Home Coaching Vill du bli coachad?

Vill du bli coachad?

by Charlotta

Här på Överlevnadsguiden kan du få personlig coachning helt kostnadsfritt, det kan vara allt från små till stora frågor eller bara tankar som du vill bolla med någon. I Frågespalten beskriver du det du vill ha hjälp med och självklart kan du vara anonym. Frågor i Frågespalten besvaras endast av mig, coachen och jag gör alltid mitt bästa för att förstå din situation för att sedan kunna erbjuda min syn på saken och komma med förslag på hur du kan gå vidare. Ibland kanske jag inte får bilden klar för mig direkt och måste ställa följdfrågor och ibland kanske du inte är nöjd med svaret och då är det bara att du talar om det så jobbar vi vidare tills du fått de svar du behöver. Här är inga tankar för konstiga eller för annorlunda, för små eller för stora utan alla är lika välkomna och tas emot med samma respekt och genuina intresse. Det är mitt stora intresse för människor, mänskliga problem och människors utveckling samt min önskan att göra andras liv lite lättare som gör att jag jobbar med det jag gör.

Om du tvekar för att du är rädd att någon läsare ska kunna lista ut vem du är så kan du maskera din fråga genom att ändra på saker som inte är viktiga för själva frågeställningen.

/Coachen

DSC00932

2 comments

Charlotta 18 januari, 2016 - 17:41

Hej! Sedan du ändrade layouten hittar jag inte till ”Frågespalten”. Har du tagit bort den funktionen? Om den finns kvar: var finns den nu?

Charlotta 18 januari, 2016 - 19:58

Hej Charlotta! Frågespalten har flyttat in i kommentarsfälten under respektive inlägg, så den finns inte som separat funktion längre. Du är välkommen att ställa frågor under ett inlägg istället.
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI