalter i stället för tre på förstasidan. Den får inte heller vara för informationstät. Eller är jag kanske bara yrkesskadad?:) I mitt jobb ingår nämligen att tillgängliggöra texter mm för individer som har läshinder av olika slag… struktur och luftig layout är då viktigt.
Hur som helst – tack för en fantastisk sida!

Charlotta 15 december, 2015 - 22:22

Tack för din positiva kommentar och för dina tankar. Två eller tre spalter är en av de saker jag funderar på och ännu har jag inte kommit fram till något slutgiltigt beslut. Jag tar med mig ditt förslag i mina vidare överläggningar. 🙂
/C

S. 16 december, 2015 - 17:10

Jodå Charlotte vi behöver dig och de råd du ger, sidans utseende har egentligen ingen betydelse även om jag personligen tycker att den är ljusare och mer hoppingivande nu, än den ”svarta” som kanske var omedvetet vald med tanke på de livsfrågor som tas upp. Byt inte den här formgivningen. Jag tror att de flesta håller med om det. Viktigast är ju till syvende och sist vad vi kan komma fram till i varje enskilt fall av problem. Jag är beroende av att läsa dina ord och råd och vägledning. En uppmuntran i all enkelhet till dig som gör ett bra jobb för oss andra. Tillsammans blir vi starkare. Återkommer senare med mina tankar och svårigheter, men även det som glädjer mig.

Charlotta 16 december, 2015 - 20:59

Tack för dina tankar S, roligt att du gillar det nya utseendet och inte minst gläder det mig att det jag skriver gör nytta. Den gamla ”svarta” sidan var dock inte svart utan mycket ljust gulbeige och grön. 😉 Det är lustigt vad hjärnan kan luras ibland, men intressant att du tyckte den gav ett så mörke intryck.
/C

StB 20 december, 2015 - 08:47

Hejsan, jag har lite svart att orientera mig paa den nya hemsidan. T.ex. är det svaart att hitta de senaste kommentarerna – det gaar inte via Välkommen och inte heller via Om ÖG utan man maste klicka paa den där slide-knappen – det tycker jag är user-unfriendly. Sedan är det förvirrande varje gang att det under ett inlägg staar historien om dig själv. Jag tror varje gaang att det är den första kommentaren… Men kommentarerna kommer längre ner. Jag tror jag hade 1) flyttat upp privious and next post helt upp i toppen av sidan, och sedan 2) tagit bort kommentaren om dig själv fraan alla inlägg (den hade jag flyttat till Om ÖG t.ex. eller om Coachen) – saa att läsaren med detsamma ser kommentarerna. Men nu tillbaka till ett inlägg jag ville ommentera paa:-)

Charlotta 20 december, 2015 - 10:01

Tack för återkopplingen StB. Nu har alla sidor högermeny och inte bara inläggssidorna som tidigare. Du hittar ”Senaste kommentarer” ungefär mitt på sidan i högerkanten. Tack för påpekandet. 🙂
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI