Home Allmänt Reaktioner på min bok

Reaktioner på min bok

by Charlotta

Hösten 2017 släppte jag min första bok Överlevnadsguiden – En handbok om livet. Boken är på 288 sidor och omfattar 181 artiklar fördelade på 16 kapitel. Artiklarna är huvudsakligen hämtade från bloggen men där finns också nyskrivet material som inte är publicerat tidigare.

Oavsett om man är intresserad av personlig utveckling, mental träning eller naturlig hälsa, om man mår dåligt, behöver stöd och pepp eller om man har tappat fotfästet i livet så tror jag att man kan hitta något att ta till sig i boken. En inspirerande gåva till sig själv eller till någon annan man bryr sig om, och en bok som man kan återkomma till många gånger i livets olika skeden.

Boken finns till försäljning på alla de vanliga ställena, AdLibris, Bokus osv. Sedan den kom ut har jag fått en mängd glada och innerliga meddelanden från tacksamma läsare som säger att de finner stöd, inspiration och vägledning i boken, antingen för sig själv eller för någon som står dem nära.

Så här skriver Sabrina Gustafsson som arbetar inom vården:

”Åhhh vilken fantastisk bok du skrivit!!!!! Jag läste den idag. Jag blev så berörd och så mycket underbar livsvisdom du levererat Jag är så tacksam för att jag fått ta del av den boken.Den är ju så otroligt bra och det känns skönt att kunna ta fram och läsa igen!!!!! TACK!

Jag ska köpa en till min dotter när hon fyller år!!! Jag har 4 barn alla borde ha ett exempel. Det är en mycket bra bok att gå tillbaka till ingen går ju smärtfri genom livet!!!! Jag har läst många böcker men du har skrivit den enkel realistisk och optimistisk det gillar jag.”

Varmt tack till alla bokköpare för det fina mottagandet, det värmer mitt hjärta att boken har hittat hem till så många. Känner du någon som skulle ha glädje av en bok fylld med realistisk och optimistisk livsvisdom? Kanske som inspirerande sommarläsning inför en välbehövlig nystart till hösten?

/Charlotta

12 comments

Anna 18 maj, 2018 - 13:31

Äntligen en bok, tack! Ska läsa denna 😍

Charlotta 18 maj, 2018 - 13:42

Tack Anna! ❤ Hoppas du gillar den!
/C

Malin Rosen 18 maj, 2018 - 17:03

Åh vad bra och spännande! Måste definitivt beställa hem den:)

Charlotta 18 maj, 2018 - 18:12

Tack, vad roligt att du blev intresserad! 🙂
/C

Ella 20 maj, 2018 - 22:08

Väldigt bra bok. Ligger alltid till hands på nattduksbordet.

Charlotta 20 maj, 2018 - 22:26

Nämen vad trevligt att höra, varmt tack Ella! ❤
/C

Conny 7 juni, 2018 - 05:16

”Meningen med livet” kan inte det helst enkelt vara att leva endast? Så tokar jag det iaf. Jag vill inte göra det krångligt, sätta upp orimliga mål, har höga förväntan, jämföra och känna efter. Jag vill bara vara och se vas som kommer till mig. Göra så bra det gör just då. Missnöje och känsla av otillfredsställelse måste väl komma från förväntningen? Skriver Du i bokoen om detta?

Charlotta 7 juni, 2018 - 08:14

Om det känns meningsfullt för dig så är det sant för dig. Det finns ingen anledning att krångla till saker bara för att man ska, enda anledningen till att gräva djupare är om man känner behov av att göra det eller har frågor som behöver besvaras. Jag nämner det i boken, men boken är mer en praktiskt handbok än en filosofibok.
/C

Lina 5 maj, 2019 - 12:49

Du är bra! Du gör gott!!
Hamnade nu igen på dina klipp på Youtube, har varit där förut.
Varmt tack för allt du bjuder på!
C

Charlotta 5 maj, 2019 - 13:08

Varmt tack Lina för dina uppskattande ord och tack för att du tittar och läser! ❤️
/C

Marianne Regnell 30 maj, 2019 - 14:08

Lyssnar ofta på dina youtubeklipp . De stärker mig i tron att det går att komma ur den depression jag är och länge har varit inne i nu. Varje dag är en kamp att överleva. Känner ingen mening med någonting. Har tappat livsgnistan och glädjen.
Har ingen energi. Att lyssna på dig inger hopp. Tack för handgripliga råd och tips.
.

Charlotta 30 maj, 2019 - 15:22

Hej Marianne, välkommen hit! Det gläder mig att mina videos ger dig hopp, jag hoppas också att du snart mår bättre. Har du sett videoserien om vanliga fysiska orsaker bakom depression? Här hittar du första delen av fem. https://www.youtube.com/watch?v=aw-cO98j5ws&t=8s
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI