Home Coaching Överlevnadsguidens Livslyft

Överlevnadsguidens Livslyft

by Charlotta

Uppdatering: De tre testpiloterna är redan bokade, stort tack för allas engagemang och intresse! Det ska bli oerhört roligt och spännande att få utforska och färdigställa Livslyftet tillsammans med tre av er bloggläsare.

Sedan en tid har jag jobbat med att ta fram en process för att lyfta hela livet till en ny nivå. Den har helt enkelt fått namnet Livslyftet. Nu har den blivit så pass färdig att den är redo att testköras och i samband med det har jag glädjen att erbjuda er bloggläsare en möjlighet som inte kommer tillbaka.

Därför söker jag tre testpiloter som är sugna på förändring och som är beredda att göra jobbet för att nå dit. Testpiloterna förväntas också komma med konstruktiv kritik under processens gång om vad som fungerar bra, vad som fungerar mindre bra och om det är något som de saknar eller som känns onödigt. Efter avslutat Livslyft kommer respektive testpilot att få lämna en skriftlig utvärdering av sin upplevelse där de berättar vad de fått ut av processen.

I Livslyftet går vi tillsammans igenom ditt livs alla viktiga delar och gör en avstämning kring var du befinner dig, var du skulle vilja befinna dig och hur du kan minska avståndet mellan de två punkterna.

Livslyftet erbjuder dig nya synsätt och infallsvinklar kring ditt liv, dina erfarenheter och det du upplever som problem. Du får också konkreta verktyg för att själv börja förändra de saker som du inte är trivs med eller som inte fungerar som du vill.

Under hela Livslyftet har du personlig tillgång till mig som coach, jag finns där för att guida och stötta dig genom processen från början till slut. För att nå resultat krävs det att du är engagerad i processen och beredd att aktivt jobba med dig själv, dina tankar och dina föreställningar för att förändra tankemönster och skapa nya vanor.

Efter Livslyftet kommer du att ha påbörjat resan mot det liv du vill leva och du kan förvänta dig resultat som tydligare självbild, bättre kontroll på livet, upplevelsen av att leva för dig själv, större inre trygghet, starkare intuition, tydligare bild av vad du vill med ditt liv, säkrare på var du har dina gränser och varför du har dem, och mycket mer.

Livslyftet pågår under tio veckor och detta är vad som ingår:

  • Totalt tio timmeslånga coachingsamtal via telefon eller Skype, ett i veckan.
  • Av de tio samtalen är ett det inledande uppstartssamtalet och ett annat det avslutande sammanfattande samtalet.
  • Av de tio samtalen fokuserar sex stycken på Livslyftets grenar. (Se bild nedan.)
  • Av de tio samtalen är två stycken helt öppna för att fokusera på vad du själv vill ta upp.
  • Kontinuerlig tillgång till femminuters avstämningssamtal per telefon vid behov (dagtid).
  • Två timmeslånga uppföljningssamtal efter avslutat Livslyft, det första efter en månad och det andra efter tre månader.

Livslyftsträdet

Det totala värdet på coachingen som ingår i Livslyftet är cirka 15 000 kr, men eftersom detta är en testomgång, där testpiloterna åtar sig att hjälpa till att förfina processen och innehållet genom att ge återkoppling och utvärdering, så är priset reducerat till endast 1 900 kr.

Förhoppningen är att kunna starta upp pilotprojektet med tre testpiloter i vecka 41 så att vi är färdiga lagom till jul.

Är du intresserad av att vara en av testpiloterna och att få coaching för 15 000 kr men bara betala 1 900 kr? Hör då av dig till coachen(at)overlevnadsguiden.se snarast möjligt. De tre först inkomna intresseanmälningarna blir testpiloter i premiäromgången av Överlevnadsguidens Livslyft.

Om pilotprojektet går som planerat kommer Livslyftet att finnas tillgängligt för alla efter nyår, men till ett högre pris, dock med en ansenlig rabatt även då.

/Charlotta

1 comment

Jenny Nilsson 24 september, 2015 - 08:09

Hej jag vill gärna börja kursen. Med vänlig hälsning Jenny Nilsson

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI