Home Inspiration/medvetenhet Hur man låter sin vackra insida lysa igenom

Hur man låter sin vackra insida lysa igenom

by Charlotta

En vacker utsida står sig slätt om inte insidan matchar utsidan, samtidigt kan det vara svårt att få en chans att visa sin vackra insida om man upplever att utsidan inte räcker till och att man därför håller sig undan. Men det finns knep att ta till för att få insidan att lysa igenom och visa vem man är redan i ett tidigt skede av nya bekantskaper.

Knepet är att använda sig av sin utstrålning på ett medvetet sätt. Utstrålning är en sådan egenskap som slår allt annat vid ett första möte, har man utstrålning så spelar resten ingen roll för människor man möter kommer att bli intresserade och dras till en ändå.

Utstrålning har den effekten att den får människor att vilja vara nära en och att vilja lära känna en, den får dem att tycka att man är sympatisk, trevlig, trovärdig, varm och tillgänglig och den får dem att vilja ha mer av en. Utstrålning kan alltså vara en riktig dörröppnare i livet, och det helt oberoende av andra personliga egenskaper.

En del människor föds med massor med naturlig utstrålning medan andra behöver träna sig på att släppa fram sin utstrålning för att kunna dra nytta av dess fördelar. Dessa sex punkter hjälper dig att hitta en starkare utstrålning.

  • Utstrålning är inte alls detsamma som att vara felfri, tvärtom så upplevs människor som visar och står för sina svagheter på ett naturligt sätt som mer attraktiva än de som försöker verka felfria. Detta beror helt enkelt på att ingen kan relatera till en felfri människa eftersom ingen är felfri.
  • Däremot ska man inte påpeka och lyfta fram dina egna misstag och fel, eftersom det kan tolkas som att man är ute och fiskar efter beröm, vilket inte upplevs som en sympatisk egenskap. Stå för misstag och fel men låt dem snabbt falla i behaglig glömska.
  • Lyft fram den sida av dig som är varm, öppen, inbjudande, avslappnad och tillmötesgående så hittar du rätt känsla för att ta fram din utstrålning. Ett sätt kan vara att fokusera på att du ska få andra att känna sig sedda, välkomna och bekväma.
  • Att ”lyssna mer och prata mindre” är användbar även här. Att ställa intressanta frågor som får personen man pratar med att öppna upp och berätta om sig själv, och att sedab verkligen lyssna med intresse så att man kan ställa relevanta följdfrågor.
  • Att inte prata illa om någon säger sig nästan självt. Kan man skvallra om en tredje person så kan man lika gärna skvallra om den man pratar med just nu. Prata gott om människor istället, det gör andra vänligt inställda till en.
  • Kroppsspråket påverkar också vilket intryck man ger. Att visa händerna när man pratar ökar trovärdigheten, men inte att lägga dem i kors över bröstet, utan att använd dem till förstärka det man säger. Att le och ta ögonkontakt, och att hålla kvar ögonkontakten några sekunder åt gången, ger en känsla av att vara öppen och tillgänglig.

Utstrålning är den egenskap som övertrumfar alla andra i sociala sammanhang, snygg, intelligent eller välklädd har inte en chans mot någon med stor utstålning. Och som av en händelse så är utstrålning något av det som är enklast och billigast att tillägna sig.

/Charlotta

Powered by Calculate Your BMI