Home Hälsa The truth about cancer – A global quest

The truth about cancer – A global quest

by Charlotta

Den här filmserien kan vara något av det viktigaste som gjorts för människors hälsa.

Att cancer kan läkas ut på naturlig väg är något som varit känt sedan länge, men det är en sanning som inte har fått lov att nå ut till allmänheten och som därför bara varit tillgänglig för dem som vetat var de skulle leta.

Nu har Ty och Charlene Bollinger sammanställt hundratals intervjuer med läkare och canceröverlevare från hela världen och gör därmed informationen tillgänglig för alla genom filmserien The truth about cancer – A global quest.

Serien omfattar totalt nio filmer och tar sin tid att se, men det är värt varenda minut. Filmerna förmedlar att inte bara är ett cancerbesked inte en trolig dödsdom, kanske är det också så att rädslan för cancer är så uppskruvad och överdriven att den, och de konventionella behandlingarna, är långt värre än själva sjukdomen.

Under den här helgen finns alla nio avsnitten tillgängliga kostnadsfritt. Se dem, du kommer inte att ångra dig.

Första avsnittet hittar du här.

/Charlotta

 

2 comments

Ina Eskilsson 26 oktober, 2015 - 11:02

Hej jag skulle så gärna vilja ha denna serie på svenska. Finns det. Mvh Ina

Charlotta 26 oktober, 2015 - 11:33

Hej Ina! Tyvärr finns den inte på svenska än, men de jobbar med att få den översatt till en mängd olika språk och förhoppningsvis blir svenska ett av dem. Gå gärna in på deras FB-sida och önska den översatt till svenska, ju fler det är som visar intresse desto större är chansen. Jag vet att det första språket som den översätts till kommer att bli spanska, men eftersom de står för finansieringen själva så kan det nog ta lite tid innan det finns ekonomi till fler översättningar. Men jag håller med dig, informationen är så viktig att alla borde få tillgång till den på sitt eget språk.
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI