Home Charlotta Någon önskade sig en podd…

Någon önskade sig en podd…

by Charlotta

För ett tag sedan var det någon i kommentarsfältet som framförde en önskan om att jag ska börja podda. Tanken finns där men för närvarande är det inget som jag planerar för.

Jag är svag för det skrivna ordet och på det viset passar bloggformatet mig utmärkt. YouTube-filmerna är ett komplement som jag tror till stor del tilltalar en något yngre publik, och som ger mig en möjlighet att prova på ett annat sätt att förmedla mina tankar.

Men precis som i alla andra situationer i livet när man väljer mellan två alternativ och inget av dem känns riktigt bra, så finns det även här en tredje väg. Jag behövde inte välja mellan att podda eller att inte podda, för plötsligt dök det upp en möjlighet att bli intervjuad i någon annans podd.

Det är Onkel Toms stuga som har börjat podda och som generöst bjöd in mig till en intervju. Mycket spännade och en helt annorlunda upplevelse mot att blogga eller spela in sina egna YouTube-filmer.

Podden handlar om hur min ME har förändrat mitt liv och min syn på det, om mina tankar kring bloggen och personlig utveckling, och även lite om ekonomi och en del annat. Hoppas ni vill lyssna och tycker det är kul med omväxlingen.

Tack Tompa för möjligheten och det trevliga samtalet.

/Charlotta

2 comments

Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad 21 februari, 2017 - 21:24

Åååå så roligt, då måste jag lyssna! 🙂
Själv har jag levt i poddbubblan sista veckorna och nu på några dagar är det dags för premiäravsnittet av min egen podd Underlivet och livets under. Det är verkligen superkul med podd men det tar ganska mycket tid att klippa/redigera. Inspelningen går snabbt men efterarbetet tar väldigt lång tid (iag för mig som är nybörjare).
I första avsnittet träffar jag Hilda som 16 år gammal blev gravid med sitt första barn. Hilda berättar om sin graviditet och förlossning, en förlossning som tog en allvarlig vändning när Hildas kropp plötsligt gick in i ett krampanfall mitt under pågående värkarbete.
Underlivet och livets under är en podd om allt från graviditet och familjeliv till förlossningsskador och läckande underliv. Podden där inget är tabu utan vi pratar öppet och ärligt om allt det där som man kanske inte annars vågar prata högt om.
Hoppas du vill lyssna 🙂
Kram kram /Hanna

Charlotta 21 februari, 2017 - 21:49

Det låter spännande Hanna, grattis till att du är igång med podden! 🙂
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI