Home Allmänt ÖG fyller 2 månader

ÖG fyller 2 månader

by Charlotta

Idag fyller Överlevnadsguiden två månader. Samtidigt som det känns som om det var igår som jag tog mina första stapplande steg i WordPress och bloggvärlden så känns det som om jag hållit på med ÖG under stor del av mitt liv. Bakgrunden till det är säkert att jag jobbat med den här typen av frågor under så lång tid och därför känns det ännu mer fantastiskt att ha ett forum där jag kan nå ut till så många och förhoppningsvis finnas till som ett stöd och en inspirationskälla.

Att döma av den återkoppling jag fått från er läsare så är det många som uppskattar ÖG och som känner att inläggen ”hittar hem” och har betydelse, något som gör mig väldigt, väldigt glad. Ni ska veta att jag uppskattar er återkoppling och era inlägg och kommentarer oändligt mycket, det är era bidrag som håller bloggen levande. Alla har vi olika erfarenheter och syn på livet och jag vill mycket gärna få höra mer av era synpunkter.

Lite statisktik då över hur de första två månaderna har gått. Eftersom ÖG är min första blogg har jag inget att jämföra med så någon objektiv bedömning av hur uppstarten har gått kan jag inte göra, men så här ser det ut vad gäller antal besökare. Bloggen snittar på cirka 500 besökare i veckan och har som mest haft kring 800 besökare på en vecka, vilket var förra veckan.

Så tack snälla ni för två spännande första månader, nu när vi börjar bli lite varma i kläderna tycker jag att vi kör så det ryker! Berätta vad ni tänker på eller grubblar över och hur jag kan vara till hjälp i de tankarna genom att förhoppningsvis sprida lite nytt ljus över situationen och bidra med en annan synvinkel.

/Coachen

DSC00222

6 comments

Lina 11 juni, 2013 - 12:59

Härligt!!

Coachen 11 juni, 2013 - 13:07

Hej Lina!
Visst är det, tack för att du firar med oss! 🙂

Anna 11 juni, 2013 - 14:55

Så roligt att det går så bra! Din blogg behövs verkligen, precis som du själv <3

Kram från Karlstad

Coachen 11 juni, 2013 - 16:39

Hej Anna!
Vad gulligt av dig, tack det värmer!
Kram tillbaks!

Susanne 12 juni, 2013 - 07:38

Tack för alla texter som gett mig en extra push framåt i vardagen!

Idag har jag delat ”I sorgens skuggland” med vännerna och medmänniskorna i VSFBs samtalsgrupp på FB <3
*VSFB – Vi Som Förlorat Barn

Coachen 12 juni, 2013 - 08:14

Hej Susanne!
Varmt tack för din kommentar. Jag beklagar den förlust som du och alla andra i VSFB har gjort. Om mina texter kan hjälpa det minsta lilla gör det mig väldigt glad. Jag vet inte om du delar min uppfattning, men jag brukar alltid säga ”Beklaga inte sorgen utan beklaga förlusten, för sorgen är det som så småningom hjälper oss att komma på fötter igen.”
Kram, ljus och kärlek!

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI