Home Allmänt Kommentarer och alias

Kommentarer och alias

by Charlotta

På förekommen anledning kommer här en påminnelse om hur kommentarerna på bloggen fungerar.

Några av er kommenterar under många olika alias, det som händer då är att varje gång ni använder nytt alias eller ny mailadress så måste kommentaren godkännas först innan den publiceras, och ibland kan det dröja några timmar.

Det räcker alltså inte att ni kommenterar från samma ip-nummer utan vill ni få kommentaren publicerad med en gång så behöver just den kombinationen av ip-nummer, alias och mailadress vara godkända sedan tidigare.

Eftersom jag ser era ip-nummer, så jag vet att det är samma person som skriver under flera olika alias, med det sagt så svarar jag ändå alltid utifrån den fråga ni ställer, även om det är uppenbart att det inte hänger ihop med tidigare kommentarer ni gjort.

För din egen skull vill jag uppmuntra till att välja ett alias och hålla dig till det. Anledningen till det är att coachingen blir bättre ju mer ärlig och konsekvent du är om din situation och de frågor du vill ha hjälp med.

/Charlotta

3 comments

H 28 september, 2016 - 23:56

Jag bytte ju till signatur H för länge sedan eftersom någon annan började använda mitt första 🙂 fast har för mig att jag medelande dig C om det.

Charlotta 29 september, 2016 - 09:54

Ja H, det är jag fullt medveten om och det var inte alls den typen av signaturbyte jag syftade på. Det är dessutom, trots allt, upp till var och en hur många alias man vill ha och hur ofta man vill byta, jag ville bara förklara att det inte är någon fördel ur coachingsynpunkt att låtsas vara många olika personer, utan den bästa nyttan av mina råd får man om man är ärlig om sin situation. 🙂
/C

A 29 september, 2016 - 12:31

Bra! Har man ett alias så ska man hålla sig till det. Annars blir det fel både för den som skriver, och för dig som svarar.
”Nägon jävla ordning får det vara om man medverkar på en blogg också”!

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI