Home Gästinlägg Den nya tidens läkekonst

Den nya tidens läkekonst

by Charlotta

Då och då har jag den stora förmånen att få presentera gästinlägg här på bloggen och idag är en sådan dag. Det är några år sedan jag upptäckte Body Code och vilken fantastisk metod det är för alla typer av ohälsa.

I Sverige är metoden fortfarande relativt okänd och med få utövare men med tanke på de fina resultaten och hur enkel behandlingen är för klienten så hoppas jag att fler ska upptäcka den. Av den anledningen har jag bjudit in Martina Liberson som är en erfaren Body Code-terapeut och bett henne beskriva vad det är hon gör.

/Charlotta

Body Code helar den verkliga roten till dina hälsoproblem

Hösten 2013 fick jag glädjebeskedet att jag var gravid. Det typiska gravidillamåendet kom direkt som ett brev på posten. Efter ett par veckor av konstant illamående och utmattning fick jag nog. Jag bestämde mig för att googla på lösningar, eftersom inte en enda huskur fungerade.

Då såg jag något märkligt en facebookvän hade postat. Hon pratade om energier som orsakade obalanser inom oss och hur dessa skapade fysiska symptom. Jag frågade henne om gravidillamående kunde vara en sådan obalans. ”Självklart. Boka en session med mig så tar vi bort ditt illamående med Emotion Code och Body Code.” Jag skrattade till, men insåg att jag faktiskt inte hade något att förlora.

Sessionen utfördes via videochatt. Hon hittade gamla negativa känslor i njurarna från min barndom. Det var mycket som hade fastnat i njurarna, enligt henne. Emotion Code listar alla negativa känslor och Body Code pekar på var de befinner sig i kroppen.

Det var fascinerande att höra hur hon prickade rätt med vid vilken ålder jag känt mig t.ex väldigt övergiven och hur det hade satt sig i magsäcken. ”Tänk dig ENERGI-stenar som blockerar flödet.” På något sätt lät det logiskt, fast jag var skeptisk.

Efter ungefär en timme så hade vi tagit bort en massa negativa känslor i matsmältnings-organen. Jag kände ingen skillnad. ”Imorgon bitti kommer du vara fri från ditt illamående”, konstaterade hon. ”Du har då verkligen ett gott självförtroende”, svarade jag.

Nästa morgon, när jag vaknade var min första tanke ”jag är så sugen på en smoothie.” En sekund senare satte jag mig spikrakt upp i sängen. Jag var hungrig! Illamåendet var borta!

Jag åt en rejäl frukost till min mans och min egen stora förvåning. Jag mejlade Body Code utövaren, helt lyrisk över detta och hon gratulerade mig. Jag bokade flera sessioner med henne under graviditetens gång och födde en pigg och frisk flicka sommaren 2014. Parallellt med sessionerna certifierade jag mig i Emotion Code och lärde mig arbeta med Body Code-systemet

Hur Body Code fungerar

Body Code är ett omfattande system med detaljrika kartor över kroppens fysiska, psykiska och andliga aspekter. En utövare använder muskeltestning för att kontakta klientens undermedvetna som lotsar utövaren genom alla de hundratals kartorna fram till problemets verkliga kärna.

Ofta har ett helt liv med en sjukdomsbild skapat många lager av bakomliggande orsaker, så Body Code är ingen mirakelkur som likt magi bara trollar bort alla dina problem. Att ta emot healing fungerar precis som med att äta nyttigt: Man bör göra det regelbundet för att få resultat. Du blir inte frisk från din förkylning när du äter en enda apelsin. På samma sätt blir inte obalanserna i energikroppen helade med en enda session på sextio minuter.

I mitt fall skedde livsomvälvande förändringar efter fyra sessioner. När illamåendet försvunnit efter första sessionen, insåg jag att Body Code kunde hjälpa mig med alla mina andra problem. Och efter varje session kände jag mig fysiskt lättare. Jag började se mitt liv i ett nytt ljus. Jag blev en magnet för den sortens människor jag ville ha omkring mig. Chanser serverades på silverfat.

Healing fungerar. Healing har förmågan att förbättra våra liv på sätt som knappt går att beskriva med ord. Vår kropp består av en fysisk del, en psykisk del och en esoterisk del. De är tätt sammaflätade och påverkas alla tre av våra livsval. När du väljer att ta emot helande energi öppnas portarna till ditt nya, läkta liv.

Martina Liberson, healer
Kontakt: martina.liberson@gmail.com
www.facebook.com/martinaecbc

2 comments

H 14 juni, 2018 - 13:23

Vilket härligt gästinlägg att läsa när allt blev bra:)

Charlotta 14 juni, 2018 - 13:30

Ja Body Code är fantastiskt, jag är så glad att Martina ville berätta om sina erfarenheter.
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI