Home Inspiration/medvetenhet Livets små vägvisare

Livets små vägvisare

by Charlotta

Ser du ledtrådarna som Livet lämnar dig? Är du mottaglig för de små nyansskillnaderna som vardagen bjuder på? Är du uppmärksam på spåret av brödsmulor som Universum strör ut för att du ska hitta vägen eller är du så upptagen av att leta efter bageriet att du inte ser de små smulorna?

Attraktionslagen är en trogen samarbetspartner i jakten på dina drömmar men saker och ting händer inte över en natt. Om du har alltför mycket fokus på det slutliga målet är risken stor att du missar de små ledtrådarna som visar vägen dit.

Det finns inte en enda stor förändring som ger dig bättre självkänslan, det finns inte en enda avgörande handling som gör dig lyckad och framgångsrik, och den perfekte partnern kommer inte att dyka upp av sig själv utanför din dörr.

Men det betyder inte att Livet inte vill att du ska ha dessa saker, för vill du ha dem så vill Livet ge dig dem, och om du har skickat ut din avsikt i Universum så är attraktionslagen redan i full färd med att få det att hända.

Däremot betyder det att väldigt få saker går från 0 till 100 i ett slag, det mesta händer gradvis och lite i taget. Och om du befinner dig på kanske 10 eller 15 så är det meningslöst att leta efter 100 eller ens 90 eller 80 eftersom sannolikheten att du ska hitta det är så oändligt liten.

Men om du däremot befinner dig på 15 och letar efter 20 eller 25, eller även om du bara letar efter 16 eller 17, så är chansen väldigt mycket större att du hittar det, och att det dessutom går sanbbt. 16 eller 17 är inte ett misslyckande när det egentligen är 100 du vill ha, det är ett steg på vägen.

Ett steg som leder dig i rätt riktning och som gör att nästa gång kan du leta efter 10 eller 20, och sedan 25 och 30, och 35 och 40. Och innan du vet ordet av så är du halvvägs där utan att ens vara medveten om det, för du följer bara spåret av brödsmulor som Livet lämnar till dig.

Om det är bra självkänsla som represensterar 100 för dig så är kanske steget mellan 15 och 17 att gå till en bokhandel och fråga vad de har för böcker i självhjälpshyllan. Om 100 för är att vara lyckad och framgångsrik så är kanske steget mellan 10 och 15 att gå en starta eget-kurs. Och om 100 innebär att träffa en partner så kanske steget mellan 10 och 12 är att börja med en ny hobby.

Var inte så förblindad av storleken på ditt slutgiltiga mål och hur långt avståndet tycks dit, att du inte är uppmärksam på alla ledtrådar och uppmuntrande tips som Livet lämnar dig längs vägen.

/Charlotta

4 comments

Johanna 28 oktober, 2016 - 17:41

Fina bilder 🙂
Nu har jag sörjt och klurat och kommit fram till detta:
– Det är dags att släppa honom på riktigt! Bara släpp det..vi är färdiga och jag ska inte lägga mer tid på honom, men blir jag ledsen är det okej att bli det.
– Jag vet att jag kommer träffa någon framöver och känna på riktigt igen!
– Jag kommer inte nöja mig med någon bara för att. Det känns skönt!
– Jag ska va mig själv..det som är meningen händer oavsett, men tar längre tid om jag inte är sig själv, oavsett åt vilket håll det går i ett förhållande.
– Jag ska va uppmärksam på ledtrådarna 🙂

Trevlig fredagskväll 🙂

Charlotta 28 oktober, 2016 - 19:09

Åh Johanna! Får jag lov att säga att jag är stolt över dig, eller blir det helt fel? Du är så klok, så klok, och dina genomtänkta beslut kommer absolut att leda dig framåt mot bättre saker. 🙂 Roligt att du gillar bilderna, trevlig fredagskväll till dig också. 🙂
/C

Johanna 28 oktober, 2016 - 19:21

Åh, vad fiiiint 🙂 Blir jätteglad och lite rörd 🙂
Kram!

Charlotta 28 oktober, 2016 - 19:23

Skriv gärna ner dina punkter på ett fint papper och fäst på kylskåpet eller någonstans där du ser det ofta. Kram tillbaks! ❤️
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI