Home Allmänt God Jul kära vänner!

God Jul kära vänner!

by Charlotta

Om julen blir som man har tänkt sig eller inte beror i slutänden bara på två saker, vilka förväntningar man har och hur mycket man är beredd att bidra med själv, inte nödvändigtvis avseende pengar, men definitivt när det gäller initiativ och inställning.

Det är julafton idag, och det tar bara ett ögonblick att sluta förvänta sig och börja uppskatta, att sluta vänta på att någon annan ska göra så det blir trevligt till att själv ta initiativ att göra det trevligt för någon annan.

Jag vill passa på att säga ett varmt och innerligt tack för det vackra julkortet en läsare skickat till mig. Det var väldigt oväntat men inte desto mindre välkommet och jag blir alldeles varm i hjärtat av omtanken. Tack Stina! Varmt tack också för alla elektroniska julhälsningar jag fått.

Oavsett hur eller om ni kommer att fira jul så önskar jag er alla en riktigt God Jul,  full av omtanke för varandra och tacksamhet för de små sakerna. ❤️

/Charlotta

6 comments

H 24 december, 2016 - 11:29

God Jul till dig Charlotta,din blogg är det bästa som finns 🙂

Charlotta 24 december, 2016 - 12:28

Tack H, vad snällt av dig. Du är nog en av mina trognaste läsare, tack för det. 🙂 Hoppas din jul blir fin.
/C

Carin 24 december, 2016 - 20:01

God jul och tack för allt stöd du bidragit med under året 😊

Charlotta 25 december, 2016 - 10:34

Tack för att du läser Carin, och God fortsättning på julen.
/C

H 25 december, 2016 - 18:34

Hej, ja jag har följt din blogg länge och alltid är det något som du skriver som får mig att tänka till på ett nytt sätt. Eller något som jag inte skulle reflektera över annars 🙂

Charlotta 25 december, 2016 - 19:07

Det gläder mig att höra H, tack!
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI