Home Ångest/rädsla/oro Att överväga självmord

Att överväga självmord

by Charlotta

Att ta sitt eget liv kan under vissa omständigheter kännas som en rimlig utväg, eller som den enda utvägen, i alla fall om man bär allt det jobbiga inom sig. När man börjar prata om de svåra känslorna med någon annan så visar det sig att det finns andra, mycket bättre lösningar.


/Charlotta

4 comments

Solanna Bylund 6 maj, 2017 - 11:47

Tack 💚 Du satte orden och jag har varit där…

Charlotta 6 maj, 2017 - 12:22

Tack Solanna! ❤️ Det finns en anledning till att jag har orden att beskriva känslan.
/C

Sabine 24 april, 2018 - 20:23

Hej!
Jag har just sett inlägget om att avsluta sitt liv. Jag har varit där. Underbart fridfullt när jag bestämt mig. Men…så blev det inte. Numera när jag är sååååå trött. Utmattningsdepression o PTSD önskar jag att jag bara ska somna. Ingenting känns kul.

Charlotta 24 april, 2018 - 20:41

Hej Sabine, välkommen hit! Vad bra att det inte blev så utan att du fortfarande är kvar här, det var säkert någon mening med det. Tröttheten och utmattningen och kanske även PTSD som du beskriver kan mycket väl ha fysiska orsaker som går att göra något åt, har du undersökt den möjligheten? Långvarig utmattning som inte vill ge med sig grundar sig ofta i att kroppen är förgiftad av något som t ex mögel, toxiska metaller, virus eller parasiter, detta kan man avgifta så att kroppen kan läka igen och då mår man bättre och blir frisk. Om du känner att detta kan vara något som stämmer in på dig föreslår jag att du går med i Utmattningsskolan som är en webbaserad utbildning, först kursen är gratis. Här hittar du den. Ge inte upp, det finns en nyckel som får dig att må bra igen, det gäller bara att hitta vilken nyckel just du behöver. Kram!
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI