Home Hälsa Du håller inte på att förlora förståndet, du har bara hormonell obalans

Du håller inte på att förlora förståndet, du har bara hormonell obalans

by Charlotta

Hormonell obalans kan man få av många olika anledningar, det syns inte på utsidan men det känns definitivt på insidan. Här försöker jag beskriva upplevelsen för att förmedla en bild av precis hur kaotiskt det är att leva med hormonobalans.

/Charlotta

4 comments

Eva Annerbäck Blomstet 20 augusti, 2016 - 10:34

Har lyssnat på Charlottas härliga föredrag. TUSEN TACK. Jag har ju själv varit i mörkret. Gick in i väggen som det hette då den 14 september 1999. Mår mycket bättre idag 17 år senare, men har mina skov. Speciellr på våren! Jag är sååå tacksam att ha fått lyssna på dig och läsa det du skrivit. Medicinerar fortfarande. Ska prata mwd min läkare om B Complex 100 och järnmedecin!

Charlotta 20 augusti, 2016 - 10:47

Hej Eva, välkommen hit! Vad roligt att du hade glädje av min video och härligt att höra att du mår bättre även om det fortfarande är en bit kvar. Om du är intresserad av att börja med kosttillskott så läs gärna det här inlägget också där jag har samlat ”godbitarna”. 😉 Top 3 mineraler och vitaminer plus två andra
/C

Hanna 20 augusti, 2016 - 10:38

Tusen tack <3. Känner igen mig till 100 %. Det går på några sekunder, har ingen kontroll. Allt du säger är PRECIS…! Ha en go dag.

Charlotta 20 augusti, 2016 - 10:47

Tack för att du läser Hanna, ha en fin dag du också!
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI