Home Allmänt Överlevnadsguidens 1-årsdag

Överlevnadsguidens 1-årsdag

by Charlotta

Den 11 april 2013 såg Överlevnadsguiden dagens ljus och 4 dagar senare, den 15 april gick ÖG med i Facebook. Året har varit innehållsrikt och samtidigt gått väldigt fort. Under året har ÖG publicerat 235 inlägg och besvarat nästan 100 kommentarer från er högt uppskattade läsare som till antal är i snitt 1000 stycken per vecka.

Varmt tack för alla insiktsfulla och intressanta kommentarer och för alla uppmuntrande och uppskattande meddelanden. Det är för er jag skriver och det är värt mer än jag kan säga när ni kommer med synpunkter på inläggen eller frågor i Frågespalten.

De mest populära inläggen har hittills varit I sorgens skugglandBekräftelsebehov och nu senaste Trött och nere? Få energi av en vän! som alla har delats på Facebook över 200 gånger. Tack till er engagerade läsare som tar er tid att dela vidare det ni tycker är bra och därmed hjälper till att sprida Överlevnadsguidens tankar och idéer. Tillsammans sprider vi livskunskapen och de goda vibbarna som gör livet lite bättre och lite roligare, och som är en välbehövlig motvikt till allt det negativa i världen.

Nu går vi vidare tillsammans mot nya insikter, mer personlig utveckling och en ännu bättre och ljusare framtid!

/Charlotta

Powered by Calculate Your BMI