Breaking dawn

by Charlotta

Ja jag erkänner, jag kunde inte låta bli att använda den populära filmtiteln som rubrik på dagens inlägg även om det kanske kan uppfattas som lite vilseledande, men den passar så fenomenalt bra. Så det är lika bra att jag säger det direkt, det här kommer INTE att handla om Bella och Edward eller någon annan i Twilightsagan.

Men faktum är att innehållet på många sätt är till och med bättre än filmen, för det här är på riktigt och handlar om vår verklighet, och rubriken är synnerligen lämplig för den genomgripande förändring som pågår både runt omkring oss och inom oss för närvarande. Det här är det tredje, och för den här gången det sista, inlägget om frekvenshöjningarna och de olika dimensionerna. Tidigare inlägg hittar ni här och här.

De frekvenshöjningar som sker inför och under 2018 och som leder oss individuellt från den tredje dimensionen vidare till den fjärde och femte, och så småningom ännu högre, beskrivs av vissa som en hjärtöppning. En aktivering av våra hjärtcentra så att de fyra hjärtkamrarna börjar arbeta mer integrerat med varandra men också börjar integreras med andra människors hjärtcentra. En aktivering som påbörjar människors uppkoppling till sitt eget högre jag, men som även kopplar ihop människor världen över med varandra i ökad kärlek och förståelse.

Det räcker dock med att slå på nyheterna för att det händelseförloppet ska kännas väldigt långt borta och den kalla verkligheten alldeles för nära. Det är viktigt att komma ihåg att det ena utesluter inte det andra, stora förändringar triggar häftiga reaktioner och de reaktionerna är en del av processen. Men arbetet är påbörjat och även om det är mycket som för närvarande jobbar emot förståelse och acceptans, så jobbar energierna för ett enande av mänskligheten. Under året kommer detta att bli tydligare och tydligare när fler och fler människor släpper gamla föreställningar och höjer sin egen frekvens.

Tecken på att man själv befinner sig i denna förändring är till exempel att man drömmer annorlunda än tidigare, drömmarna blir intensivare och mer verkliga och man känner sig ofta ”helt slut” när man vaknar, som om man haft fullt upp hela natten, vilket man också har. Man kan bli mer känsliga för ljud och föredra tystnad omkring sig, behöva mer sömn, och uppleva en ökad och besvärande känslighet för intryck. Man kan också uppleva allmän sjukdomskänsla med huvudvärk, yrsel, magproblem och trötthet.

I vår kultur är energier inte ett rumsrent samtalsämne, såvida det inte rör uppvärmning av bostaden eller liknande. Det är synd för det gör att vi saknar kunskap om det mest grundläggande i vår existens, och därmed förståelse för mycket av våra egna upplevelser. Att begränsa verkligheten till att omfatta det man kan mäta och förklara är att antingen ha väldigt höga tankar om sig själv eller väldigt liten förståelse för människans begränsningar.

Som avslutning ska jag helt kort gå igenom vad de högre dimensionerna innebär för vår fysiska upplevelse, även om det i praktiken är nästintill omöjligt att föreställa sig när man lever i en tredimensionell värld.

Den fjärde dimensionen anses vara tiden, detta är i sig lite kontroversiellt eftersom tid är ett mänskligt påfund som inte existerar i övriga kosmos. För alla andra energier existerar alla verkligheter parallellt, men för oss människor händer allting kronologiskt. Så om tiden verkligen utgör den fjärde dimensionen tror jag vi ska låta vara öppet tills vidare.

Femte och sjätte dimensionen ses som en direkt utökning av vår värld med parallella verkligheter som är till förväxling lika vår, men ändå inte riktigt desamma. Här finner man de alternativa världar som skulle möjliggöra tidsresor och förklara hur utomjordiska entiteter kan besöka vår värld utan att bli upptäckta.

Den sjunde och åttonde dimensionen är världar som påminner om vår men som har andra typer av ursprung. Den nionde och tionde dimensionen erbjuder i teorin möjlighet att få överblick över alla dimensionerna både historiskt och rumsligt och i den tionde dimensionen finns inte längre några begränsningar för vad som är möjligt.

Med lite fantasti och ett öppet sinne blir det uppenbart att förklaringen av medvetandet och av de mer fysiska dimensionerna går hand i hand och båda beskriver en utveckling mot färre begränsningar, ökad medvetenhet och ökad enighet.

Personligen är jag övertygad om att resan inte slutar där, men däremot sträcker sig vår mänskliga föreställningsförmåga inte längre för närvarande.

/Charlotta

4 comments

Annica 31 januari, 2018 - 17:18

Tack för ännu en intressant text❤️❤️❤️
Det är slående att många av de symtom du beskriver hos oss människor vid en medvetandehöjning påminner
om de man har vid en utmattning.
Jag känner inte igen mig själv.I alla fall inte den jag trodde jag var.
Känner så starkt att jag förändras i en annan riktning på ett djupare plan som jag
inte alltid kan sätta ord på.
En del av det jag hade betyder ingenting.
Det jag kan få istället betyder allt.
Jag blir aldrig som förr.Det är jag tacksam för men vägen mot det nya är bitvis väldigt svår.
Det känns som att hjärtat har gått i tusen bitar och samtidigt har jag en styrka och ett nytt
mod som jag aldrig känt förut.
Svag och stark på samma gång.
Det är hisnande att universum och hela skapelsen är något större än vad vi kanske någonsin kan ta in.
Vackert,underbart och ger mig en så stark känsla av meningsfullhet mitt i allt det sköra.
Allt gott❤️❤️❤️
Kram från
Annica

Charlotta 31 januari, 2018 - 17:48

Ja, det är mycket av frekvenshöjningssymptomen och utmattningssymptomen som liknar varandra och man kan behöva bli mycket medveten och uppmärksam på sig själv för att kunna avgöra vad som är vad. Frekvenshöjning brukar dock ha perioder där man mår helt som vanligt varvat med jobbiga perioder då man mår dåligt, medan man som utmattad aldrig mår riktigt bra. Kram!❤️
/C

J 1 februari, 2018 - 00:49

Tack för inlägget och det här svaret. De där symptomen känner jag igen. Att jag ena dagen mår jättebra medan under den andra dagen är hela livsgnistan som bortblåst och allt känns meningslöst, och detta helt utan anledning. Det är lite jobbigt när de där meningslös-dagarna håller i sig lite för länge och jag blir orolig. Därför kändes det skönt att läsa ditt svar
Kram

Charlotta 1 februari, 2018 - 09:53

Hej J, vad skönt att du kunde känna igen dig och få en förklaring till hur du mår. Även om det fortfarande känns lika dåligt emellanåt så brukar det vara lättare att härda ut när man bättre förstår vad det handlar om. ❤️
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI