Home Älska sig själv I dag kan vara din dag

I dag kan vara din dag

by Charlotta

Låt dagen i dag bli en dag när du uppskattar dig själv för precis allt det som verkligen är du, och när du först och främst står på din egen sida, står upp för dig själv och bejakar den person som är du.

En dag när du tillåter din kraft att komma fram och stå stadig i all sin glans, oavsett vad andra tycker eller tänker om din kraftfullhet.

En dag när du tillåter dig själv att be om det du vill ha och behöver, utan att känna att du inte är värd det eller att det finns andra som har större behov än du. Dina önskemål är lika mycket värda som någon annans och du har all rätt att be om det du önskar.

En dag när du inte är tyst för att vara snäll, eller för att vara till lags, eller för att inte ställa till besvär, utan när du säger din mening och låter din sanning höras i världen.

En dag när du bestämmer dig för att du är bra nog precis så som du är, att du duger och räcker till, och att det inte behövs några förbättringar för att du ska vara värdig det bästa i livet.

En dag då du på allvar börjar älska dig själv villkorslöst, på samma sätt som en mamma eller pappa älskar sitt barn, och på samma sätt som en hund älskar sin matte eller husse. Utan förbehåll, under alla omständigheter och för all framtid.

/Charlotta

10 comments

Anneli Zäll 8 november, 2016 - 12:16

Tack Charlotta!
Skall försöka komma ihåg dina ord, alla dagar just nu. 💕

Charlotta 8 november, 2016 - 13:59

Hej Anneli, välkommen till kommentarsfältet. 🙂 Det låter som en mycket god idé. 💕

Hanna 9 november, 2016 - 09:23

Tack 🙂 Bäst att tänka på just idag som du skriver, denna dag då det pratas och pratas och pratas och skräms upp och stressas när vi vet hur valet i USA gick. Inte förstora något är kanske något att öva på just nu. En skogspromenad…

Charlotta 9 november, 2016 - 09:46

Angående USA-valet så tror jag att detta var det bästa som kunde hända. 🙂
/C

Cajsan 9 november, 2016 - 22:18

Vad har jag missat nu…? Inte är väl tanken att detta ska vara ett forum för kommentarer av politisk karaktär? Måste ställa frågan fastän där var en smiley…

Charlotta 9 november, 2016 - 22:47

Personlig utveckling berör alla områden i livet. Allt som vi upplever och påverkas av utgör en källa till känslor och tankar som i sin tur påverkar hur vi mår. Resultatet av valet i USA har fått väldigt många människor att känna osäkerhet och obehag, och istället för att bara åka med på rädslotåget som tuffar över världen kan det vara bra att bli medveten om att det finns andra sätt att se på situationen. Det kommer ett fördjupande inlägg om detta i morgon.
/C

Hanna 10 november, 2016 - 07:56

Ja, så kände jag med. Det finns ju en mening med det som sker, även om vi inte ser det med en gång. 🙂

Charlotta 10 november, 2016 - 09:52

Precis så är det. 🙂
/C

A 9 november, 2016 - 15:39

Håller med dig Charlotta, att det var det bästa som kunde hända USA att Trump blev president. 🙂

Charlotta 9 november, 2016 - 15:45

🙂

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI