Home Hälsa Vill du bli av med känsloblockeringar?

Vill du bli av med känsloblockeringar?

by Charlotta

I sin minsta beståndsdel består allting av energi, världen vi ser omkring oss, våra kroppar och även våra tankar och känslor, allt är energi. Positiva tankar och känslor har en hög frekvens med en positiv och välgörande effekt medan negativa tankar och känslor är lågfrekventa och påverkar oss negativt.

Om negativa känsloupplevelser inte får ett naturligt utlopp och slut kan de fastna i kroppen och skapa fysiska hälsoproblem, om detta skrev jag i förra inlägget. Ibland kan det verka omöjligt att bli frisk från olika typer av hälsoproblem, trots att man gör allt rätt och ger kroppen alla möjligheter att läka, trots kostomläggning, bra näring och livsstilsförändringar så blir man ändå inte frisk. I de fallen kan man nästan vara säker på att där ligger gamla instängda känslor i botten och spökar.

Ett sätt att bli av med dessa instängda känslor är genom en teknik som heter Emotion Code. Den går ut på att man identifierar de instängda känslorna och ungefär när de uppstod och sedan rensar bort dem energimässigt. Det är viktigt att lyfta fram dem i ljuset och uppmärksamma dem, att känna igen dem och verkligen se dem, för att kunna lösa upp blockeringarna och bli av med dem. Att acceptera och bli medveten är en central del i allt energiarbete.

Eftersom jag sedan en tid håller på lite med Emotion Code för ”hemmabruk” och jag vet att i princip varenda levande människa går omkring med instängda känslor, så tänkte jag erbjuda er bloggläsare att få prova på Emotion Code.

Om du kan relatera till något av följande kan Emotion Code vara värt att prova.

  1. Du har ett fysiskt problem som du inte kommer till rätta med, du har varit hos läkare som inte hittar något fel och du har gjort allt du kan själv för att bli bra, men inget hjälper. Det kan vara ett dåligt knä, en ond rygg, en envis hosta, krånglande bihålor eller något annat.
  2. Du har varit med om ett känslomässigt trauma som du vet eller misstänker att du inte har kunnat släppa. Du har ännu inga fysiska besvär av det, men vill inte heller få det längre fram.

Om någon av de här situationerna stämmer in på dig så är du välkommen att få kostnadsfri Emotion Code idag och imorgon för antingen det ena eller det andra. Det du behöver göra är att skriva en kommentar, det går bra att vara anonym, där du talar om vad ditt fysiska besvär är (om du tillhör kategori 1) eller vilka känslor (max 2) som du tror du har instängda (om du tillhör kategori 2).

I båda fallen kommer jag att ge svar direkt i kommentarerna. 1:orna kommer att få svar med de två största känslorna som ligger bakom problemet samt ungefär det år då de uppkom. Efter det behöver ni svara att ni antingen känner igen det jag fått fram och kan relatera till det, eller att ni inte känner igen det. Först därefter kan jag rensa bort dem.

2:orna kommer att få svar med att jag antingen har hittat de instängda känslor som ni tror att ni har, och att jag har rensat bort dem, eller att jag inte hittade dem och därför inte kunde rensa bort dem.

Spännande, eller hur? 🙂

/Charlotta

217 comments

Anna 10 februari, 2018 - 09:50

En trötthet som tröttar ut mig totalt, är även tät i näsan alldeles för ofta.

Charlotta 10 februari, 2018 - 10:12

Hej Anna! De två största (85%) bakomliggande känslorna till din trötthet får jag fram som rädsla för ungefär 14 år sedan och övergiven för ungefär 14 år sedan. Känner du igen det?
/C

Anna 10 februari, 2018 - 10:28

Jag var väldigt sjukt för 14 år sen, sjukvården visste inte vad de skulle göra tills jag äntligen fick träffa rätt person. Det var ungefär i den röran som jag blev sjukpensionär. Så jo, nog var jag rädd och kände mig övergiven, det kändes som att jag var fångad i min kropp…

Charlotta 10 februari, 2018 - 10:42

Tack, vad bra att du känner att det stämmer. Nu har jag löst upp och rensat bort de känslorna åt dig och du bör känna dig bättre snart. Det kan ta upp till ett par veckor innan det får full effekt, god bättring!
/C

Anna 10 februari, 2018 - 21:23

Tack snälla rara du!

Anonym 11 februari, 2018 - 11:37

Jag är bara 25 år, men har alltid haft en ständig ångest och självhat. Konstant rädsla av att bli avvisad.

Charlotta 11 februari, 2018 - 12:00

Hej Anonym! Det stämmer att du har instängda känslor av ångest och självhat, jag har löst upp och rensat bort dem nu och du bör inom kort börja känna skillnad. Tänk på att vara noga med att uppmärksamma skillnaderna och fokusera på dem så du inte faller tillbaka i gamla tankemönster. Att rensa bort de instängda känslorna är en sak och att bryta det invanda tankemönstret så du inte hamnar där igen är en annan. Tankarna måste du själv börja styra i rätt riktning, men det kommer att bli lättare nu när de instängda känslorna är borta.
/C

Hanadi said 5 maj, 2020 - 01:32

Mina instängda känslor i relation yttrar sig genom hosta och kräkningar , jag kan inte blir av med det trots medecinering

Charlotta 5 maj, 2020 - 10:45

Hej Hanadi Said, välkommen hit. Jag rekommenderar att du tar kontakt med någon som utövar Emotion Code eller Body Code för att få hjälp med dina problem. Du kan läsa mer om Body Code här. Lycka till!
/C

Anonym 11 oktober, 2020 - 19:42

Hej, jag är en ungvuxen tjej som känner kramp i ländryggen och nacke. Läkare hittar inga problem. Jag relaterar till 2:an. känner oro, ångest, stress, rädsla, nervositet känslor som följer med mig jämt. Även fast jag jobbar mycket med min fysiska och mentala så släpper det itne. Har gått på koppningsmassge, det har hjälpt men har börjat uppleva smärtor i ländryggen efter det.

Charlotta 11 oktober, 2020 - 19:50

Hej Anonym, välkommen hit! Det här inlägget är 2,5 år gammalt och erbjudandet gällde bara i två dagar. Jag rekommenderar att du kontaktar någon som jobbar med Emotion Code för att få hjälp med kramperna, t ex Martina Liberson som du hittar här.
/C

Anneli 13 februari, 2021 - 16:08

Jag lyssnade på dig igår angående gamla känslor som kommit tillbaka som jag verkligen trodde jag rensat ur. Det handlar om att bli bortvald av mitt barn han är vuxen nu. Det upprepade sig igen att min känsla är att jag ej duger ej ha något att erbjuda att han väljer bort mig att känna mig som en dålig mor och andrahandsval. Hans far har alltid varit avundsjuk på mig och bundit upp honom hårt den energin trodde jag var släppt men återkommer nu. Har mått jättebra i många år ända tills nu. Vill verkligen ej vara i dessa låga energier trodde jag gått vidare för länge sedan.

Charlotta 13 februari, 2021 - 17:22

Hej Anneli, välkommen hit! Ja det är så det fungerar, man får upp gamla känslor igen för att kunna bearbeta dem och transformera dem.
/C

Fia 10 februari, 2018 - 10:14

Värt ett försök 😊 Vet inte riktigt om det går under ettan eller tvåan. Men efter en jobbig livskris är jag otroligt trött. försökt hos läkare samt prata med terapeut för att helt kunna bli pigg och få energi igen. Trots att jag ordnat så mycket och har så mycket lycka omkring mig.. hjälper inte träning, sova ut och äta rätt. Skulle vara så skönt att hitta sista pusselbiten till en piggare framtid.

Charlotta 10 februari, 2018 - 10:29

Hej Fia! De två största (87%) bakomliggande känslorna till din trötthet får jag fram som hjälplöshet för ungefär 3 år sedan och hopplöshet för också ungefär 3 år sedan. Känner du igen det?
/C

Sara 15 oktober, 2019 - 21:32

Hej
Ett gammalt inlägg men testar ändå.
Känner igen mig på både ettan och tvåan.
Ettan: mår illa
Tvåan: känslor i barndomen

Charlotta 15 oktober, 2019 - 21:38

Hej Sara, välkommen hit! Det inlägget var en tillfällig grej jag provade de två dagarna den 10 och 11 februari 2018 så det gäller dessvärre inte längre, men om du söker på Emotion Code Sverige så hittar du utövare som kan hjälpa dig att rensa bort instängda känslor. Lycka till!
/C

Lisbeth 16 oktober, 2019 - 02:10

Hej, jag vill bara berätta att jag har provat Instant Reliase Terapi i Karlstad.
Det hjälpte faktiskt mycket redan efter endast 1 behandling.
Det var en mycket kraftfull energibehandling.
Mycket av min stelhet i övre bröstryggen har bättrat sig rejält.
Så jag planerar att ta fler behandlingar där.
En annan behandling som också är mycket kraftfull är Ärkeängel-healing som kan ges på distans!
På Änglagårds livzentrum, hålls kurser i bla. Ärkeängelhealing.
För övrigt hålls där många andra bra kurser i personlig utveckling!
Om du bara vill pröva en rolig kurs till ett rimlig pris, så kan jag rekomendera Superkursen på Änglagård!

Ulrica 10 februari, 2018 - 10:29

En total energilöshet sen flera år. Alla prover är bra. Känner ofta oro i kroppen. Vet dock inte varför

Charlotta 10 februari, 2018 - 11:07

Hej Ulrica! De två största (96%) bakomliggande känslorna till din trötthet får jag fram som irritation för ungefär 47 år sedan och ångest för också ungefär 47 år sedan. Känner du igen det?
/C

Ulrica 10 februari, 2018 - 11:50

Då var jag nästan 5 år. Minns att jag blev skrämd på lekplatsen av några äldre killar. Och minns att jag inte fick någon förståelse för min rädsla.

Charlotta 10 februari, 2018 - 11:56

Tack, vad bra att du känner igen dig. Nu har jag löst upp och rensat bort de känslorna åt dig och du bör känna dig piggare snart. Det kan ta upp till ett par veckor innan det får full effekt, god bättring!
/C

Ulrica 10 februari, 2018 - 12:10

Tack snälla du 💕

Anna 1 april, 2020 - 15:16

Hej. Känns som jag sitter fast i nån blockering. För flera år sedan dog en nära anhörig tramatiskt och efter det (var då sjukskriven för utbrändhet) började en flera år lång kamp med många överklaganden mot försäkringskassan som inte ville godkänna min sjukskrivning. Efter det blev jag bara sämre och nu växlar kroppen mellan olika krämpor. Envisa inflammationer, infektioner, tandproblem mm. om och om igen. Hjälp, vad kan jag göra.
Tacksam för svar.

Charlotta 1 april, 2020 - 15:33

Hej Anna, välkommen hit! Jag tror att en skicklig Body Code-terapeut skulle kunna hjälpa dig, här kan du läsa mer om det.
/C

Alexandra 13 maj, 2019 - 07:57

Hej! Jag tänkte fråga hur jag kan göra för att läka ut blockeringar på egen hand? Å hur jag tar reda på vad det är? Jag har under hela mitt liv har känslomässiga blockeringar och varit väldigt energikänslig. Jag är i ett andligt uppvaknande och får till mig att jag nästan är där men jag jag känner att jag har blockeringar som hindrar mig från att gå vidare. Jag är en förlåtande människa med stor förståelse för mina egna och andras känslor, jag vill tro att jag har lätt att släppa… det här hänt mycket i mitt liv de senaste två åren, mycket känslor, men jag känner att jag hanterat det ganska bra, tagit mig fram med en mer positiv syn på både livet och mig själv! Hur ska jag ta reda på vad det är som står i vägen? Å hur läker jag ut det?
Jag har fått till mig att ett av mina syften/förmågor är just healing, men vet inte hur…

Evigt tacksam för svar sisådär ett år efter inlägget skrevs 😜❤

Charlotta 13 maj, 2019 - 09:09

Hej Alexandra, välkommen hit! Djupa känsloblockeringar kan vara svåra att komma åt på egen hand, det kräver ofta mycket djupgående och medvetet energiarbete under lång tid. De metoder jag känner till som kan ta en dit är meditation, yoga och boken En kurs i mirakler, du hittar mer om Kursen här. Lycka till!
/C

Anna 1 april, 2020 - 15:50

Tack för svar. Känner du till några bra i Stockholm?

Charlotta 1 april, 2020 - 16:10

Om du följer länken i mitt svar hittar du Martina Liberson som finns i Stockholm.
/C

Fia 10 februari, 2018 - 10:42

Det stämmer väldigt bra. Var väldigt mycket i mitt liv då både jobb o privat./ Fia

Charlotta 10 februari, 2018 - 10:44

Tack, bra att du känner igen dig. Nu har jag löst upp och rensat bort de känslorna åt dig och du bör känna dig piggare snart. Det kan ta upp till ett par veckor innan det får full effekt, god bättring!
/C

Fia 10 februari, 2018 - 11:14

Tack så mycket spännande att se 😊 ha en trevlig helg mvh fia

Diana 10 februari, 2018 - 10:44

Värt ett försök
Dålig barndom och ett långt dåligt förhållande
Har provat allt men ramlar tillbaka till ruta ett med hopplöshet och tappar livsgnista

Charlotta 10 februari, 2018 - 11:12

Hej Diana! Du har mycket riktigt instängda känslor som handlar om hopplöshet och en känsla av att ha tappat livsgnistan. Jag har löst upp och rensat bort dem åt dig nu och inom någon dag bör du börja märka skillnad, hoppas det känns bättre snart.
/C

Karin 10 februari, 2018 - 11:26

En tvåa. Ett brustet hjärta efter ett kärleksfullt förhållande som tyvärr tog slut. Gör mitt bästa för att ta hand om mig själv och läka mina sår på olika sätt och tar med stor tacksmhet även emot hjälp från dig.

Charlotta 10 februari, 2018 - 11:35

Hej Karin! Det stämmer att du har instängda känslor som hänger ihop med ett brustet hjärta. Jag har löst upp och rensat bort dem åt dig nu och inom någon dag bör du börja märka skillnad, hoppas det känns bättre snart.
/C

Karin 10 februari, 2018 - 15:35

Tack snälla du! 💖

Elin 10 februari, 2018 - 11:43

Hej! Brustet hjärta av ett förhållande som plötsligt tog slut, haft problem med yrsel och spänningar i nacke och rygg länge. Misstänker att inte stress orsakar detta. Har mycket känslor som är instängda. Tar tacksamt emot all hjälp/ mvh Elin ❤

Charlotta 10 februari, 2018 - 11:53

Hej Elin! Det stämmer att du har instängda känslor som hänger ihop med ett brustet hjärta, och att det är de känslorna som ligger bakom yrseln och spänningarna i rygg och nacke. Jag har löst upp och rensat bort dem åt dig nu och inom någon dag bör du börja märka skillnad på det känslomässiga, det kan dock ta upp till ett par veckor innan du får full effekt på de fysiska besvären, god bättring!
/C

Elin 10 februari, 2018 - 12:25

Tack för hjälpen 🤗

Cajsan 10 februari, 2018 - 12:12

Gått upp mycket i vikt och blir inte av med övervikten (från att ha varit smal hela livet till ohälsosam övervikt). Hindrar mig från att känna mig ”fin” och ge mig ut på dejtingmarknaden. Började gå upp i vikt för längesen efter ett jobbigt uppbrott från han som jag trodde var ”mannen i mitt liv”. Är också mycket trött och har svårt att gå vidare med livet. Tänk om detta kan hjälpa? Skulle bli så glad!

Charlotta 10 februari, 2018 - 12:57

Hej Cajsan! De två största (99%) bakomliggande känslorna till din övervikt får jag fram som brustet hjärta för ungefär 21 år sedan och sårad för också ungefär 21 år sedan. Känner du igen det?
/C

Cajsan 10 februari, 2018 - 13:12

Ja, det stämmer!!

Charlotta 10 februari, 2018 - 13:25

Tack, bra att du känner igen dig. Nu har jag löst upp och rensat bort de känslorna åt dig och du bör börja känna känslomässig skillnad de närmsta dagarna. Vikten kommer att ta lite hälsosam tid att bli av med, men inom två veckor bör du se att det händer något där också. Viktminskningen förutsätter dock att du fortsätter med en hälsosam livsstil.
/C

Cajsan 10 februari, 2018 - 14:31

Tack! Ska bli spännande!

Annica 10 februari, 2018 - 12:21

Hej Charlotta❤️❤️❤️
Vet inte riktigt i vilken kategori jag passar in.
Jag tror det är både nummer ett och många andra.
Jag har nog inte gjort allt jag kan än för att må bra.
Jag har gjort så gott jag har kunnat efter bästa förmåga.
Barndomen, svåra relationer,svåra arbetsförhållanden och att jag burit många andras livsbagage
tills jag inte mäktade med mitt eget.
Tack för att du delar med dig av din kunskap ,din tid och din förmåga.
Allt gott.❤️❤️❤️
Kram från
Annica

Charlotta 10 februari, 2018 - 13:00

Hej Annica! Jag är osäker på om du bara ville ventilera dina tankar eller om du vill att jag ska hjälpa dig med något. Om du vill ha hjälp måste du precisera vilket fysiskt problem eller vilken känsla det rör sig om. ❤️
/C

Annica 10 februari, 2018 - 13:31

Hej igen Charlotta❤❤❤
Många fysiska symtom.
Värk, yrsel,domningar, hjärtklappning,
kraftlöshet,huvudvärk,tinnitus,
illamående,sömnsvårigheter, lågt blodtryck, känslighet för sinnesintryck av alla de slag.
Ljud- och ljuskänslig, koncentrationssvårigheter.
Många känslor.
Förtvivlan, ångest ,rädsla ,
sorg, hopplöshet,uppgivenhet, utlämnad, hudlös
blandat med tro, hopp, kämpaglöd,förundran,
meningsfullhet,glädje , medkänsla och kärlek.
Jag tror jag passar in i kategori 2 också när jag tänker efter.
Många trauman som redan gett starka fysiska och psykiska reaktioner i kropp och själ.
❤❤❤

Charlotta 10 februari, 2018 - 13:45

Hej igen! Inget av de fysiska besvär du räknar upp har instängda känslor som huvudsaklig orsak utan samtliga beror på någon form av förgiftning. Du behöver alltså rena kroppen från de fysiska belastningarna för att bli av med symptomen. Vilka två av känslorna vill du att jag ska undersöka? ❤
/C

Annica 10 februari, 2018 - 13:54

Hej igen❤️❤️❤️
Det är svårt att välja.
Jag väljer känslorna att vara utlämnad och att känna rädsla/ ångest.
Kram

Charlotta 10 februari, 2018 - 14:01

Annica det stämmer att du har instängda känslor om att känna sig utlämnad och rädsla/ångest. Jag har löst upp och rensat bort dem åt dig nu och inom någon dag bör du börja märka skillnad, hoppas det känns bättre snart.
/C

Lisa 10 februari, 2018 - 12:56

Jag känner igen mig i kategori 2.Fastnar i grubblerier.Har så mycket jag vill men slutar oftast i att jag inte kommer vidare.Känner mig rädd för att bli avvisad och blir oftast velig och otydlig i nära relationer.

Charlotta 10 februari, 2018 - 13:06

Hej Lisa! Du har mycket riktigt instängda känslor som handlar om att du känner dig rädd för att bli avvisad och obeslutsam. Jag har löst upp och rensat bort dem åt dig nu och inom någon dag bör du börja märka skillnad, hoppas det känns bättre snart. Tänk på att även om Emotion Code kan göra jobbet just nu så behöver du jobba aktivt med mental träning också så du inte ramlar tillbaka i gamla tankemönster igen. Träna dig själv i att bryta gamla tankemönster och välja nya tankar.
/C

Elisabet 10 februari, 2018 - 13:42

Hej. Känner igen mig i nr 2. Jobbar med mitt medberoendr. Levde länge med en periodare, en alkoholberoende man med barnuppfostran. hus projekt osv. Bitit ihop och aldrig svikit utan verkligen trott att han skule fixa det en dag. Medberoende, omsorg, kärlek i en enda röra. Sedan blev jag dumpad då han hittat en ny kvinna och han verkar nöjd, Huruvida han blir nykter återstår att se. Fick ingen ordentlig förklaring eller ett respektfullt avslut. Har svårt att släppa arga bittra tankar. Är en positiv person men detta drar ner mig.

Charlotta 10 februari, 2018 - 13:51

Hej Elisabet! Det stämmer att du har instängda känslor av ilska och bitterhet. Jag har löst upp och rensat bort dem åt dig nu och inom någon dag bör du börja känna skillnad, hoppas du mår bättre snart! Tänk på att även om Emotion Code kan rensa bort känslorna just nu så behöver du jobba aktivt med mental träning också så du inte ramlar tillbaka i det gamla. Känslorna följer tankarna, så leder tankarna fel kommer känslorna också att hamna fel. Träna dig själv i att bryta gamla tankemönster och välja nya tankar.
/C

Elisabet 10 februari, 2018 - 14:47

Tack Har du tips på mental tränin, finns ju en uppsjö av tekniker. Har lite svårt för mindfullnes och stillasittande meditation. Tappar koncentrationen efter 5 minutrr☺

Charlotta 10 februari, 2018 - 14:52

Mental träning är inte riktigt samma sak som mindfulness och meditation, mental träning handlar mer om att ta kontroll över tankarna och styra dem i rätt riktning istället för att låta dem styra dig. Du kan börja med att söka här på bloggen, jag har skrivit massor om det. Jag har även några videos om det på min YouTube-kanal.
/C

Karin 10 februari, 2018 - 15:14

Hej Charlotta,
Älskar Din blogg och Youtube-framträdanden. Stort Tack för att du delar med dig av dina genuina insikter.
För mig gäller kategori 2. Dock inte ett (1) känslomässigt trauma utan oerhört många genom åren. Sedan ett par år tillbaka befinner jag mig dessutom på en inre resa i syfte att hitta min inre kompass och mitt autentiska jag. Denna resa har nu i dessa dagar genererat ett gigantiskt och existentiellt trauma (rakt emot min intention). Är i ett patologiskt ambivalent tillstånd och är livrädd för att krascha mentalt & fysiskt pga av alla kortisol och adrenalinpåslag. Hade en mardrömslik och skräckfylld krasch år 2001 (panikångest, utmattningsdepression, viktras mm).
Tillhör människotypen HSP (både medfött och förstärkt genom uppväxten). Katastroftankar är mitt signum (får de facto väldigt ofta rätt i mina antaganden) men jag försöker nu att härda ut och vara kvar i epicentrum utan att agera in absurdum.
Hoppas du ursäktar mitt låååånga inlägg och jag ser med skräckblandad förtjusning fram mot ditt eventuella svar.
Varma hälsningar
KRS

Charlotta 10 februari, 2018 - 15:35

Hej Karin, tack för dina vänliga ord. Det du beskriver som ett oönskat, gigantiskt och existentiellt trauma på din inre resas väg är i själva verket effekterna av att du precis har tagit det första klivet in i den femte dimensionen. 🙂 Bytet av dimension sker gradvis, men trots det kan upplevelsen vara väldigt jobbig både psykiskt och fysiskt. Min erfarenhet är att just de första stegen in i nästa dimension är värst. Det kommer att fortsätta vara jobbigt några dagar men på tisdag har det värsta lagt sig. Det stämmer att du har instängda känslor av ambivalens och skräck, jag har löst upp och rensat bort dem åt dig nu och inom någon dag bör du börja märka skillnad.
/C

Karin 10 februari, 2018 - 17:27

Tack från djupet av mitt hjärta

Vicky 10 februari, 2018 - 15:21

Hej!
Spännande prova Emption Code.

1.En ”bula”i ryggen på höger sida (som även en del andra har). Det gör även ont och ryggen ser krokig ut.
2. Svår barndom,olyckligt äktenskap,dåliga familj relationer,trauman av olicka slag. Känslor av hopplöshet,stagnation på alla plan. Livet känns trist.
Tack för att du vill hjälpa till.

Charlotta 10 februari, 2018 - 15:38

Hej Vicky, välkommen hit! Jag är rädd att du måste välja, antingen undersöker jag ett fysiskt besvär ELLER max två känslor.
/C

Vicky 10 februari, 2018 - 16:27

Ok Charlotta
Då väljer jag trauma och stagnation.

Charlotta 10 februari, 2018 - 18:20

Hej igen Vicky! Det stämmer att du har instängda känslor av stagnation och från trauma, från trauma var där dock många olika känslor så jag valde att fokusera på den största som var förödmjukelse. Jag har löst upp och rensat bort dem åt dig nu och inom någon dag bör du börja märka skillnad, hoppas det känns bättre snart.
/C

Vicky 10 februari, 2018 - 20:34

Tack så mycket Charlotta! ❤

Anna 10 februari, 2018 - 15:39

Nr1. Beroende som har flera olika utlopp.
Nr2. Maskrosbarn.

Charlotta 10 februari, 2018 - 15:45

Hej Anna, välkommen hit! Det är en sak per person som gäller så du måste välja, antingen 1 eller 2, och väljer du två behöver du precisera två känslor.
/C

Lisbeth 10 februari, 2018 - 16:46

Hej jag har 2 fysiska symptom som tillhör kategori 1.
Det första är svullen strupe, sköldkörtel, bisköldkörtel och halsmandlar med proppar. Detta leder lätt till bronkit och hosta.
Har normala värden på hormonerna.
Det andra är stelhet i övre bröstryggen. Detta har jag försökt att strecha bort. Lyckats till viss del.
Jag önskar bli kvitt dessa besvär som har följ mig stora delar av mitt liv.

Charlotta 10 februari, 2018 - 18:38

Hej Lisbeth! Det första problemet du beskriver med svullen strupe, sköldkörtel, bisköldkörtel och halsmandlar med proppar orsakas inte huvudsakligen av instängda känslor utan av hormonobalans som i sin tur beror på näringsobalans. Däremot orsakas stelheten i övre bröstryggen huvudsakligen av instängda känslor. De två största (94%) bakomliggande känslorna till din stelheten i övre bröstryggen får jag fram som sviken för ungefär 36 år sedan och förvirrad. Känslan av att vara förvirrad är något du bär med dig från flera tidigare liv så det är hög tid att bli av med den. Kan du känna igen sviken för ungefär 36 år sedan? Att du ska komma ihåg förvirring från tidigare liv begär jag inte. 😉
/C

Anna 10 februari, 2018 - 17:35

Hej igen!
Jag väljer trauma och stagnation.

Charlotta 10 februari, 2018 - 18:43

Hej igen Anna! Om jag är rätt informerad så är du och Vicky samma person och i så fall har du redan fått hjälp med dina instängda känslor. Skulle jag ha misstagit mig får du säga till.
/C

carin 10 februari, 2018 - 18:13

Hej!

Jag är trött och har gått upp 10 kg på ett år, undviker alltid att titta mig i speglar. Kläderna passar inte längre, det stressar och plågar mig och jag drömmer varje dag om min gamla starka kropp men trots det inte tillräckligt motiverad att ta tag i det. Vad är mitt problem?

Charlotta 10 februari, 2018 - 18:48

Hej Carin! Dessvärre är det inte instängda känslor som är den huvudsakliga orsaken till din trötthet och viktökningen utan hormonobalans.
/C

Anna 10 februari, 2018 - 18:59

Hej!

Nej, jag och Vicky är inte samma person. Jag kopierade bara hennes mening då jag tycker att det stämmer på mig och jag själv har svårt att skriva med egna ord då hela min kropp och själ (och hjärna) är ”låst” Känner även igen mig i Dianas beskrivning: Dålig barndom och ett långt dåligt förhållande. Tillägg: med en narcissist och psykopat.

Charlotta 10 februari, 2018 - 20:37

Då ber jag om ursäkt för mitt misstag Anna. Jag har nu hittat instängda känslor av stagnation och från trauma hos dig, du har flera olika känslor från trauma så jag valde att fokusera på den största som var depression. Jag har löst upp och rensat bort dem åt dig nu och inom någon dag bör du kunna börja märka skillnad, må så gott.
/C

Lise-Lott 10 februari, 2018 - 20:06

Hej jag har haft hemsk värk i ryggslutet sedan i December. Är sjukskriven sedan 22 Januari.
Men det blir inte bättre. Läkare och sjukgymnast säger att jag har ryggensiffiens/Lumbago . Värk och stelhet i ryggslut höfter och ibland i låren.
Jag trivs inte på mitt jobb är arg och rädd ofta min brukare är inte trevlig.
Jag har ångest också för ekonomin nu och rädsla jag vet kommer från barndomen. Mycket stryk förnedring och separationsångest. Jag har haft ångest hela livet🌷

Charlotta 10 februari, 2018 - 20:41

Hej Lise-Lott, välkommen hit! Vill du att jag jobbar på dina ryggbesvär eller på dina känslor? Jag måste be dig att välja antingen det ena eller det andra.
/C

Lisbeth 10 februari, 2018 - 21:01

Hej Charlotta!
Det stämmer att jag bröt upp från min första förlovning för 36 år sedan. Detta pga. hedersrelaterat svek från min egen familj.
Pga. all denna turbulens kände jag att även min dåvarande man vände sin frusteration emot mig.
Jag insåg efter många år av uthållig kamp att det inte gick att rädda relationen.
Det var ett hårt slag för mig att kämpa mig igenom denna separation.
2 år senare träffade jag min andra sambo, detta triggade igång obearbetade känslor igen.
I samband med hårda högskolestudier gick jag in i väggen. Jag drabbades av utmattning, och slutade att fungera.
Förståligt nog skrämde jag slag på min fästman, så han lämnade mig 6 år senare.
Hans känslor för mig tog slut när jag till slut blev friskare.
Förvirrad och sviken beskriver gott hur jag kände mig då.
Jag blev en extensiell sökare efter livets mening.
Jag uppsökte vid denna tidpunkt en Engelsman som under djuptrans opererade med händerna.
Han sa att i det hela var jag frisk men att min oballans i halschakrat troligen härstammade från mitt karma.
Kanske, tillade han, skulle detta kunna läkas efter att jag fyllt 59 år.
Kanske skulle jag kunna få hjälp av en duktig och erfaren terapeut.
Efter 10 år träffade jag min tredje fästman. Jag hade hunnit bearbeta mina problem och gått vidare i mitt liv.
Dilemmat var bara det att han hade bagaget överfullt med problem.
Till slut kände jag mig så dränerad så jag valde att gå.
Familj har för mig varit farlig miljö! Ett kontinuerligt pärlband av besvikelser, kämpande och misslyckande.
Nu lever jag ett lungt och harmoniskt ensamliv, och har inga planer på någon ny familj.
Hade jag bara haft förstånd att lämna relationer som av olika anledningar inte fungerar inom rimlig tid,
så hade jag besparat mig många sorger.
Tack för din fantastiska överlevnasguide!
Tack för allt!

Charlotta 10 februari, 2018 - 21:31

Tack för att du delar med dig Lisbeth, hoppas du hittar din harmoni.
/C

Lisbeth 10 februari, 2018 - 22:10

Hej igen!
Kan du lösa upp känslan av svek och förvirring som sitter i bröstryggen, eller sitter det så djupt i tidigare inkarnationer så att det kräver mer komplex bearbetning?
Kan du se vad som har skapat denna förvirring, som du menar är hög tid att släppa!
Och hur skall det gå till?
Kan jag själv göra något?

Charlotta 10 februari, 2018 - 22:27

Jamen det är klart! Förlåt, jag glömde helt enkelt. Tror det börjar bli dags att sova. 😉 Förvirringen är något som din själ bär med sig från flera tidigare liv och inte kunnat komma till rätt med i något av dem, snarare har den nog bara spätts på genom liven. Jag kan dock inte få fram var den har sitt ursprung. Jag har löst upp och rensat bort både svek och förvirring nu, det kan ta upp till två veckor innan du känner effekten fullt ut. ❤
/C

Lisbeth 10 februari, 2018 - 22:35

Hjärtligt tack för ditt stöd och värdefulla arbete!!
Jag tror att du är den duktiga terapeuten som engelsmannen talade om!
Hjärtligt tack och en riktigt god natt!

Charlotta 11 februari, 2018 - 08:56

Tack Lisbeth, det skulle vara roligt om jag är det. 🙂
/C

Anna 10 februari, 2018 - 21:09

Tack så mycket Charlotta:)

Annica 10 februari, 2018 - 21:13

Vill tacka dig från djupet av mitt hjärta.
❤❤❤
Vet inte hur det har gått till och hur du gör men det känns redan bättre.
Kan ta djupa andetag utan ansträngning.
Känner ett enormt lugn i hela mig själv ikväll.
Det är fantastiskt.
Allt gott.
Kram från
Annica
❤❤❤

Charlotta 10 februari, 2018 - 21:35

Vad roligt att höra Annica! 🙂 ❤ Emotion Code är en form av energihealing och ibland kan resultaten komma snabbt, speciellt när det ”bara” handlar om känsloenergier och inte innefattar fysiska förändringar. Hoppas det fortsätter att bli bättre.
/C

P 10 februari, 2018 - 21:27

Nr 2. Brustet hjärta efter en komplicerad relation.
Ältar. Svårt att släppa taget o gå vidare.

Charlotta 10 februari, 2018 - 21:45

Hej P, välkommen hit! Det stämmer att du har en instängd känsla som hänger ihop med ett brustet hjärta, den har jag nu löst upp och rensat bort så att du förhoppningsvis kommer att känna dig bättre inom någon dag. Ältandet handlar dock inte om en instängd känsla utan en dålig vana att låta tankarna vandra på egen hand istället för att styra dem i den riktning där de gör nytta istället för skada. Dina känslor kommer att följa efter dina tankar oavsett om du tänker trevliga saker eller jobbiga saker. Vill du börja känna dig bättre behöver du alltså välja bättre tankar. Jag har skrivit en hel del om mental träning här på bloggen så sök gärna bland inläggen antingen på ”tankar”/”tankemönster” eller på kategorin ”Mental träning”.
/C

P 10 februari, 2018 - 21:47

Tack så mkt!! Spännande det ska bli detta!

Charlotta 10 februari, 2018 - 22:02

Visst är det! Jag har själv goda erfarenheter av Emotion Code och i t ex USA där det funnits längre börjar det bli ganska stort och de har mycket goda erfarenheter. Men healing är ju ändå en läkeform som de flesta människor är ovana vid och som är svår att förstå och förklara så det är alltid lite pirrigt att se vilka resultat man får. 🙂
/C

Anna 10 februari, 2018 - 21:53

2
Tillitsproblem
Skuld

Charlotta 10 februari, 2018 - 21:59

Hej Anna! Det stämmer att du har instängda känslor som handlar om svårighet att känna tillit samt skuld. Jag har löst upp och rensat bort dem åt dig nu och inom någon dag bör du börja märka skillnad, hoppas det känns bättre snart.
/C

eva 10 februari, 2018 - 22:04

Jag är stel i kroppen. Ont i ljumskarna, ena knät och nacken.

Charlotta 10 februari, 2018 - 22:21

Hej Eva! Det stämmer att du har instängda känslor bakom samtliga dessa fysiska problem, jag kan dessvärre bara ta en av dem nu så jag väljer stel i kroppen och så kan vi hoppas på att det kan förbättra känslan på de andra problemen också. De två största (64%) bakomliggande känslorna till din stelhet i kroppen får jag fram som förtvivlan för ungefär 26 år sedan och sviken för ungefär 48 år sedan. Känner du igen det?
/C

Anna 10 februari, 2018 - 22:05

❤ Tack Charlotta! Jag uppskattar verkligen allt du gör!

Charlotta 10 februari, 2018 - 22:27

Ek 10 februari, 2018 - 22:34

Hej! skriver åt min partner. Han har smärta konstant i sina knän. misstänker någon slags blockering? Nu smörjer han sig dagligen med smärtlindrande salva!

Charlotta 11 februari, 2018 - 08:56

Hej Ek! För att kunna ge din partner Emotion Code behöver jag ett namn.
/C

Ek 10 februari, 2018 - 22:40

Hej igen! Nu är det jag själv som undrar…varför jag har vandrande smärtor i fingrarna o händer o ibland sk. musarm ?

Charlotta 11 februari, 2018 - 08:59

Hej igen Ek! Dina smärtor i fingrar, händer och din musarm har inte att göra med instängda känslor utan beror på något du gör med händerna som innebär en ofördelaktig arbetsställning. Fingrarna, händerna och armen är helt enkelt överansträngda och du behöver variera arbetsställningen mer.
/C

carin 10 februari, 2018 - 22:51

Hur tar jag reda på vilka hormoner som är i obalans då?
Är 32 årgammal/Carin

Charlotta 11 februari, 2018 - 09:02

Är de väldigt mycket i obalans kan sjukvården se det, men du får troligtvis bättre hjälp hos en alternativterapeut, typ en homeopat, frekvensterapeut, biopat eller liknande, speciellt om det rör sig om mindre förändringar eller om du inte är ett typfall.
/C

eva 10 februari, 2018 - 22:55

Det stämmer att jag var förtvivlad för ca 26 år sedan. Om jag blev sviken för 48 år sedan minns jag faktiskt inte.

Charlotta 11 februari, 2018 - 09:06

Eftersom du känner igen den ena så tror vi att även den andra stämmer även om du inte minns det just nu. Jag har löst upp och rensat bort båda känslorna nu och inom ett par veckor bör du känna dig mindre stel i kroppen.
/C

Sofia 11 februari, 2018 - 09:31

Hejsan! Jag faller nog in i både 1an och 2an.
Har problem med min mage då jag för en tid sen inte kunde äta alls och gick ner över 10kg till att nu överäta fast jag är mätt så äter jag ändå. Jag har under en tid haft känslan att inte finna nån mening i livet, så har jag fastnat i en ond cirkel jag inte kommer ur. Känner mig helt utmattad och trött.

Mvh Sofia

Charlotta 11 februari, 2018 - 09:53

Hej Sofia, välkommen hit. Varken dina magproblem eller din trötthet beror huvudsakligen på instängda känslor, och den känsla du har av att inte finna mening i livet är inte heller instängd utan i högsta grad aktuell just nu. Det jag får fram är att dina problem beror på näringsobalans som lett till inflammation och försurning i kroppen. När det gäller meningslösheten föreslår jag att du läser en del här på bloggen, jag har skrivit mycket om att känna mening och tillit. Använd gärna sökfunktionen.
/C

Sofia 11 februari, 2018 - 11:33

Tack så jättemycket för svar Charlotta ❤️

Maria 11 februari, 2018 - 10:15

Hej, imponerande det jag läst ovan!
Jag har ofta klåda som kommer inifrån, särskilt på armar och axlar. Problem med magmunnen, reflux. Hostar mycket och är irriterad i det området. Samt svårigheter med sömnen, kan inte somna utan insomningstabletter. Vaknar ändå minst 3ggr/natt. Ingenting hjälper ang sömnen, har provat allt! Jag tränar så jag är fysiskt aktiv och vältränad inuti. Överviktig ca 15 kg, går ej ner i vikt ”hur jag än gör”. Är 61 år. Passerat klimakteriet.

Charlotta 11 februari, 2018 - 10:30

Hej Maria, tack och välkommen hit! Vilket av dina besvär vill du att jag tittar närmre på? Jag är rädd att jag måste be dig välja ett av dem eftersom jag bara gör ett per person.
/C

eva 11 februari, 2018 - 10:22

Tack! Spännande.

Ann-Charlotte 11 februari, 2018 - 11:03

Hej Charlotta!
Jag har problem med att mitt tandkött försvinner sen 70-talet och har inte fått rätsida på vad orsaken kan vara. Tappar håret också men vet inte om det hänger ihop. Tacksam för all hjälp i det här.

Charlotta 11 februari, 2018 - 12:08

Hej Ann-Charlotte! Det stämmer att du har instängda känslor som orsakar problemet med tandköttet. De två största (98%) bakomliggande känslorna till ditt tandköttsproblem får jag fram som bitter för ungefär 47 år sedan och övergiven för också ungefär 47 år sedan. Känner du igen det?
/C

Johanna 11 februari, 2018 - 11:33

Hej Charlotta!
Vad intressant 🙂
Jag har i flera år försökt komma tillrätta med kraftiga muskelspänningar och stelhet i rygg, bröstryggen, skuldror, nacke och värk i huvud, käkar och känslan av en klump i halsen och ibland magen. Har även problem med ett knä.

Charlotta 11 februari, 2018 - 12:17

Hej Johanna! Det stämmer att du har instängda känslor som orsakar samtliga problem med rygg, nacke, huvud, hals och mage. De två största (98%) bakomliggande känslorna till dina problem får jag fram som vilsen för ungefär 26 år sedan och förödmjukad för också ungefär 27 år sedan. Känner du igen det?
/C

ingrid 11 februari, 2018 - 12:18

Hej! Mina känslor är hopplöshet och att livet är väldigt tungt. Jag bär på någon slags inre sorg och jag förebrår mig själv för att jag inte lyckas hitta en stabil känsla av inre tillit och framtidstro.

Charlotta 11 februari, 2018 - 13:14

Hej Ingrid! Mycket riktigt har du instängda känslor av sorg och hopplöshet. Jag har löst upp och rensat bort dem nu och förhoppningsvis kommer det snart att börja kännas bättre. Att känna tillit och framtidstro är något man kan behöva jobba aktivt med tankarna för att uppnå, läs gärna mer här på bloggen om det.
/C

Ek 11 februari, 2018 - 12:33

Hej igen! Min parter heter Simon. Det är sant, jag jobbar framför datorn flera timmar om dagen och behöver få bättre ergonomi! Tack.! Får jag fråga varför min scolios smärtar ibland, oftast känner jag inte ens av det….?

Charlotta 11 februari, 2018 - 13:24

Hej Ek! Det stämmer att Simon har instängda känslor som orsakar smärtan i knäna. De två största (96%) bakomliggande känslorna till smärtan får jag fram som tillbakahållen gråt för ungefär 22 år sedan och rädsla för också ungefär 22 år sedan. Känner han igen det?
/C

Ek 11 februari, 2018 - 17:12

ja han känner igen det! han bytte skola och blev väldigt rädd ……….tack!!!!

Charlotta 11 februari, 2018 - 17:19

Tack, vad bra att han känner igen det. Då löser jag upp och rensar bort de känslorna nu så bör knäna bli bättre inom ett par veckor. Angående din skolios hittar jag inga instängda känslor där, men däremot överansträngning och näringsobalans.
/C

Ek 11 februari, 2018 - 19:38

Tack för hjälpen och en superbra blogg, den har hjälp mig mycket!! <3 Är det samma känslor som hänger ihop med hans magproblem/sura uppstöttningar/"hjärtonda" (som ett tomt hål) ? Eller det kanske inte funkar så? Tack igen!

Charlotta 11 februari, 2018 - 20:11

Tack! 🙂 Ofta är det olika känslor för olika problem, och dessutom flera olika känslor per problem. Det behöver ju inte heller handla om instängda känslor överhuvudtaget, problem med sura uppstötningar handlar ofta om för lite magsyra. Det paradoxala är att man ofta får rådet att ta syradämpare som Omeprazol eller liknande som kanske hjälper för stunden men i längden bara gör problemet värre.
/C

Ann-Charlotte 11 februari, 2018 - 12:52

Tack Charlotta! Jag måste gå tillbaks och gräva lite – men det kan stämma då min dotter föddes då ungefär. Mycket trauma under den tiden med min man då. Tack – har inte upplevt det som ett så stort problem utan satt en annan sak som orsak. Tackar dig av hela mitt hjärta. Jag har verkligen försökt få fram den verkliga orsaken till alla mina problem.

Charlotta 11 februari, 2018 - 13:27

Tack, vad bra att du kan relatera till det. Jag har löst upp och rensat bort känslorna nu, det kan ta upp till ett par veckor innan effekten märks fysiskt. Väl bekomme! 🙂
/C

Charlotte 11 februari, 2018 - 13:43

Hej,
Framför allt ont i magen sedan flera år (IBS) som förvärras av stress. Återkommande problem med ont i halsen.
Ofta känslor av ovisshet, oro och ensamhet.

Charlotta 11 februari, 2018 - 14:02

Hej Charlotte! Det stämmer att du har instängda känslor som orsakar din IBS. De två största (97%) bakomliggande känslorna till dina magproblem får jag fram som ångest för ungefär 34 år sedan och vilsen för också ungefär 34 år sedan. Känner du igen det?
/C

Charlotte 11 februari, 2018 - 14:50

Tack för svar! Visst fanns det händelser vid den tidpunkten som var ångestframkallande som alkohol och misshandel inom familjen genom min mammas dåvarande man vilket resulterade i skilsmässa och flytt vilket blev en positiv förändring att slippa oroa sig för honom. Dock fanns annat kvar efter flytt. Mamma var genomgående mycket kritisk och hård (mest psykiskt, ibland fysiskt) under uppväxt med skuldbeläggande och projiceringar. Skulle gärna vilja bli av med mitt gamla bagage och känna trygghet och tilltro i mig själv. Går det att rensa bort det gamla och bli ”fri”? Längtar efter ro.

Charlotta 11 februari, 2018 - 16:26

Tack för bekräftelsen. Jag har löst upp och rensat bort de instängda känslorna nu så inom någon dag bör du kunna börja känna skillnad. Inom ett par veckor bör också magen bli bättre.
/C

Charlotte 11 februari, 2018 - 17:16

Stort tack!! För övrigt är din blogg toppen, med bra kombination av ämnen, fakta och känslor!

Charlotta 11 februari, 2018 - 17:21

Tack! ❤️
/C

Susanne Saga 11 februari, 2018 - 16:47

Hej Charlotta!
Mina besvär 1) ständigt lpggradig inflammerad hals, lite ont. En punkt på ryggen utan att massör kan känna nån knuta el dito som gör superont vid lätt tryck/beröring nästan som nervsmärta. Haft i många många många år.

2) nån form av trauma, tror jag. ”Vaknat” och satt mig rakt upp i sängen och värjer mig med armen och ropat nej o känslan av total utlämning på nåd o onåd, paralyserad ångestfyllt – sen vaknar jag på ”riktigt” o nån suddig ljus mänsklig skepnad tonar bort ur min syn. Denna obehagliga dröm upprepades genom åren, av o till. Alltid på samma sätt. Alltid så rädd översiggiven känsla efteråt.
Den där känslan är så fruktansvärd så jag vill inte känna det.

Charlotta 11 februari, 2018 - 16:54

Hej Susanne! Jag är rädd att jag måste be dig välja endast en sak att få hjälp med nu.
/C

Susanne Saga 11 februari, 2018 - 17:40

Då väljer jag punkt 2

Charlotta 11 februari, 2018 - 18:13

Hej igen Susanne! Dina nattliga drömmar och uppvak kommer sig av trauma med instängda känslor. De två största (94%) bakomliggande känslorna till traumat får jag fram som vilsen för ungefär 20 år sedan och skräck för också ungefär 26 år sedan. Känner du igen det? Det du ser som en ljus skepnad är ett synminne som hänger ihop med de instängda känslorna.
/C

Anonym 11 februari, 2018 - 17:45

Hej Charlotta!
Sen i augusti har jag fått urinvägsinfektion säkert 10 gånger. Läkarna hittar inget fel och inte gynekologen heller. Inte nog Med att alla dessa penicillin kurer förstör och blir resistenta, så påverkas min utbildning, jobb och såklart mitt tålamod. Varför får jag inte vara frisk?

Charlotta 11 februari, 2018 - 17:54

Hej igen Anonym! Jag gör dessvärre bara en prova-på per person.
/C

Katarina 11 februari, 2018 - 18:15

Kategori 1:

Hej! Jag har länge haft problem med smärta och därav minskad styrka i min högra höft på utsidan. Har ont efter jag legat ner några minuter i sängen och när jag går i trappor/lutning. Har blivit magnetröntgad utan att hitta något. Sen sjukgymnastik för att få balans mellan höger och vänster muskulatur. Men tyvärr blir jag inte bra.

Charlotta 11 februari, 2018 - 18:37

Hej Katarina! Din smärta i höften beror på instängda känslor. De två största (96%) bakomliggande känslorna till smärtan får jag fram som misslyckande för ungefär 39 år sedan och ilska för ungefär 40 år sedan. Känner du igen det?
/C

Katarina 11 februari, 2018 - 18:45

Jag kan inte komma ihåg nån händelse då jag bara var 2-3 år då.

Charlotta 11 februari, 2018 - 19:01

Finns det kanske någon du kan fråga som minns din barndom, eller vill du att jag provar att rensa bort dem ändå?
/C

Katarina 11 februari, 2018 - 19:22

Jag vet att jag är arg på en man som utsatt mig för övergrepp under många år. Vet dock inte när det började. Kommer ihåg händelser från 4-5 årsåldern. Men den ihågkomna känslan har mer varit rädsla. Något annat kan jag inte lista ut. Du får gärna prova rensa bort det oavsett vad det beror på.

Charlotta 11 februari, 2018 - 20:05

Jag har löst upp och rensat bort de instängda känslor jag hittade så får vi hoppas att det hjälper dig.
/C

Susanne Saga 11 februari, 2018 - 18:54

Hej Charlotta! Känner inte riktigt igen det. Drömt så sen barndomen. Inte nåt mer på ca 20 år nu som jag minns det. Men de där känslorna finns kvar inombords. Ljusskepnaden är jag med på som synminne. Ser dock aldrig vad/vem det är, bara att den är mänsklig.

Charlotta 11 februari, 2018 - 19:05

Jag förstår. Jag frågade efter de två största bakomliggande instängda känslorna och fick fram att de tillsammans utgör 94%, så där är ju 6% kvar som kan ligga längre tillbaka. Att en känsla är störst behöver inte betyda att det är den som har funnits längst. Vill du att jag försöker rensa bort de känslor jag fick fram ändå, eller känns det som om jag hamnat så snett att du vill låta bli?
/C

Susanne Saga 11 februari, 2018 - 19:34

Känslorna vilsen och skräck stämmer väl. Ja tack du får gärna försöka rensa bort dem. De hindrar mig att komma vidare. Tack Charlotta!

Charlotta 11 februari, 2018 - 20:06

Det gick bra att rensa bort de instängda känslor jag hittade så vi hoppas att det gör skillnad för dig.
/C

Johanna 11 februari, 2018 - 20:06

Hm, jag har inte tandköttsproblem. Jag kan inte komma ihåg något specifikt som hände då. Men jag är uppväxt med att bli rätt mycket förödmjukad, så kan vara att jag inte minns en särskild händelse då?

Johanna 11 februari, 2018 - 20:08

Oj, detta skulle vara som svar på det du svarade mig längre upp 🙂

Charlotta 11 februari, 2018 - 20:15

Jag hittar inte att jag skrivit om tandköttsproblem till dig, det jag hittar handlar om stelhet i rygg osv. Tandköttsproblemen var hos någon annan om jag minns rätt.
/C

Johanna 11 februari, 2018 - 20:44

Nä, jag som läste fel. Går det att bli av med blockeringarna fast jag inte minns nån speciell händelse som var för 26-27 år sen?

Charlotta 11 februari, 2018 - 20:54

Jag är inte supererfaren på det här så jag vågar inte säga säkert, men jag tror det. Så länge du inte känner att det är helt fel och känslomässigt motsätter dig det så tror jag att det fungerar. Det är ju inte alltid man minns allt man har känt, speciellt som det även kan vara känslor kopplade till helt odramatiska händelser, men det brukar fungera ändå bara man är villig att släppa.
/C

Johanna 11 februari, 2018 - 22:05

Det är värt att prova. Jag tror ju verkligen på det här med att känslor sätter dig i kroppen. Och det är egentligen inte så konstigt om man som jag är uppväxt med att ta hand om andra som mår dåligt, att inte ta plats eller visa känslor, om man inte är stark och glad, att det finns mycket outtryckt?

Charlotta 12 februari, 2018 - 08:44

Jobbiga uppväxtförhållanden och andra tuffa perioder i livet ökar säkert sannolikheten för att samla på sig instängda känslor, men jag tror (nästan så säker att jag vet 😉 ) att vi alla har dem, mer eller mindre.
/C

Anna 11 februari, 2018 - 20:06

Hej Charlotta,
Känslan av att känna mig stundtals väldigt ensam, inte duga/vara bra nog som jag är. Fast att jag vet logiskt vet att jag duger mer än väl.

Charlotta 11 februari, 2018 - 20:24

Hej Anna! Det stämmer att du har instängda känslor av ensamhet och att inte duga. Jag har löst upp och rensat bort dem nu så det bör kännas bättre om någon dag.
/C

Anna 11 februari, 2018 - 20:30

🙏🏻

Catrin 11 februari, 2018 - 20:19

Jag har nervsmärtor i fötter och ben som började smyga sig för på för några år sedan. Svider, bränner och smärtar när jag går e.t.c och har inte kunnat få bukt på det via vården. Sitter nu delvid i rullstol på grumd av det. Önskar att jag kunde få det att lätta.

Charlotta 11 februari, 2018 - 20:49

Hej Catrin! Smärtan i fötterna beror delvis på instängda känslor, men jag får också en indikation på att det handlar om hormonobalans. Brist på sköldkörtelhormon kan t ex ge liknande symptom som du beskriver men det vanliga är förstås att man då har fler symptom. De två största (54%) av de bakomliggande känslorna till smärtan får jag fram som förtvivlan för ungefär 16 år sedan och hjälplöshet för ungefär 16 år sedan. Känner du igen de känslorna?
/C

Annica 11 februari, 2018 - 20:47

Hej Charlotta❤❤❤
Varmt tack en en gång för hjälpen med emotional code och denna form av distanshealing.
Jag mår fortfarande bättre.Det är magiskt och jag är full av förundran över denna form av healing.
Blir så berörd av att läsa alla berättelser och hur vi på olika sätt påverkas av instängda känslor både fysiskt och psykiskt.
Att vi inte behöver vara vår historia hela livet utan att det finns hopp för oss alla om läkning och väg till ett friskare liv.
Det är fantastiskt att du har gett av all din tid hela denna helg för att hjälpa så många av dina medmänniskor.
Du har ett stort och varmt hjärta.
Allt gott.
❤❤❤
Kram från
Annica

Charlotta 11 februari, 2018 - 20:58

Tack Annica, vad fint av dig! ❤ Det gör mig gott att få göra nytta för andra. 🙂 Jätteroligt att höra att du fått så snabbt och bra resultat och att det håller i sig, bygg vidare på den känslan. Ja, visst är det tankeväckande att vi går omkring med så mycket instängda känslor som kan ge olika typer av hälsoproblem, tänk så många som kunde må mycket bättre om denna kunskap var utbredd.
/C

J 11 februari, 2018 - 21:46

Jag känner att jag sitter fast i mina skuldror (som i sin tur påverkar/påverkas av bakhuvud- ländrygg- hälsenor). Det känns som att det sitter rädsla/sorg där, men också att glädje har fastnat på något sätt. Svårt att förklara och svårt att förstå själv.
Nu är jag lite sent ute att kommentera, men orkar du scanna av så skulle det vara väldigt intressant att se vad du får upp.
Ha det fint!

J 11 februari, 2018 - 21:47

Ps, tänker att det här faller inom kategori nr 2

Charlotta 12 februari, 2018 - 09:13

Hej J! Det stämmer att du har instängda känslor i skuldrorna, de två största (94%) av de bakomliggande känslorna till smärtan får jag fram som hat för ungefär 39 år sedan och ångest för också ungefär 39 år sedan. Kan du känna igen det?
/C

J 12 februari, 2018 - 10:05

Hat och ångest är mycket möjligt! Men jag är bara 29.. Så, handlar det om tidsspannat du fått till dig så kanske det är ett tidigare liv vi pratar om, intressant

Charlotta 12 februari, 2018 - 10:26

Hej igen J! Ja det var intressant, jag kollade nu igen och det rör sig om känslor som du burit med dig från tidigare liv. Vanligtvis brukar det komma fram på ett speciellt sätt när det rör sig om känslor från tidigiare liv (eller när man har ärvt instängda känslor från sina föräldrar, vilket också händer), men det här gången fick jag inte den informationen. Men det innebär att du har påverkats av dessa känslor precis hela ditt liv. Jag har i alla fall löst upp dem och rensat bort dem nu så du bör börja känna skillnad i kroppen inom ett par veckor.
/C

J 12 februari, 2018 - 11:41

Tack för hjälpen! Det ska bli intressant att se hur förändringen yttrar sig!
Det kan även mycket väl vara ärvda känslor från föräldrarna. Jag har märkt av en hel del annan generationskarma vad det gäller dem.
Ha en fin dag!

Charlotta 12 februari, 2018 - 15:57

Just dessa är inte ärvda utan från tidigare liv, jag kollade. 😉
/C

Helene 11 februari, 2018 - 23:02

Jag har under många, många år haft problem med min rygg. Återkommande s.k. ryggskott i ländryggen. Även låsningar i bröstryggen. Jag har för övrigt bra rörlighet i kroppen. Har även sedan länge gnisslat tänder och pressat käkarna nattetid. Kan känna mig väldigt ensam och otrygg emellanåt, särskilt efter min skilsmässa för några år sedan. Har gått i terapi och lärt mig en hel del om hur jag hamnat där jag gjorde men jag står fortfarande och stampar emotionellt.

Charlotta 12 februari, 2018 - 09:15

Hej Helene! Vilket av dessa problem vill du att jag tittar närmre på, jag är rädd att jag måste be dig välja ett.
/C

Helene 12 februari, 2018 - 09:36

Visst ja, ett av områdena. Tacksam om du tittar på den första delen – den fysiska. / Helene

Charlotta 12 februari, 2018 - 10:39

Hej igen Helene! Det stämmer att det är instängda känslor som orsakar problemet med ryggskott, de två största (96%) av de bakomliggande känslorna till ryggskott får jag fram som bitter för ungefär 16 år sedan och tillbakahållen gråt för också ungefär 16 år sedan. Känner du igen de känslorna?
/C

Helene 12 februari, 2018 - 10:54

Har inte definierat känslan som bitter direkt, men för ganska exakt för 16 år sedan drabbades jag av den s.k. väggen. Det gick inte längre. De var en mix av arbetsrelaterade, privata och familjära orsaker. Blev sjukskriven och borta från jobbet under ca nio månader. Har i efterhand också känt en ledsenhet över att min dåvarande man inte kunde vara det stöd för mig som jag har insett att jag längtade efter och verkligen behövde.

Charlotta 12 februari, 2018 - 11:15

Tack för bekräftelsen Helene, nu har jag löst upp och rensat bort de känslorna och du bör märka skillnad inom ett par veckor, eller om ryggskottet är mer sällsynt så märker du kanske inte det förrän längre fram när det inte kommer tillbaka.
/C

Helene 12 februari, 2018 - 11:30

Tack Charlotta, blir spännande!:)

Karin 11 februari, 2018 - 23:36

Jag har problem med min vänstra lunga, astmaliknande symtom och fruktansvärd hosta. Har haft det länge och sökt läkare flera gånger, de hittar ingen orsak.
Har gjort astmautredning, lungröntgen, CT och allergitester utan anmärkning.
Orkar snart inte jobba längre om jag inte kan få hjälp med detta.
/Karin

Charlotta 12 februari, 2018 - 09:26

Hej Karin! Det stämmer att du har instängda känslorn i lungan, de två största (98%) av de bakomliggande känslorna till smärtan får jag fram som sorg för ungefär 19 år sedan och sviken för också ungefär 19 år sedan. Känner du igen de känslorna?
/C

Karin 12 februari, 2018 - 10:51

Ja,jag känner igen känslorna och ca 19-20 år sen.
Det handlar om mitt förhållande som jag fortfarande sitter fast i.
/Karin

Charlotta 12 februari, 2018 - 11:14

Tack för bekräftelsen Karin, nu har jag löst upp och rensat bort de känslorna och du bör märka skillnad inom ett par veckor.
/C

Karin 12 februari, 2018 - 11:52

Tack snälla Charlotta, det vore underbart att bli av med!
/Karin

A 12 februari, 2018 - 15:29

Till viss del så vill jag slippa blockeringar, men samtidigt så är dem bra som ett självskydd och respekt mot min egen person.
Jag ser inget hot, varken relationsmässigt eller vilken åsikt jag har. Jag uttrycker dem på både vinst och förlust. Att sedan inte alla gillar eller tycker om och håller med mig, är deras bekymmer. Inte mina.

Charlotta 12 februari, 2018 - 16:00

Nja, där kan jag inte hålla med dig. Energiblockeringar utgör aldrig ett skydd utan alltid en svaghet som påverkar hela individen negativt, även om det inte nödvändigtvis går så långt att sjukdom utvecklas.
/C

Hanna 12 februari, 2018 - 15:51

Hej Charlotta, vet inte om mitt tidigare meddelande gick fram?
Två frågor i ämnet
1/ Trauma i tonåren, tvingad ifrån den jag ville vara ihop med. Jag slets i många år åt två håll.
Teraph sa det var ett trauma jag upplevt men vi gjorde inget åt det. I höstas kände jag , genomgick jag en ilska, denna man, hade gjort likadant oss ovetandes om den andres, vi har lite kontakt sedan flera år och talar med varandra då. Märkligt detta vi hade samma ilska om hur vi blev behandlade.
Har haft svårt med män hela livet sedan dess. Dålig självbild.
2/ Min sömn, har sömnapne med kompressorhjälp ofta. Sover jag utan är det orolig sömn. Min pojkvän säger att jag andas grunt och mycket fort ibland, fast jag ligger och vilar, tex vid tvn.
Sömnapnen började troligen långt tidigare än jag vet själv. Inre stress sedan tonåren, inget jag gjorde räckte till…försvarsställning har jag kvar ännu.
Ser du något i detta?
/<3
Hälsning Hanna

Charlotta 12 februari, 2018 - 16:02

Hej Hanna! Erbjudandet gällde bara lördag-söndag så tyvärr har tillfället passerat. Kanske gör jag något liknande längre fram, du är välkommen med din fråga då.
/C

Carin 12 februari, 2018 - 17:17

Hej Charlotta. Behöver lite support..
Jag är en av en liten grupp nyanställda på en stor arbetsplats. Fick nyligen höra att det snackas mycket skit om de nyanställda och att folk inte är schyssta bakom ryggen. Det gör så ont och känns framförallt väldigt olustigt för jag har ingen aning om vad eller om det säga något om mig. Känner att hela kroppen bara stretar emot just nu och vill absolut inte sätta min fot på arbetsplatsen. Hur hanterar jag detta på bästa sätt? Jag sitter just nu och bara går igenom på detaljnivå vad jag eventuellt kan ha gjort för fel eller om det finns något hos mig som någon stör sig på men är helt clueless. Jag vet inte ens om någon snackat om just mig eller om jag är förskonad men arbetsglädjen är som bortblåst och jag är bara så ledsen. Som nyanställd är man redan ganska ensam och utsatt och att höra ngt sånt här gör en bara ännu mindre..

Charlotta 12 februari, 2018 - 19:16

Om detta är ett mönster som finns på arbetsplatsen, vilket jag får intrycket av utifrån det du skriver, så handlar det inte om er som nyanställda utan att organisationen inte är riktigt frisk. Det du ska göra är alltså att övertyga dig själv om att det inte handlar om dig, oavsett om de säger något om dig eller inte så handlar det inte om dig utan om dem. Rent praktiskt kan du välja att hålla dig till de andra nyanställda och söka stöd hos dem, eller att försöka börja charma dem som påstås prata skit om er nyanställda och vinna över dem. Vilken väg som är bäst att gå beror dels på hur tuff stämningen är på arbetsplatsen och dels vilket som faller sig naturligast för dig, personligen hade jag gått på charmoffensiv mot dem som har tråkig attityd och förhoppningsvis skrämt bort lite av deras tråkiga inställning. 😉 Som nyanställd känner man sig ofta liten och obetydlig men i själva verket sitter man i guldläge för man har precis fått ett kvitto på att företaget tycker man är så bra och tror så mycket på en för framtiden att de är beredda att investera hundratusentals kronor i att introducera en i den nya tjänsten. Detta samtidigt som kanske en del av de äldre anställda börjar känna att de inte längre är lika spännande och fräscha i sin kompetens. Gå in som en superstar och ta dem med storm, det är du bestämmer hur de ska behandla dig, inte de.
/C

Sofie 12 februari, 2018 - 18:26

Hej, jag läste ditt inlägg om att man skulle kommentera här och har klurat i helgen på vilka ord jag skulle välja, men ser nu när jag skulle skriva att ”erbjudandet” om hjälp med Emotion code inte gäller längre? Skulle verkligen behöva testa det efter många års letande efter en lösning. Kan man på något sätt få hjälp i efterskott när jag missade att det var ett visst datum som gällde?

Charlotta 12 februari, 2018 - 19:05

Hej Sofie, synd att du väntade så länge med att skriva. Det finns flera i Sverige som jobbar med detta ”på riktigt”, Isilia är en av dem och hon erbjuder rabatterat pris för första sessionen, kanske något för dig?
/C

carin 12 februari, 2018 - 19:49

Tack för feedback.

”Detta samtidigt som kanske en del av de äldre anställda börjar känna att de inte längre är lika spännande och fräscha i sin kompetens. Gå in som en superstar och ta dem med storm, det är du bestämmer hur de ska behandla dig, inte de”

Kan nog ligga mycket i det. Jag är bara så fruktansvärt ledsen och matt att jag just nu känner att jag inte orkar gå dit och hålla huvudet högt. All arbetsglädje är som bortblåst. Jag skulle vilja markera på något sätt att detta beteende inte är okej och att jag blir ledsen. Det känns nästan som en form av mobbing på arbetsplatsen. Blir också matt och uppgiven för att jag verkligen har ansträngt mig till max för att vara alla till lags och speciellt de personer som är ”gamla och misstänksamma” och som tenderar att vilja testa nya unga kollegor.

Charlotta 12 februari, 2018 - 20:21

Det är naturligtvis också en väg att gå, att antigen rapportera situationen till en chef eller att prata direkt med dem det berör om hur sårad du känner dig. Naken ärlighet fungerar utmärkt i vissa organisationer och med en viss typ av människor, dock misstänker jag att den arbetsplats du beskriver kanske inte är en av dem. Om de ger sig på nyanställda för att testa och trycka ner så är de sannolikt inte så empatiska att du skulle växa i deras ögon om du erkände dig svag, snarare tvärtom skulle jag tro. Men i slutänden är det så klart bara du som kan avgöra hur du vill hantera din arbetssituation.
/C

carin 12 februari, 2018 - 21:18

Tack återigen, jag har bestämt mig för att prata med min chef som jag iaf känner stort förtroende för.

MH 13 februari, 2018 - 20:20

Hej
Jag har en punkt vid vinster skulderblad som fotar värker, har behandlat flertalet gånger, återkommer helaatiden. Samt mina axlar känns överansträngd ofta vid träning.. Har behandlat vä med blå stötvåg.Nu är det i höger också. Detta gör mig frustrerad för jag inte kan träna .
Har haft sömnproblem, somnar skönt men vaknar ofta och kan inte somna på länge. Har dock blivit lite bättre.
Har också fått tryck över bröstet de senaste 2 åren. Inte lika ofta nu.

Charlotta 13 februari, 2018 - 20:27

Hej MH, välkommen hit! Erbjudandet gällde dessvärre bara lördag-söndag. Det finns dock flera som jobbar med detta, Isilia är en av dem och hon erbjuder rabatterat pris för första sessionen.
/C

MH 13 februari, 2018 - 20:39

Okej, va trist, en annan gång kanske 😊 Tack för snabb respons

Charlotta 13 februari, 2018 - 21:12

Det blir nog något liknande igen längre fram, du är välkommen tillbaka då. 🙂
/C

Sanna 26 februari, 2018 - 15:04

Hej. Jag har blivit stel har har svårt att få luft. Känner mig så sorgsen i en del av mig. Har alltid tykct om mig själv men börjar känna mig besviken på mig själv som om jag misslyckats med mitt lIV. Känner mig fruntansvärt ensam fast jag har familj och jobb och är vad jag förstår omtyckt och respekterad. Jag gillar inte mig själv.

Charlotta 26 februari, 2018 - 15:57

Hej Sanna! Det här inlägget är dessvärre några veckor gammalt och erbjudandet gällde bara helgen den 10-11 februari. Det finns dock en hel del utövare av Emotion Code så det är lätt att hitta någon som kan hjälpa dig om du googlar.
/C

Sandra (sandifighter) 29 juli, 2019 - 07:33

Hej, hittade till denna sida via sökning på internet. Jag har varit med om trauma som liten, men som jag inte minns. Mina minnen kommer fram först vid 9-års ålder och innan dess är de borta. Jag har även varit med om psykisk misshandel hemmifrån och verbal mobbning. Jag har jobbat mycket med mig själv, men tror det finns lite kvar. Jag är trött, har ångest och tron på mig själv är dålig. Jag försöker klippa banden med min släkt, men det dyker upp vissa känslor hos mig ang dem jag inte vill ha. Jag är rädd att göra saker på egen hand.
Vet inte om det finns hjälp att få, läste din blogg och gillade den, så jag tänkte att jag testar att skriva så får vi se vad som händer, för jag vill vidare i mitt liv.
Tack för en fin blogg som jag kommer fortsätta läsa.

Sandra (sandifighter) 29 juli, 2019 - 07:36

Såg att erbjudandet inte gäller längre, men kommer ändå fortsätta läsa din blogg ❤

Charlotta 29 juli, 2019 - 09:36

Välkommen hit Sandra! Jag vill tipsa dig om en alternativbehandling som heter Emotion Code som är väldigt bra för att lösa upp och rensa bort instängda känslor. ❤
/C

Kajsa 23 mars, 2020 - 09:13

Hej Charlotta,

Går det fortfarande att få hjälp med detta? Hittade inlägget via en sökning 🙂 Jag har varit stel i höfterna i många år och kan i princip inte sitta i skräddarställning. Jag fick i veckan hjälp av min coach att hitta en känslomässig blockering från när jag var 10 år och funderar på om det kan komma därifrån. Har du möjlighet att hjälpa mig? Tack snälla <3

Charlotta 23 mars, 2020 - 09:44

Hej Kajsa, välkommen hit! Som jag skrev i inlägget gällde erbjudandet dessvärre bara den 10-11 februari 2018. Det finns dock en hel del utövare av Emotion Code så om du googlar hittar du säkert flera olika som kan hjälpa dig.
/C

Maria 25 maj, 2020 - 10:25

Hej!
Nr 1
Jag har 2 problem i form av spridd hormonell bröstcancer med många metastaser i skelettet. Vid 2 omgångar har jag dessutom gått in i väggen deluxe. Min hjärntrötthet med dålig uthållighet och att jag blir utmattad vid för mycket ansträngning kvarstår….
Tacksam över denna gratismöjlighet🥰
Kramar Maria

Charlotta 25 maj, 2020 - 17:27

Hej Maria, välkommen hit! Tyvärr gällde detta bara de två dagar för drygt två år sedan som jag skrev i inlägget. Jag rekommenderar att du tar kontakt med en skicklig Body Code-terapeut istället, t ex Martina Liberson https://www.facebook.com/Martinaecbc/, för att få hjälp.
/C

Regina Ainosdotter Mäki 6 juli, 2020 - 09:17

Hej Charlotta!
Jag har värk i mina höfter speciellt nattetid då jag har svårt att ligga på sidan…Dagtid har jag inga besvär…Detta har börjat för några månader sedan…Vad får du fram av det….Jag är även intresserad av att gå en kurs i emotion code…Vet du någon som håller en kurs i Sverige och helst på distans…
Hälsningar
Regina

Charlotta 6 juli, 2020 - 09:24

Hej Regina, välkommen hit! Som jag skriver i inlägget gällde detta erbjudande dessvärre bara just de två dagarna under våren 2018. Jag rekommenderar att du tar kontakt med en skicklig Body Code-terapeut istället, t ex Martina Liberson https://www.facebook.com/Martinaecbc/, för att få hjälp. Tyvärr känner jag inte till någon svensk utbildning i Emotion Code utan bara den amerikanska som Bradley Nelson står för. Hoppas du hittar vad du söker!
/C

Mimmi 26 juli, 2020 - 23:16

Hej! Är ca 2 år sen med att kommentera men hittade inlägget nu. Jag tror en obearbetad sorg sedan januari är orsaken till att jag knappt kan andas nu och att kroppen låser sig. Vad ska jag göra?

Charlotta 27 juli, 2020 - 09:42

Hej Mimmi, välkommen hit! Jag rekommenderar att du tar kontakt med någon som jobbar med Emotion Code för att få hjälp att lösa upp och rensa bort de instängda känslorna. Det finns flera Emotion Code-utövare i Sverige så bara googla och välj någon som känns rätt för dig. Lycka till!
/C

Anette 8 oktober, 2020 - 07:07

Hej
Har jobbat så mycket med mig själv men finns något som inte lossnar o vet inte vad?

Charlotta 8 oktober, 2020 - 09:49

Hej Anette, välkommen hit! Då föreslår jag att du kontaktar Martina Liberson som är den bästa Emotion Code-terapeut som jag känner till, du hittar henne här. http://www.martinaliberson.com/ Lycka till!
/C

Josie 9 oktober, 2020 - 12:12

Hej Charlotta! Jag har nyligen börjat en efterlängtad inre resa och känner att jag har kommit en bit på vägen. Jag har kommit fram till att jag är en högkänslig person och det känns så skönt att sätta ord på det. I hela mitt liv har jag upplevt mig själv som fel och har alltid haft svårt att veta hur jag känner. Överstimulerad av alla intryck och känslor som dagligen dyker in i mitt mottagbara system vilket har lett till att jag blivit utmattad och inte väljer för mig själv. Men nu har jag en del verktyg som hjälper mig på vägen, behöver stanna upp (helst i naturen) och vila för att lättare rensa intryck. Vet också att jag inte behöver vara rädd för känslor utan möta dem och känns dem för att få release. Men jag känner fortfarande att det finns blockeringar i mitt undermedvetna som stoppar och hämmar mig som gör det svårt att ta mig till den platsen jag kommer trivas och blomstra i. Är det något du kan hjälpa till med eller har tips på? Funderar på att testa hypnos eller någon form av soulcoaching. Tackar redan nu för ditt kommande svar 🙂

Charlotta 9 oktober, 2020 - 12:36

Hej Josie, välkommen hit! Det låter som att du har påbörjat din resa i det stora uppvaknandet och håller på att höja din frekvens och ditt medvetande, det är den naturliga utvecklingen för oss människor och en resa som alla gör i sin egen takt. Det är alltså ingen brådska och din kropp vet vad den ska göra, ditt jobb är att vara snäll och omtänksam mot dig själv medan du betraktar processen och ger den utrymme att äga rum. Om du ändå känner att du vill agera och försöka påskynda förloppet rekommenderar jag att du kontaktar en skicklig Emotion Code-terapeut, Martina Liberson är den jag rekommenderar. Lycka till!
/C

Josie 13 oktober, 2020 - 16:20

Tack Charlotta! Det stämmer att jag känner en stress om att skynda mig till nästa steg. Men nu försöker jag lära mig att ta det i min egen takt. Jag är så tacksam hur långt jag kommit hittills. Bara av ren nyfikenhet vet du vad jag har för känslo blockering som hämmar mig mest? Och om det är från något speciellt minne? Ha en fortsatt fin dag! Tack för att du gör det du gör ❤️

Charlotta 13 oktober, 2020 - 17:27

Nej, jag vet tyvärr inte vad du har för känsloblockeringar. Detta inlägget är två år gammalt och erbjudandet om att prova på Emotion Code varade bara i två dagar. Det finns många som jobbar med EC, vilket jag inte gör, jag föreslår att du tar kontakt med någon av dem för att få svar.
/C

Emelie 1 januari, 2021 - 15:35

Hej! Jag känner igen mig lite i båda två, jag har ofta ont i övre delen av magen och känner mig orolig och nervös. Det har även hänt mycket i mitt liv runt omkring och tror de påverkat mig så jag fått blockeringar.

Charlotta 1 januari, 2021 - 16:10

Inlägget är nästan tre år gammalt och erbjudandet gällde i de två dagar som anges i texten. Jag föreslår att du bokar tid hos någon som jobbar med Emotion Code.
/C

Tips på olika ”självhjälpsmetoder” för att läkas fysiskt, själsligt & andligt – Mona Rosenberg 15 maj, 2021 - 01:07

[…] ”Den går ut på att man identifierar de instängda känslorna och ungefär när de uppstod och sedan rensar bort dem energimässigt. Det är viktigt att lyfta fram dem i ljuset och uppmärksamma dem, att känna igen dem och verkligen se dem, för att kunna lösa upp blockeringarna och bli av med dem. Att acceptera och bli medveten är en central del i allt energiarbete.” Läs mer HÄR HÄR. […]

Anonym 3 juni, 2021 - 08:34

Jag har ett fysiskt och ett psykiskt problem och det är att jag alltid känner mig uppsvullen. Har svårt att gå ner i vikt trots att jag gör allt rätt. Har trauman från barndommen som jag inte har rett ut och känner mig ofta väldigt ledsen och känslokall.

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI