Home Hälsa Är du ständigt trött med återkommande oförklarliga hälsoproblem?

Är du ständigt trött med återkommande oförklarliga hälsoproblem?

by Charlotta

I så fall kanske detta är något för dig. Jag har tidigare skrivit om Utmattningsskolan, men nu händer det spännande saker som jag vill sprida information om.

För ett halvår sedan startade en kvinna vid namn Lena Holfve Utmattningsskolan som även finns på Facebook. Utmattningsskolan bygger på Lenas egna erfarenheter av hur hon med ayurvediska metoder i Indien blev botad från sin egen utmattning.

Eftersom utmattning och utmattningslika tillstånd är ett växande problem i Sverige, och eftersom långt ifrån alla har möjlighet att åka till Indien för att få hjälp att bli friska, så startade Lena en enkel men genialisk skola där man för en väldigt liten peng får väldigt mycket hjälp.

Utmattningsskolan har bara varit igång ett halvår men har redan utexaminerat sin första friska ”elev”, och nu blir skolans redan väl fungerande kursplan ännu bättre med hjälp av indiska läkare.

Utmattningsskolan kopplar ett stort läkareteam till sig via Skype från slutet av mars. Det betyder att när man är klar med de första fyra kurserna i skolan så har man från och med kurs fem möjlighet att få personlig kontakt med de kunniga indiska läkarna för individuell rådgivning via Skype.

När man jobbar med naturlig läkning, som ayurveda, örtmedicin, eller andra tusenåriga läkekonster så spelar diagnosen ingen roll. Istället letar man efter orsaker till problemen och hjälper kroppen att läka dessa. Väldigt ofta handlar det om att kroppen är överbelastad på olika sätt, av t ex biotoxiner, tungmetaller och mikrober.

I Utmattningsskolan är första kursen gratis och därefter kostar de en mindre summa per styck. Det finns också kurser för anhöriga och arbetsgivare, och även en sömnskola som man inte ens behöver vara inskriven i skolan för att ta del av.

Kanske är detta den väg som du omedvetet letat efter och väntat på för att kunna börja må bättre igen?

/Charlotta

6 comments

Gechen 31 mars, 2020 - 07:56

Hej Charlotta,
Jag sökte på orden öronsus/tinnitus här på bloggen men fick inte upp någon information. Faktum är att många har ett högfrekvent tjutande i innerörat som gör tystnaden otillgänglig. Det är ett stort problem när det gäller att återhämta sig från utmattning och finna vila. I ett djupare tillstånd kan det inte störa men man kan inte vara i ett djupare tillstånd ständigt. Dessa är gåvor mer än vardag.
Den andra frågan är om allt man skriver på denna blogg kan ses av utomstående då anslutningen inte är säker ?
Vem som helst kan ju gå in på en blogg att läsa givetvis, men de som ev övervakar osäkra anslutningar kanske inte skulle visst om bloggen alls om anslutningen varit säkrat ? Ser att det är fler på webben med en andlig riktat verksamhet som har osäkra anslutningar. Har du något svar på varför ? /Gechen

Charlotta 31 mars, 2020 - 09:06

Hej Gechen! Tinnitus och olika typer av öronsus är ett vanligt symptom vid utmattning, läker man utmattningen försvinner öronsuset. Det kan vara flera olika orsaker som ligger bakom, utöver rena skadpr på örat, men min uppfattning är att en av de vanligaste hänger ihop med parasitinfektioner och/eller latenta virusinfektioner.

Att anslutningen inte är säker påverkar inte bloggens läsare då det inte ändrar förutsättningarna för er, det är enbart en risk för ägaren av bloggen i form av att det är lättare för någon utomstående att hacka innehållet. Oavsett om anslutningen är säker eller inte kan alla läsa allt som skrivs på en blogg, undantaget är om man skapar en privat blogg som det krävs lösenord för att få tillgång till.

De flesta svenska andliga bloggar är mycket små eftersom intresset för ämnet är väldigt litet i Sverige. Hackers är sällan, gränsande till aldrig, intresserade av att ge sig på små bloggar för att det inte ger någon nämnvärd effekt och därmed ingen uppmärksamhet. Att lägga tid och pengar på att upprätthålla en säker anslutning blir därför något som inte är prioriterat och i allmänhet inte heller av behovet påkallat.
/C

Gechen 31 mars, 2020 - 10:52

Tack så mycket för ditt svar! Det var ett uppskattat bidrag till min vardag : )
Är du bekant med virus-och parasit bekämpande alternativa medel så som Kolloidalt silver och även det som kallas MMS? Förstår att du kommer förespråka höga frekvenser som kommer naturligt, men ska vi vänta på det eller ta dessa medel ? Dvs vänta tills frekvenserna slår mer igenom , blir mer rikliga och mindre hindrat av negativa energier och beteenden som vi inte lyckas bekämpa fullgott helt ensamma med andlig kontakt som har mycket annat att göra än att passa dig hela tiden : ) Vad tycker du ? Ska vi stå ut och bara och göra det goda i vardagen, dvs att ständigt ha vår håg till den andliga kontakten och göra vår yoga, qigong och äta vår hälsosamma mat osv..? /Gechen

Charlotta 31 mars, 2020 - 14:08

Det stämmer att jag förespråkar frekvenser men i betydligt mer lättillgänglig form än genom egen uppstigning. Min erfarenhet är att KS och t ex örter har begränsad effekt på parasiter och virus när de är väletablerade i kroppen. MMS har jag inte provat och är inget jag rekommenderar, med det sagt vet jag många som fått bra resultat på diverse hälsoproblem så det är som alltid upp till var och en att ta ställning till. Min rekommendation är Body Code-terapi som är den bästa alternativmedicinska behandlingsform jag kommit i kontakt med så här långt och som just handlar om att justera kroppens frekvenser. Här kan du läsa mer om det.
/C

Gechen 1 april, 2020 - 12:30

Enig när det gäller KS och örter. Däremot skulle jag aldrig lägga min hälsa eller själ i händerna på någon annan. Om man inte vill acceptera mellanled (andliga människor som kan bidra till frekvenshöjning) på annat sätt, varför skulle vi acceptera healers som mellanhänder i helande processen ?
Tror inte äkta healers finns i denna tid, fastän de är snälla och goda. De kan säkert överföra någon sorts energi som kan få dig att må bättre någon vecka, men jag anser att vår egen uppstigning är det enda vi kan lita till tills de verkliga helarna kommer. Det finns ju de avatarer som levde innan oss. Har man fokus så borde det räcka en tid, och utan fokus är vi ju hjälplösa i alla fall, oavsett modern healing code. De äkta helarna/frekvenshöjarna finns i fåtal men är vingklippta och bortglömda till fördel för de som lyckas sälja sina tjänster på webben. Det kan vara ett undernärd barn i Afrika som med sina ögon lyfter dig ur din låga nivå i ett enda svep utan krusiduller.

Charlotta 1 april, 2020 - 12:54

Du väljer självklart det som du tror är bäst för dig Gechen och det du känner dig bekväm med, men eftersom du frågade mig om något som kan bekämpa virus och parasiter så rekommenderade jag det mest effektiva jag känner till.

Vad gäller andliga människor som kan bidra till frekvenshöjning så finns det många som jag har stor respekt för, som har hjälpt mig oerhört mycket i min egen utveckling genom åren och några vars material jag fortfarande använder mig av regelbundet. Jag rekommenderar också alla andra att göra detsamma eftersom det för de flesta människor utgör en välbehövlig motvikt till den ständiga strömmen av lågfrekvent material man dagligen utsätts för. Här har jag tipsat om några av mina favoriter.
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI