Home Inspiration/medvetenhet Du förtjänar allt du vill ha

Du förtjänar allt du vill ha

by Charlotta

Det finns ingen gräns för vad du får lov att önska dig. Det finns inget tak att slå i när du har uppfyllt din kvot. Det finns inget som säger att du har tillräckligt, att du har fått vad du ska ha, att du inte är värd mer. Du förtjänar allt du vill ha.

Du förtjänar lycka, kärlek, framgång, vänner, inspiration, utmaningar, tillfredsställelse, äventyr, pengar, glädje, trygghet, harmoni, balans, eller vad det än är du längtar efter och drömmer om. Du förtjänar allt du vill ha.

Livet kommer inte med begränsningar, universum vet inga begränsningar, de begränsningar som vi människor upplever har vi skapat själva, genom våra tankar, våra rädslor, våra förutfattade meningar och våra förväntningar. Men inget av det finns på riktigt, det existerar bara för att vi konstruerar det.

Livet är inte statiskt, inte krympande, inte bakåtsträvande och inte begränsande. Livet är dynamiskt, expanderande, utvecklande och menat att ge dig allt du vill ha, och du förtjänar det, du förtjänar allt du vill ha.

Oavsett hur ditt liv har sett ut tidigare, vad du har gjort eller inte har gjort, vad du har gått igenom, vad du har fått och vad du har mist, oavsett vem du har varit, vem du är eller vem du vill bli så förtjänar du allt du vill ha.

Du är värd det, du är värdig det, du är redan tillräckligt av allt, du duger precis som du är, och du förtjänar verkligen allt du vill ha.

/Charlotta

2 comments

L 12 augusti, 2020 - 02:43

Älskar denna inställning!! 😃

Charlotta 12 augusti, 2020 - 11:20

Och det bästa är att det är alldeles sant.❤️
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI