Home Den multidimensionella världen Den stora ljusa planen

Den stora ljusa planen

by Charlotta

Det är mycket som händer i vår värld just nu, det är vi alla medvetna om. Det vi ser hända är dock bara den delen som sker framför kulisserna, bakom kulisserna sker det något som är väldigt mycket större.

Det som sker nu är att ljuset slutligen tar över och exponerar mörkret i all sin förskräcklighet. Ljusets seger kommer att i grunden förändra vår värld till det bättre, men först måste vi konfronteras med allt det mörka och det kommer att bli svårsmält.

Processen som gör detta möjligt är ett mångårigt samarbete mellan medvetna människor och högfrekventa multidimensionella varelser som har sin kulmen nu under mars och april 2020.

Allt detta kan kännas väldigt svårt att ta in, att tro på och att acceptera och det är viktigt att behålla lugnet och tilliten till att det kommer att bli bra även om processen kan upplevas som skrämmande och obehaglig.

Många som inte alls är medvetna om hur samhället och världen fungerar kommer att få ett bryskt uppvaknande. Därför är det viktigt att så många som möjligt av oss som är mer medvetna är förberedda på att det är nu det sker, så att vi kan hålla ljuset och vara ett stöd för våra medmänniskor.

För detaljerad information om det skeende vi just nu är mitt upp i hänvisar jag och mina guider till Zoës uppdaterade och mycket välgrundade sammanställning i tre olika blogginlägg samt en Facebook-video.

Corona –  den första krystvärken

Den Stora Ljusa Planen

Viktigt meddelande

Viktigt meddelande (FB-video)

/Charlotta – medförfattare Andliga guider

19 comments

Lisbeth 23 mars, 2020 - 17:41

Hjärtligt tack för detta inlägg!
Jag menar också att Zoe förklarar väldigt bra!
Magenta Pixie har också idag lagt ut en djuplodande video på youtube!
Som jag förstår det så talar hon också om vad som egentligen pågår!
Hon pekar också på att det mesta vi ser är en blandning av mörker och ljus!
Detta gör det meningslöst att leta efter syndabockar! Att finna lösningar från ett högre plan och följa med i rörelsen precis som Zoe beskriver är mycket mera kraftfullt!
Jag har också lyssnat på en video av Teal Svan som handlar om channeling!
Där hon pekar på att vi alltid måste lyssna med eget omdöme inkopplat!
En gång för länge sedan deltog jag i en Chi Gong kurs för nybörjare!
Denna kurs var mycket intressant! Ledaren förklarade mycket noggrant att vi skulle följa med i rörelsen!
Men som ni säkert redan har märkt så tillhör jag den nyfikna och egna typen!
Så jag testade att göra precis tvärt om för att se vad som hände!
Vi tränade två och två! En liten äldre kvinna lyckades med en lätt handrörelse kasta mig tvärs över rummet när jag stretade emot!
Att detta ens var möjligt blev för oss alla en överraskning.

Charlotta 23 mars, 2020 - 18:11

Väl bekomme Lisbeth! Magenta Pixies video från idag är också mycket bra och innehållsrik. Intressant upplevelse med Chi Gong-övningen, en tydlig bekräftelse på hur sårbar man är när man jobbar mot strömmen.
/C

Christer Ståbis 28 mars, 2020 - 08:16

Hej Charlotta !
Jag vill bara innan den stora Tystnaden tacka dig för ditt inlägg och länkarna ! Mycket viktigt och intressant ! Jag fick ju nu upptäcka Zoe och hennes blogg också, förutom det viktiga meddelandet. 🙂
Ha det så bra under Tystnaden. Jag är tillräckligt förberedd så det ska inte gå någon större nöd på mig, även om det kan bli lite bökigare.
Ha ha, nu förstår jag än mer varför jag lärt mig Wim Hof Method. Ja, jag kan ju bada i sjön i lag med isblocken nu, inga problem… ;D

Charlotta 28 mars, 2020 - 09:38

Hej Christer! Tack ska du ha, vi ses säkert på andra sidan tystnaden igen. 🙂 Tystnaden har redan startat här på bloggen, jag har blivit instruerad att avvakta med fler blogginlägg och kanaliseringar med anledning av allt som händer för närvarande, både i världen och inom oss. Det jag kan säga är att enligt de uppgifter jag har fått så kommer det inte att bli så långvarigt om allt går väl och det verkar som om det ser lovande ut för det scenariot. Det scenario som jag fått reda på är mest troligt för närvarande innebär att elen stängs ner under 12-24 timmar och att försörjningen av vatten, livsmedel och drivmedel inte kommer att påverkas. Internet och telefoni kommer dock sannolikt att ligga nere under längre tid, hur länge beror på hur snabbt genomförandet går.

Jag rekommenderar alla som har möjlighet att bege sig ut i naturen, speciellt om man tycker situationen känns skrämmande och jobbig. I naturen är allting precis som vanligt, naturen går inte på el och behöver inte internet, fåglarna sjunger som vanligt, solen skiner som vanligt, träden går igenom lövsprickning som vanligt och jorden snurrar som vanligt. Det är i naturen vi har vårt urpsrung, vår trygghet, vår hälsa och vårt välbefinnande och detta är en bra tid att återknyta till det och upptäcka att det lugn vi söker finns där.

Jag vet att du Christer är väldigt medveten om detta men jag skriver det här för alla att läsa.

Detta är historia som skrivs och vi är med och upplever den men vi är också med och skapar den genom våra tankar och känslor inför det som händer. Sänd ljus och kärlek till hela världen om du kan och om det inte är möjligt försök att fylla dig själv med ljus och kärlek. Vi ses snart igen! ❤️
/C

Christer Ståbis 28 mars, 2020 - 10:32

Oj ! Jag blir så glad över ditt inlägg och det du skriver är exakt vad jag känner också ! Tala om cynkronisitet nu. Bokstavligt talat 1 minut innan jag såg ditt inlägg så skickade jag ljus – till hela världen !!! Alla människor, alla naturriken och naturväsen, alla galaktiker…!
Wow, tala om att vi är på samma våglängd nu ! 🙂
Jag gjorde före det en kall dusch, en andningsövning och spelar nu healingmusik, samtidigt som jag skickade healingen. Jag kände efter andningen och NU en otrolig frid och kärlek !
Om ALLT det du skrev säger jag – DITO ! Tiderna du nämnde är vad jag har känt idag också. Jag förstår också att du ligger lågt med bloggen. Jag har känt det också. Ja, allt du skrev nu. 🙂
Jag har de senaste dagarna försökt att förmedla information om Tystnaden, på ett så bra sätt som möjligt. Jag har inte lyckats perfekt men jag har gjort så gott jag kunnat.
Jag ska ut i naturen en sväng idag. Solen skiner och jag har tänkt hela veckan jag ska göra det idag. Får se var bara. Jag vill så mycket idag, känner jag. Lite speciellt för mig idag, just nu i allt detta, för jag fyller år idag. 55 år… 55… Jämt så det förslår… ; ) Ja, det här är en bra dag. 🙂
Ja, detta är verkligen fantastiska tider. 🙂 Ja, vi ses snart igen kära Charlotta ! ❤️

Charlotta 28 mars, 2020 - 10:43

Grattis på födelsedagen, hoppas du får en riktigt härlig dag! 🙂 ❤️

Det är roligt, för den sprudlande positiva känsla jag läser mellan raderna i det du skriver liknar det jag själv har upplevt de senaste dagarna. Jag känner mig så fullkomligt lycklig, förväntansfull, problemfri och tillitsfull att jag måste skratta åt mig själv emellanåt för det nästan blir lite löjligt. Det är definitivt andra energier som kommer in över jorden nu och som påverkar oss både inifrån och utifrån. Jag ser fram emot att en dag få läsa historieskrivningen över den här tiden. 🙂
/C

Christer Ståbis 28 mars, 2020 - 11:30

Tack ! ❤️ Dagen blir bra. Det ska jag se till att den blir. 🙂 Jag kommer nog att får fira den själv, som vanligt men jag känner mig inte ensam. Inte det minsta, inte just nu i alla fall. Jag har laddat upp med mat och dryck också så det lär bli gott att leva även den närmsta veckan. 🙂
Det är först idag jag känner mig så här sprudlande. Njae, jag har känt en del av det tidigare också men jag har haft fullt upp med att ”preppa” och informera andra människor de senaste dagarna, samt varit lite fundersam över det rent praktiska för min egen och min mors del. Fast idag känns det bara bra ! 🙂
Den där sprudlande glädjen och känslan har jag ju känt tidigare också men haft sedan en liten svacka då jag hade något skräp i kroppen. (Jag blev aldrig riktigt dålig men det har suttit något i bröstet och haft lite torrhosta. Nu är det nästan helt bra. Äh, det var väl något litet skräp jag fått i mig, något Corona-virus eller något… ; ) Nej, jag vet inte. En del har frågat mig om jag fått det men jag har svarat att jag inte vetat. Det följde inte med någon lapp när jag fick det… 😀 )
Fast jag känner nu att den där sprudlande känslan känns lite mer annorlunda mot tidigare. Det känns lite mer högtidligt och förväntansfullt nu.
Ja, här ska firas och festas ! 😀 Jag ska börja med att äta en sen frukost… eller lunch eller vad man vill ha för etablerad benämning på måltiden. 🙂
Det är så här vi alltid ska känna oss, från och med nu ! 🙂

Lisbeth 28 mars, 2020 - 13:28

Tack Charlotta för allt! Och grattis Christer på födelsedagen!
Jag hyllar med den lilla sången!
Det lilla ljus jag har skall få lysa klart!
Det lilla ljus jag har skall få lysa klart!
Sätt det ej under skäppan nej!
Låt det få lysa klart!
Lysa klart, klart klart!
Lysa klart!
Denna enkla sång har många gånger stärkt mig själv i livet!
Jag är så tacksam att vi äntligen skall få se den stora planen verkställas!!
Många ljusarbetare stärker redan det andliga nätverket i 5 D!
Äntligen förstår jag vad detta innebär!
Jag upplever nu att många talar verkligen klarspråk nu!
Ingenting sopas under mattan längre!
Det uppskattar jag verkligen, för då står vi äntligen på tröskeln till nya möjligheter!
Tack för allt!!
PS.
Om det är någon som mot förmodan inte har kollat på Christina Grossi så har hon också gått ut med skarp information idag!

Charlotta 28 mars, 2020 - 13:52

Tack själv Lisbeth, ja det märks verkligen att det är saker på gång.
/C

Christer Ståbis 28 mars, 2020 - 13:55

Tack Lisbeth ! 🙂
Idag känns det som jag vill göra allting ! Fast jag kan ju inte (ännu) ; ) vara på flera ställen samtidigt så jag får se vad det blir. Jag försöker göra det jag känner mest för att göra idag. Laga mat vill jag göra och det gör jag just nu. Sedan vill jag ut och cykla. Ringa människor jag inte brukar ringa… Jag hade velat åka skidor också men det är några mil med bil först och tiden går…
Hoppas din dag är bra också och att den närmsta veckan flyter på bra för dig och dina nära, nu under Tystnaden. 🙂 ❤️

Lisbeth 30 mars, 2020 - 14:42

Amanda Ellis ger kloka råd!
https://youtu.be/a5JiN02MMxU

Christer Ståbis 3 april, 2020 - 19:35

Jag går nu i väntans tider… Dagarna går fort men känns som veckor… Ännu inget…
Fast jag är sååå trött. Jag har varit det varje eftermiddag de senaste dagarna och idag är jag särskilt trött. Jag kan tänka mig att det är en kombination av allt arbete jag gjort (i det här) och att det händer saker med mig i min utveckling. Jag har hållit igång från morgon till kväll varje dag i 10 dagar, fram till och med igår, tror jag det blir. Jag har bl a velat förmedla det som ska ske men försökt förmedla att det blir bra efteråt. Jag har nåtts av blandade reaktioner. En del tror väl inget. Flera har visat intresse och uppskattning. Två personer har reagerat negativt… Lite märkliga reaktioner, tycker jag men det är väl rädslor och mörker i dem själva som kommer fram…
Jag satt i min fåtölj nyss, blundade och skickade ut ett halvhjärtat försök till Kryon. Jag vet inte om det var mina egna tankar eller svar jag fick. Jag har inte lärt mig det ännu… Samtidigt var jag trött och tankarna for iväg ett par gånger. Ja, det är inte lätt att veta för jag kan ju många gånger komma med kloka svar själv… ;D (eller så kommer alla de ”kloka” saker jag säger till mig själv i vanliga fall från någon annan eller mitt högre jag… :D)
Är det någon som vet något mer vad som händer nu. Är det här lugnet före stormen ? (Det var ingen tanke med att vara vitsig i mitt val av ordspråk. :D)

Charlotta 3 april, 2020 - 19:47

Som jag förstår det är operationen i full gång men i ett tyst läge, väldigt lite når fram till media och då ofta i en förvanskad form. Enligt de senaste uppgifterna blir det inget strömavbrott alls utan det kommer enbart att vara internet och telefon som går ner under tre dagar, mest troligt onsdag till fredag i nästa vecka. Därefter kommer information att komma ut via alla kanaler. Men ingenting är ju skrivet i sten och allt beror på hur det hela utvecklar sig.

Jag är själv ordentligt påverkad av energierna den senaste tiden, omväxlande genom sprudlande glädje och trötthet men också genom en känsla av att vara ”bortkopplad”. Energierna mellan den 1 och 13 april ska vara enormt transformerande så det pågår säkert massor både i kollektivet och i individen för närvarande. Jag tycker mig se en del annorlunda beteenden i människor som skulle kunna visa på det.
/C

Christer Ståbis 3 april, 2020 - 20:12

Tack Charlotta för ditt svar ! Det är skönt att höra från någon ”gammal bekant” igen. Just nu känner jag mig ganska ensam. Annars har jag den senaste veckan eller två aldrig känt mig så omgiven av… ja, levande väsen ! Det har varit helt underbart !
Jag har titta några timmar (!) på David Wilcocks videos på YouTube. Framför allt den han sände i måndags (30/3). Jag såg hela den. Den gav mycket intressant information. Han säger där det du säger också, om inget strömavbrott men tre dagar utan telefon och internet. Sedan kommer de att kabla ut nyheten om detta 3 x 8 tim varje dag. Det du skrev om mest troligt onsdag till fredag nästa vecka var dock nytt för mig. Tack för det ! (Jo, jag vet att inget är skrivet i sten men ändå skönt att få någon tid att ta på…)
Ja, jag känner väl rätt då med ”lugnet före stormen” (för våran del). Alltså att avbrottet kommer efter detta ”lugn”.
Det du beskriver av sprudlande glädje, trötthet och ”bortkopplad” känner jag igen. Skönt, då är jag ”normal” då… ;D
De senaste dagarna har jag känt glädjen på fm och sedan har tröttheten kommit på em.
Det är mycket intressant det här för jag gör nu saker jag aldrig tidigare i mitt liv gjort ! Fast jag känner att det är helt naturligt för mig att göra det nu. Såsom igår, då jag ställde mig i lunchrummet och förklarade lite vad som var på gång – inför alla som satt där ! Annars har jag hållit rätt låg profil på jobbet i 10 års tid…(!)
Jag vill också säga att det har varit helt otroligt vilken synkronicitet jag har upplevt de senaste 10 dagarna. Jag har kontaktat människor jag inte brukar ha kontakt med och en person jag tänkt kontakta cyklade förbi framför mig en dag, rätt som det var, så jag fick chans att säga det jag hade att säga ! 🙂 Ett par personer jag brukar tala med i ett storköp har dykt upp när jag behövt tala med dem också. Väldigt intressant. 🙂 En av dem, en kille yngre än mig, har följt Qanon sedan 2017…
En tjej på ett ställe jag ”random-talat” med sade att det känns att något är i luften… Hon kände att något (positivt) var på gång.
Ja, en man som var negativ uppträder mycket märkligt nu… Det verkar nästan som han inte ens hejar på mig längre… Jag kan nämna att jag har känt att han har mycket mörker i sig… Kanske blir jobbigt att hantera det nu…
Ja, då ska jag följa mina/mina andliga guider/Kryons råd att ta det lugnt nu, några dagar och slappna av. Allt är som det ska. And so it is… ; )

Charlotta 3 april, 2020 - 20:29

And so it is.😁 Spännande med synkroniciteterna, det förvånar mig egentligen inte med tanke på de energier vi befinner oss i. Jag tror som du att det är mycket konflikter som kommer upp i många människor nu och som tenderar att spilla över i olika sammanhang. Det faktum att många är hänvisade till sitt eget sällskap, eller i alla fall ett begränsat socialt liv, kan säkert också upplevas som en utmaning när man plötsligt måste möta sidor av sig själv som man kunnat blunda för tidigare. Min känsla är att det finns väldigt många olika lager i den här processen av isolering och tystnad, inte bara praktiska utan i ännu högre utsträckning mentala, känslomässiga, själsliga och andliga på fler sätt än vi kan förstå. Det budskap jag får från mina guider är att det är en tid av förkovring, utveckling, uppvaknande och att gå inåt i sig själv och beroende på var man befinner sig sedan tidigare kommer det att ta sig olika uttryck. Jag upplever att en viktig del är att bara kunna acceptera ovissheten och väntan utan att gå in i rädsla och samtidigt hålla ljuset för oss själva och för dem som dyker ner i mörker.
/C

Christer Ståbis 3 april, 2020 - 21:49

Ja, en annan man på jobbet har mått dåligt nu i år. Han har haft en del mörker i sig också men på senare tid känns han mycket ljusare och det går mycket lättare att vara i närheten av honom nu…
Jo, jag har förstått att det är mycket som händer nu på flera olika lager. Det verkar som om ”allt” händer samtidigt nu, både fysiska saker, mentala och andliga. Det känns som om det fysiska vävs samman med det andliga på ett sätt jag aldrig upplev tidigare. Jag vet snart inte vad av det jag förmedlar som kommer att uppfattas som ”kontroversiellt” eller inte. Jo, vissa saker förstår jag (som jag inte brukar säga något om) men gränsen känns mycket mer luddig nu. Mycket intressant och märklig situation nu. Jag för min del känner bara en oerhörd glädje inför framtiden. Jag försöker ibland förstå att vissa människor kan känna rädsla och en del kanske till och med inte vill hänga på det här ”tåget”. För mig är det rätt obegripligt, det blir ju oerhört bra i framtiden ! Fast jag inser att rädslor spelar in hos människor. Jag har ju ändå varit införstådd med att det finns något annat än det vi sett här på Jorden, både i det fysiska universum och i den andliga världen. Om man inte har vetat om något av det utan bara sett det vi ser med våra ögon så kan det ju bli omvälvande…
I fråga om uppvaknande så känns det som jag gått på sparlåga under många år (ja, hela livet egentligen, förutom ett par toppar) och så nu plötsligt har jag triggats och så känner jag och agerar helt annorlunda ! Fast för fösta gången i mitt liv känner jag nu en samhörighet. Jag har alltid känt mig utanför samhället och människorna. Fast nu känns det som att de människorna som suttit på sina ”kamrar” börjar kliva ut och jag ser dem. Det nya samhället som är på väg är ju det jag känner mig hemma i också. Det är ju det som är jag ! 🙂
Jag förstår nu lite mer min roll i det hela. Lite mer.
Precis nu när jag höll på skriva detta svar så fick jag telefon från en arbetskamrat (som jag känt länge och har bra kontakt med). Så nu är jag mitt sprudlande jag igen. : ) Jag pratade på om utvecklingen nu och även om den personen ”inte vet något om sådant här” så är den personen uppenbarligen lyhörd och slår inte ifrån sig något av det jag säger. Det ser jag som ett positivt tecken hos den personen.
Det är så kul för jag ser sådana möjligheter framför mig. De som ställer upp och släpar som djur på jobbet. De som kämpar på i det tysta. De kommer att få det lättare och bättre i det nya samhället och det ger mig en stor glädje ! Det är som en film… 🙂
Ja, jag vill påstå att jag sprider glädje och ljus bland mina medmänniskor nu. Det känns så skönt att få kunna sprida optimism som bygger på en kommande verklighet och inte något allmänt prat om att ”tänka positivt” som blivit en klyscha genom åren för människor…
Jag kommer nu de närmsta dagarna att ligga mer lågt och sedan i början på nästa vecka förmedla glädjen och optimismen. Mindre på det jobbiga som kommer eller bakgrunden till det. Det har jag sagt tidigare så det räcker med det. Nu behöver de mest framtidstro.
Nu ska jag ta något att dricka. Jag har inte känt för att varken äta eller dricka något idag (liksom igår). Jag åt müsli i morse och en sallad sent i em. Sedan har ett par kiwis, av någon anledning. Jag kände bara för det. En gammal förpackning med oöppnad Proviva slinker det ned några glas av nu också. Kanske jag behöver ladda med C-vitamin nu, av någon anledning…? Jag äter det jag känner att jag vill äta, även om jag tycker det verkar lite udda som ”ordentlig måltid”. Det är något jag behöver då och jag följer vad kroppen säger. 🙂
Tack igen för dina svar ! Det var mycket glädjande att höra av dig igen. 🙂
/C (:D)

Lisbeth 4 april, 2020 - 04:25
Christer Ståbis 4 april, 2020 - 07:58

Hej Lisbeth !
Tack för tipset. Intressant video. : )

Lisbeth 21 april, 2020 - 15:44

Denna länk vill jag dela i denna tid för inre arbete.
Jag menar att vi verkligen måste inse att livet är värdefullt att den delen som vi har glömt bort om vårt ursprung är unik.
Det inre arbetet är viktigare än någonsin.
https://youtu.be/7QAInsadnhM

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI