Home Föredrag/workshop Välkommen på föredrag

Välkommen på föredrag

by Charlotta

Imorgon, tisdag, är det dags för höstens andra öppna föredrag på träningsstudion Qvinnlig form i Ängelholm.

Morgondagens tema är ”Så lyckas man med förändring”, med underrubriken ”Förändringens anantomi och framgångens anatomi. Du har alltid makten att välja, lägg inte nyckeln till din lycka i någon annans ficka.

Det hela startar kl.18 och beräknas hålla på ungefär en timme. Om du inte är medlem på träningsstudion kostar inträdet 80 kr. Anmälan är obligatorisk och görs på 070-440 61 28 senast kl.15 imorgon.

Varmt välkommen!

/Charlotta

2 comments

Carin 18 oktober, 2016 - 08:25

Vill bara säga att dina två senaste inlägg va väldigt tänkvärda och bra. Mitt i prick för mig! En fråga, du har aldrig funderat över att starta en podd?:) lyssnade på ett av dina Youtube-klipp igår och du har väldigt behaglig berättarröst. Jag är inne i en depression och när jag är ute på mina promenader vill jag gärna ha något intressant att lyssna på om jag inte orkar med ”glad” eller ”deppig” musik men tycker inte jag fastnat för någon riktigt bra podd inom hälsoämnen.Tips till dig om du vill utveckla bloggen vidare 🙂

Charlotta 18 oktober, 2016 - 10:40

Hej Carin! Tack för fint beröm och bra tips! Tanken på podd finns, även om jag egentligen inte har en aning om hur det går till rent tekniskt. 😉 Hittar jag rätt person/personer att göra det tillsammans med så är det inte alls omöjligt.
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI