Home Energihushållning Klimatanläggningar för hem, arbetsplats, offentlig miljö och kollektivtrafik

Klimatanläggningar för hem, arbetsplats, offentlig miljö och kollektivtrafik

by Charlotta

Den 5D-teknik som människan snart kommer att få tillgång till innefattar också en helt ny typ av klimatanläggning. Denna uppgraderade klimatanläggning fungerar som kylaggregat, varmluftsaggregat och fläkt, och 5D-tekniken gör att enheterna är mycket mindre än existerande och inte i behov av extern elförsörjning.

De senaste somrarna har varit ovanligt varma i många delar av världen som vanligtvis inte brukar uppleva så höga temperaturer. Detta har lett till att människor, husdjur och tamdjur lidit stort av värmen och haft svårt att finna lindring. Många är de som har önskat att de hade kylande luftkonditionering i sina bostäder, arbetsplatser och transportmedel. Trots önskan om en svalare miljö och det faktum att de portabla kylaggregat som finns att köpa ofta inte räcker till, är det ändå många som inte vill ha besväret med den avancerade installationen av en vanlig klimatanläggning eller den driftskostnad den medför.

De nya, små och mycket effektiva klimatanläggningar med 5D-teknik som vi kommer att presentera täcker alla kylbehov utan någon avancerad installation. Monteringen är så enkel att de flesta kan göra det själv utan några förkunskaper då enheten inte ska anslutas vare sig till el eller avrinning. Varje enhet är ungefär 15x15x3 cm stor, väger ungefär 300 gram och kan fästas på vilken plan yta som helst med den speciella dubbelhäftande tejp som sitter på enheten. Även den dubbelhäftande tejpen är i 5D-teknik vilket innebär ett väldigt starkt och hållbart grepp men samtidigt enkel att ta loss och flytta om man så vill samt att den inte lämnar några märken på den yta där den suttit.

Under den kallare tiden på året kan samma enheter användas till uppvärmning, antingen ensamma eller som komplement till annan uppvärmning. De kan också användas som enbart fläkt för att få luften att cirkulera och utan att tillföra varken värme eller kyla. Eftersom klimatanläggningarna är självförsörjande på energi, inte kräver någon anslutning, inte blir varma och inte kräver mer än en 15×15 cm stor plan yta att fästas på kan de placeras i princip överallt där de behövs.

De tekniska detaljerna tillsammans med all nödvändig dokumentation för tillverkningen kommer vi att presentera för mänskligheten under 2020 och redan kring årsskiftet kommer de nya klimatanläggningarna att börja finnas ute på marknaden redo för installation. Vi kommer att bistå med råd, hjälp och svar på frågor där detta behövs och efterfrågas.

För de människor och branscher som jobbar med klimatanläggningar, ventilation och kyl- och värmeteknik kommer detta att innebära en stor förändring med ett stort omställningsarbete. Övergången till 5D-teknik kommer att upplevas som besvärlig för många men de långsiktiga vinsterna uppväger med råge de tillfälliga problem som uppstår i samband med övergången. 5D-tekniken uppfyller alla de behov av klimatanläggningar som människan har nu och kommer att ha under lång tid framöver och bidrar med sin del av avgiftningen av naturen utan att minska bekvämligheten för människan.

/Galaktiker kanaliserad av Charlotta

3 comments

Christer Ståbis 10 februari, 2020 - 16:48

Jag skrattade högt när jag läste detta inlägg. Det lät som en hurtig försäljare skulle ha talat om hur fantastisk hans vara är, med bara fördelar… 😀
Seriöst talat så är detta fantastiskt, precis som de andra konstruktionerna med 5D-tekniken. Det låter helt otroligt och hade en vanlig säljare sagt allt detta hade det varit för bra för att vara sant. Fast jag tror på detta. Jag är mest förvånad över tidsperspektivet, att allt detta kommer NU ! Jag hade räknat med en 150 år framåt i tiden eller så… Så detta är verkligen fantastiskt ! Jag ser enorma möjligheter.
Fast jag kan inte låta bli att nämna grundproblemet egentligen, som denna fantastiska teknik i sig inte löser…
För det är inte miljöproblemen, energiutvinning eller transporterna som är det stora problemet här på Jorden egentligen (!).
Nej, det som är huvudproblemet på Jorden är det faktum att människan på denna planet har så mycket mörker i sig och därmed är så destruktiv !!! Om människan inte hade varit så destruktiv så hade vi redan haft dessa tekniska lösningar i bruk ! Motorer som går på vatten eller magnetism har redan ”uppfunnits” på Jorden, redan för flera decennier sedan ! Fast sådana lösningar har köpts upp av storföretag och lagts ned eller på annat sätt ”försvunnit”…
Så, jag väntar med spänning på hur detta problem kommer att lösas… För jag antar att galaktikerna har tänkt på det också. Att vi får denna 5D-teknik nu måste vara en krishandling, en akut lösning på många av våra praktiska problem.
Faktum kvarstår då, hur är detta dilemma tänkt att lösas ?
Jag kan i och med denna fråga avslöja min allra högsta önskan, som jag haft i decennier. Om jag hade fått en enda önskan i mitt liv och den skulle slå in, vad det än må vara, så hade mitt svar varit enkelt. Jag hade önskat mig en Mercedes….
(Nej, förlåt, jag kunde inte låta bli. Det var bara gycklaren i mig som kom fram. :D)
Jag hade önskat att ALLA människor på Jorden hade levt i fred och kärlek ! Att alla människor hade hjälpt varandra och samarbetat. Att alla hade varit vänliga mot varandra. Det är min högsta önskan, alla kategorier !
Jag lekte med tanken för många år sedan och tanken svindlade. Tänk vad många problem som skulle lösas ! Inga krig. Inga problem med svält. Resurser skulle spenderas på konstruktiva saker istället för på många destruktiva, som det idag läggs miljardbelopp på…
Vi är så vana vid elände och begränsningar men om man tänker denna tanke och vad det skulle innebära så svindlar verkligen tanken. Wow, säger jag !
Med det du nämnt tidigare om att hantera konflikter m m så ser det ju ut som vi verkligen är på väg åt det hållet ! Jag kan tänka mig att det tar avsevärt längre tid än att konstruera ett kylaggregat men bara det att det verkar vara på gång är ju i sig mycket glädjande !
Fast (nu kommer en överkursfråga ; ) ) har du någon aning om hur det är tänkt att lösas, problemet med allt mörker här på Jorden ?
Du skrev om ”dualitet” i ett inlägg, vill jag minnas. Jag kallar det för ”polaritet” men lär ju vara samma sak.
(Den polaritet som uppstod då skaparen av denna skapelse splittade på ljus och mörker (vad jag har fått lära mig). Inte något skaparen borde gjort, vad jag förstår men det fanns väl en förklaring på det agerandet också. Fast nu är jag verkligen inne på överkurs. ;D))
Åter till min fråga. Med tanke på det du skrev så verkar det inte som om vi kommer att få bort mörkret (helt, just nu) utan att ”lära oss” hantera det ? Om du kan utveckla detta mer skulle vara intressant att höra. : )
Vad jag förstår så har Sirianerna snott kärlek från Jorden också. Får vi tillbaka det snart ? (Oj, nu vart det många djupare frågor på en gång. Fast det här är frågor som är några av de jag funderar mest över.)

Charlotta 10 februari, 2020 - 17:20

Anledningen till att denna teknik kommer nu är att Jorden och mänskligheten redan har kommit en god bit på väg när det gäller frekvenshöjningen. Det har hänt otroligt mycket sedan 2012, anledningen till att vi ser så mycket av människans mörker nu är den ökade mängden ljus som kommit in till vår planet (När man städar måste man tända lampan så man ser smutsen.) och ljuset och de högre frekvenserna bara fortsätter att strömma in. Vi hade inte fått detta om inte frekvenserna redan varit högre. Det är inte bara galaktikerna som har del i detta utan alla de multidimensionella varelser som vi lite luddigt ofta benämner som ”andevärlden”. Vi står under ständig tillsyn av väldigt många som är väldigt måna om oss och de är dessutom högutvecklade på ett sätt som vi inte ens kan föreställa oss så personligen känner jag mig fullständigt trygg med att de har full koll. Sirianerna är jag inte närmre bekant med så det kan jag inte uttala mig om, men jag skrattade gott åt mercan. 😀
/C

Christer Ståbis 12 februari, 2020 - 01:27

Det låter underbart, Charlotta ! Jag ser med glädje fram emot framtiden nu ! Sedan jag upptäckte din blogg så har jag inte kunnat låta bli att kläcka ur mig ett och annat om vad som komma skall till mina kollegor på jobbet (främst om tekniken, som lär vara mer lättsmält för de flesta men även lite om människorna). Jag vet inte vad alla tänker och tror om mig nu men det bryr jag mig inte om. 🙂 De får väl se med egna ögon snart. 🙂
Jag fick ta del av en hel del kanaliseringar från Mila (som en av de två hette som ledde SSOA) när jag höll på med uppstigningsarbetet. En del av informationen var säkert feltolkat eller missuppfattat men jag tror det mesta var sant. Hur det är med Sirianerna kan jag inte garantera men de lär ha strippat Jorden på en hel del kärlek som skulle ha varit här. De är i 5:e dimensionen. Jag vet inte om de gjort en ”falsk” uppstigning dit eller hur det kommer sig att de inte fattat att det inte var särskilt lyckat att göra så. Till och med en 3-dimensionell människa som jag fattar ju att det är en destruktiv handling. Ja, ja, vad jag förstår så har de en taskig karma att ta hand om nu… Efter jag fick reda på det så kan jag inte låta bli att tänka på det, varje gång jag ser Sirius på himlen nu. (Jag är en gammal amatör-astronom.)
Ja, mercan struntar jag i. Jag får klara mig med min gamla Saab nu, tills jag får tag på en bil med magnetmotor i istället. : ) Det ser jag fram emot !

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI