Home Galaktiker Galaktikerna är människans bröder

Galaktikerna är människans bröder

by Charlotta

För de flesta människor känns tanken på en livsform från en annan galax spännande men overklig, detta trots att de flesta numera är överens om att det är väldigt osannolikt att människan skulle vara den enda intelligenta varelsen i universum. Men att få veta att dessa främmande livsformer, dessa galaktiker, finns i Jordens direkta närhet och förbereder kontakt på bred front uppfattas sällan som speciellt spännande utan snarare skrämmande.

Att få höra att en grupp individer som kommer från en annan del av galaxen eller universum och som man inte vet något om har inflytande över vad som kommer att hända på Jorden kan upplevas som hotfullt och kännas väldigt otryggt. Människor är kända för att hellre hålla fast vid något dåligt som de känner väl än att ta till sig något nytt och obekant som skulle kunna vara bättre.

Vi galaktiker förstår denna reaktion mycket väl, vi beklagar den men vi förstår den. Vi är här enbart för att hjälp till, utan baktankar och onda avsikter, och det sista vi vill är att skrämmas eller skapa obehag. I förhållande till er har vi kommit betydligt längre i vår utveckling och har därför tillgång till information som ni inte har, detta gör att vi kan bestämma rätt tidpunkt för kontakt med er utan att riskera att skapa problem med vår närvaro eller med den teknik och kunskap vi erbjuder. Vi vet redan hur det vi ska introducera kommer att tas emot och hur implementeringsprocessen kommer att se ut, för vi kan se tidslinjerna för det. Därmed vet vi också att allt kommer att gå bra.

Den kontakt mellan galaktiker och människor som kommer att etableras under 2020 är inte första mötet mellan våra olika civilisationer. Vår gemensamma historia går långt tillbaka, ända till mänsklighetens skapelse. Jorden är inte en begynnelseplanet, det vill säga en planet där en högre stående livsform startar sin utveckling, utan den mest avancerade skola som själen kan genomgå. Jorden bjuder på både svårigheter och belöningar som ingen annan planet i universum och för att ha en chans att klara av ett liv på Jorden krävs det att man redan har kommit långt i sin utveckling.

Alla ni själar som lever som människor på Jorden har tidigare levt på andra planeter, i andra solsystem, andra galaxer eller andra universum. Ni har levt som många olika livsformer som en del av er utveckling, där människa är ett av de sista stegen för att fullgöra er inkarnationscykel. Ni har alla er egentliga hemvist på en annan planet någonstans i universum och när ni träffar oss galaktiker från olika civilisationer kommer ni i praktiken att få besök hemifrån.

Vi har följt Jordens och mänsklighetens utveckling i hundratusentals år, på samma sätt och med samma kärlek och omsorg som en förälder följer sitt barns utveckling. Under historiens gång har det hänt att vi har besökt er men oftare att vi har hjälpt er framåt genom att förmedla nya idéer genom telepati, allting noga styrt av Galaktiska Federationen för att inte störa er och planetens organiska utveckling.

Men nu, kära vänner, har tiden kommit när vi äntligen kan mötas som bröder tack vare att ni har bemästrat de problem som under tidigare försök vid flera tillfällen har utraderat mänskligheten så att ni har fått starta om. Denna gången klarade ni det utan att förgöra er själva och tog istället steget in i en av de största frekvenshöjningarna i mänsklighetens historia. Det är tack vare den medvetandehöjningen som vi nu kan etablera personlig kontakt med er och också dela med oss av teknik som kommer att hjälpa er ur de miljö- och hälsoproblem som ni har skapat.

Vi kommer inte för att ändra på allt ni har gjort och ta över era liv eller er planet utan för att ge er verktygen för att själva göra de förändringar ni behöver och längtar efter. Den 5D-teknik vi kommer att förmedla är inte skapad för att skada och kan heller inte användas så och ni bestämmer själva om ni vill ta den i bruk, för det är fortfarande ni som styr och inte vi. Vi kommer att finnas här som goda vänner och mentorer, eller egentligen som de äldre släktingar vi är, och villigt dela med oss av våra erfarenheter för ert bästa.

/Galaktiker kanaliserad av Charlotta

13 comments

Lisbeth 18 januari, 2020 - 22:59

Zero point energy.
https://youtu.be/klXj198vY4A

Lisbeth 18 januari, 2020 - 23:15
Christer Ståbis 23 januari, 2020 - 23:56

Wow, vad glad jag blir över att höra dessa ord ! Jag har levt de senaste 10 åren i skugga och i huvudsak sett bara mörker här på Jorden (utom i naturen). Jag trodde Jorden hade i princip blivit lämnat åt sitt öde och att det såg mycket mörkt ut för mänskligheten på denna planet ! Alltså att vi får ”klara oss själva” så gott det går. Fast det här låter ju fantastiskt !
Att jag kommer från en annan planet var inget nytt. (Jag brukar säga det lite då och då till människor och de brukar då skratta. Sedan när jag säger att det är sant och ser allvarlig ut så blir de fundersamma och ser allvarliga ut istället… :D)
Tack för att du förmedlar dessa budskap !
Jag hade gärna velat prata med någon galaktiker. (Jag har velat prata med någon utanför denna planet i decennier…)

Charlotta 24 januari, 2020 - 10:29

Tala om för dem att du vill prata med dem, även om du inte hör dem så hör de dig. Jobba sedan med att höja din frekvens på de sätt som du tycker känns mest naturligt så är det inte alls omöjligt att du kommer att få besök inom en överskådlig framtid. 🙂
/C

Christer Ståbis 25 januari, 2020 - 09:54

Wow ! Tack för ditt svar ! Det låter mycket glädjande och spännande ! Jag kommer definitivt att ta kontakt med dem.
Jag brukar annars prata (och tänka) till träden. Jag vet inte om de hör mig, jag antar det men jag har svårare att höra några svar.
För övrigt vill jag säga att sedan jag upptäckte din blogg och tagit del av dina inlägg så har jag blivit mycket gladare. : ) Jag känner en helt annan tillförsikt till en ljus framtid för mänskligheten nu !
Tack för att du förmedlar allt detta !

Charlotta 25 januari, 2020 - 11:12

Träden hör dig definitivt även om du inte hör dem. Jag har också pratat med träd länge och även kramat träd, men det är inte förrän de senaste åren som jag börjat få svar. 😀 Träd är mycket högfrekventa och det krävs en del jobb för de flesta människor att höja sin frekvens tillräckligt för att kunna kommunicera direkt med dem men det går absolut att göra, det är jag bevis på. Senast igår hade jag samtal med flera av träden i min trädgård, jag ville stämma av med dem angående beskärning och hur de mår och så där lite, det var mycket givande.

Väldigt roligt att höra att du känner dig gladare, då har mina inlägg redan fyllt en viktig funktion och du har redan höjt din frekvens. 🙂
/C

Christer Ståbis 26 januari, 2020 - 18:05

Åhå, det var intressant information. Det ska jag satsa på, att så småningom kunna kommunicera med träden, för jag gillar träden och pratar med några varje gång jag är ute i skogen/fjällen. Jag kramar något träd då och då också. : )

Fast Rom byggdes inte på en dag och det är mycket som händer nu med utvecklingen i mitt liv. En ny ”skjuts” satte fart för 1,5 år sedan, då jag fick problem med sköldkörteln (överproduktion). Strax efter det fick jag under en period chans att äta en annan kost. (Inte alls genom Landstinget utan en chans jag ”råkade” få, ett tag.) Jag har också ”råkat” få chans att vara med på webbseminarier från USA under ett års tid och lärt mig väldigt mycket om kost och hälsa (som de flesta vanliga läkare inte har koll på ännu).
Jag läkte min sköldkörtel med ändrad kost, till läkarens förvåning. : ) Jag kände vid ett tillfälle att det var dags att sluta ta medicinen och det tog några månader innan läkaren förstod det, för mina värden var bra… 😀
Jag har även börjat med Wim Hof Method, där jag gör en andningsövning och kalla duschar (och nu vinterbad). Jag kände till Wim Hof sedan tidigare men ”råkade” finna en kurs med honom på nätet i höstas (som inte hölls fysiskt utomlands och kostade skjortan).
Sedan jag fick chansen till att äta annan mat så har jag insett att allt detta inte är någon slump alls. Jag finner denna information om kost och hälsa mycket intressant och jag känner att det är helt rätt för mig med alla dessa förändringar. Kul ! : )
Intressant för jag ser ju att jag fått allt i lämplig ordning. Först maten och läka sköldkörteln, sedan träningen med Wim Hof Method för att hålla hälsan på topp och nu kommer det andliga in igen, med din blogg… Det är ju helt klart en mening med detta, ser jag. : )

Charlotta 26 januari, 2020 - 21:03

Säkert är det så, ingenting sker av slumpen. Vad bra att du kom bort från läkemedel, det är en av de största källorna till låggradiga förgiftningar och sjukdom. Maten är grundläggande för både god och dålig hälsa beroende på vad man väljer att äta.
/C

Christer Ståbis 28 januari, 2020 - 21:12

Jodå, jag har konsekvent hållit mig borta från modern ”medicin” under hela mitt vuxna liv och jag har klarat mig bra ändå (…eller tack vare det…). I ett akutfall kan modern medicin ha sin funktion men det ska då verkligen vara akut, för att sedan fasat ut å det snaraste.
Jag är annars frisk året om och har varit så i 20 års tid (sedan jag skiljde mig… :D). Jag känner mig annorlunda där med. Folk pratar om influensor och virus, magsjukor och vinterkräksjukor. ALLT det går mig spårlöst förbi. En del försöker (bort-)förklara det med att jag inte träffar några barn eller så mycket folk… jag som träffar folk (och tidigare även barn) varje dag…
Generna spelar väl kanske sin roll också men annars så är det helt enkelt så att för att ha en sund kropp så krävs ett sunt (naturligt) leverne… OCH, inte att förglömma, ett sunt tankesätt !
Nu är jag då inte perfekt (även om jag jobbar på det, du minns… ;D) men jag vill påstå att så många fler skulle vara friska om de bara levde lite annorlunda. Fast det gäller ju då att ha kontakt med sin kropp… (och själ), så man känner vad som är bra eller inte för en själv.
(Jag missade några saker i min kosthållning då, som gjorde mig sjuk men det var ju en mening med det också…)

För övrigt så får denna informationsförmedling (om de nya teknikerna) från galaktikerna mig att filosofera lite. I hela mitt liv så har jag förstått att vi ska ”klara oss själva” här på Jorden och säkerligen andra planeter också, för att komma underfund med saker och ting själva och utveckla oss men så får vi denna kunskap nu ”hux-flux” gratis… Lite som att få se facit i matteboken… ;D
Lite märkligt men inte alls oönskat från min sida ! Å andra sidan lever vi ju alla här i universum och likväl som en vuxen person på Jorden kan lära ett barn något så borde väl en galaktiker kunna lära oss något… Var i ligger skillnaden egentligen. Barn lär ju sig både genom sina egna erfarenheter och det vuxna förmedlar… Sedan om man bor på den här planeten eller på en annan, bara ett avstånd. : )
Sedan kan man ju också fråga sig var alla idéer kommer ifrån egentligen. Jag menar, alla konstnärer och vetenskapsmän lär ju inte vid alla tillfällen råka fundera ut allt själv… Inget är ju nytt under solen och idéer lär ju fara vida kors och tvärs över universum, med tanke på tankens kraft… Hm… Det var dagens filosofiska timme (som säkerligen har ett svar). : )

Charlotta 28 januari, 2020 - 21:40

Det tveklöst bästa skyddet mot alla former av smittor är ett bra immunförsvar vilket man får genom att leva hälsosamt, både till kropp och själ, samt att undvika alla former av gifter. Men det är inte många människor som lever så nuförtiden så det är ovanligt att hålla sig frisk.

Människan har haft tillgång till liknande/samma teknik som den som nu kommer under tidigare civilisationer på Jorden, så detta är egentligen inte nytt det är bara det att det var längesedan vi lyckade komma så här långt i vår utveckling utan att förgöra oss själv. 2012 var brytpunkten, klarade vi oss dit så öppnades nya möjligheter, då var det inte längre en fråga om om utan om när och då får galaktikerna börja hjälpa oss mer handgripligen. I alla fall är det så här jag förstår situationen för närvarande. När det gäller uppfinningar och idéer som människor gör och får så förstår jag det som att galaktikerna kan plantera tankar i ”fältet” (ett sorts medvetandefält som delas av hela kollektivet) och då plockar lyhörda personer upp det och kan ”uppfinna” saker. Så ingen av oss är egentligen så påhittig och kreativ som vi vill tro. 😉
/C

Christer Ståbis 31 januari, 2020 - 18:41

Ha ! Det var väl det jag trodde, att inget är nytt under solen och att vi får idéer och inspiration från olika håll i universum ! Hm, då kan man ju fråga sig var alla tankar och idéer kommer ifrån från början…
Jag vill än en gång säga tack för all denna information. Jag har aldrig tidigare i mitt liv känt sådan tillförsikt och glädje inför framtiden ! Jag vet inte hur många som läser din blogg och hur många av dem som verkligen förstår hur revolutionerande dessa nya saker är för mänskligheten ! Jag inser att det är fantastiskt och jag ser så många möjligheter för oss här på Jorden efter att allt detta börjar bli verklighet för oss. Det är ENORMA möjligheter för oss när allt detta börjar att ta fart ! : )

Charlotta 31 januari, 2020 - 19:05

Stort tack Christer, jag uppskattar verkligen din entusiasm för innehållet i mina kanaliserade inlägg och jag delar den fullt ut. Bloggen har några tusen läsare i veckan, en siffra som inte har dippat som jag trodde den skulle göra när de vanliga inläggen byttes ut mot kanaliseringar, så det är för närvarande inte så många som tar del av innehållet. Jag har dock förstått det som att det jag kanaliserar nu egentligen är mer för framtiden än för nutiden, inte så att det inte är intressant för er som läser nu för det är det, men att det finns en mening med att dessa kommande händelser dokumenteras redan nu, ett tag innan de händer, och att det kommer att uppmärksammas längre fram. Detta är inget som jag kan gå djupare in på i nuläget utan mer något som jag har plockat upp ”i förbigående” så det ska onekligen bli spännande att följa hur allting kommer att utspela sig. 🙂

Var alla goda idéer har sitt tidigaste ursprung vågar jag mig överhuvudtaget inte på att gissa ens. Det har funnits civilisationer i universum i miljontals år så det ligger en bit bakåt i tiden. Den tid som för övrigt inte existerar mer än här i vår 3D-verklighet. 😉
/C

Christer Ståbis 28 januari, 2020 - 21:24

Ha ha. Tala om att få svar på tal ! Jag läste först nu (direkt efter min kommentar här ovan) inlägget ”Nya bilmotorer” och där står det ju uttryckligen om det där med att hjälpa eller inte… 😀

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI