Home Coaching Kommentarer

Kommentarer

by Charlotta

Igår fick jag en kommentar om Överlevnadsguiden som värmde mitt hjärta hela dagen och fortfarande får mig att le när jag tänker på det. Det var en läsare som berättade att hon letar efter saker som känns relevanta för henne just nu och att när hon läste mina inlägg på Överlevnadsguiden så kändes det lite som om hon var religiös och satt och läste Bibeln. Bättre beröm än så kan jag inte få och det gör mig så oändligt glad när jag får bekräftat att mina tankar, erfarenheter och det jag skriver hittar hem till er läsare och att det på något litet sätt kan göra att saker och ting känns lättare, eller bidra till nya tankar och kanske en ny och mer positiv syn på livet.

Alla typer av återkoppling är värd hur mycket som helst för mig och jag tackar ur djupet av mitt hjärta för varje kommentar jag får. Det spelar ingen roll om ni håller med mig eller har en annan åsikt utan bara det faktum att ni blir berörda av det jag skriver och vill dela med er av hur ni ser på saken betyder mycket.

Så skriv gärna en liten kommentar eller hälsning under inläggen, ifrågasätt, håll med, tala om att inlägget var ointressant eller vad ni hellre skulle vilja läsa om. Jag välkomnar och uppskattar alla synpunkter så länge de förs fram på ett trevligt sätt och respektfullt sätt.

/Coachen

DSC00511

 

2 comments

Marlene 11 december, 2013 - 14:28

Mycket bra sida!

Coachen 11 december, 2013 - 22:48

Tack Marlene! 🙂

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI