Home Inspiration/medvetenhet Hur ser din livsväv ut?

Hur ser din livsväv ut?

by Charlotta

Det är du som designar ditt livs väv. Du är inte ensam om att bestämma vilka trådar som ska finnas i väven, i vilken ordning de ska komma och hur många det ska vara av varje, men det är du som avgör den slutliga designen.

Om du inte är nöjd med mönstret kanske det är dags att designa om väven? Att lägga ut alla de olika delarna, alla trådar i olika färger, olika tjocklek och material, och ta dig en ordentlig titt på dem för att avgöra vad du kan göra med det allt det du har.

För väven behöver inte för alltid se ut så som den blev när den skapades, du har förmågan att bryta upp det gamla mönstret, ta alla de olika delarna och placera dem så som du vill ha dem, på det sätt som de blir mest meningsfulla och användbara för dig, för dina närståenden och för hela världen.

Din livsväv ska inte vara något som du känner behov av att gömma för att du skäms för det. Det ska inte heller vara ett skynke som du görmmer dig själv bakom. Inte heller ska du använda det som en tjurfäktares cape för att förvirra och skada dem omkring dig.

Designa din väv på ett sådant sätt att den visar vem du är, vad du har gått igenom, varifrån du har fått din styrka och din inre skönhet, och på ett sätt som gör att du kan vara stolt över varenda tråd och varenda mönsterdel eftersom allt var en process som ledde fram till den person du är idag.

Välj en design på din livsväv så att den blir en flygande matta som tar dig till ställen dit du aldrig trodde att du skulle våga gå.

/Charlotta

Powered by Calculate Your BMI