Home Inspiration/medvetenhet Vad säger din aura om dig?

Vad säger din aura om dig?

by Charlotta

Aura är ett energifält som omger varje levande varelse och det avbildas vanligtvis som ett område av starka färger runt den egna fysiska kroppen. Färgerna kommer sig av att olika energier har olika våglängder och frekvenser, och dessa påverkas i sin tur av hur individen mår fysiskt och psykiskt.

Det sägs att auran kan stärkas och växa genom mental träning, positiva tankar och meditation och att den försvagas av negativa tankar, stress och sjukdom. Auran är en del av vår energikropp, vårt energifält sträcker sig alltså en bit utanför den fysiska kroppen.

Man pratar om att auran har sju lager, dessa lager går inifrån och ut och motsvarar färger och funktion på de sju chakrana.

  1. Eteriskt lagret – det kroppsliga, rotchakrat, röd
  2. Emotionellt lagret – känslor, navelchakrat, orange
  3. Mentalt lagret – tankarna, solarplexuschakrat, gul
  4. Astralt lagret – själens mottagarcentrum, hjärtchakrat, grön
  5. Etersika mallen – kommunikation, halschakrat, blå
  6. Himmelska lagret – medvetenhet och upplysning, pannchakrat (tredje ögat), indigo
  7. Keteriska mallen – andlighet, kronchakrat, violett eller vitt

En grupp japanska forskare har under kontrollerade former lyckats fotografera en persons aura och fått fram ett skimmer som de tolkar som personens aura. Förhoppningen efterhand som vetenskapen får bättre förståelse för vad auran är och hur den fungerar så ska den kunna användas som ett diagnosverktyg som kan leda till att man lättare hittar obalanser och sjukdomar på ett tidigt stadium.

En rysk forskare menar att vår aura påverkar vår omvärld, och att vi därför har kapacitet att på ett energiplan påverka omvärlden med våra tankar, känslor och intentioner.

Medan en del människor har förmåga att se någons aura med blotta ögat, så kan de flesta av oss bara försöka föreställa oss hur en aura ser ut i verkligheten. Men något som alla kan göra med lite träning är att känna någons aura.

Börja med att slappna av, rensa tankarna och fokusera och koncentrera din uppmärksamhet till ditt eget medvetande. Ställ dig framför personen vars aura du vill känna och slut ögonen för att ytterligare förstärka fokus på uppgiften.

Förflytta nu din uppmärksamhet till dina handflator och håll upp händerna som om du skulle känna på personens kropp, men håll dem någon decimeter utanför kroppen. Rör händerna långsamt först närmre personens kropp och sedan bort från den igen några gånger.

I något läge kommer du att känna en förändring i handflatorna, det kan kännas som en värme, ett pirr, något som rör sig eller bara annorlunda. Det du känner där är personens energifält, auran. Desto mer du tränar desto tydligare kommer du att kunna känna det.

Hur tjock auran är råder det delade meningar om, en del säger kring en decimeter andra säger över en meter. Min erfarenhet är att energifältet är lättast att känna ganska nära kroppen, förmodligen för att det är starkast där. Ju längre från kroppen man kommer desto svagare känns energin och desto känsligare händer och uppfattningsförmåga behöver man ha för att kunna märka det.

/Charlotta

9 comments

H 17 juni, 2017 - 11:53

Tack Charlotta 🙂 de är intressant tycker jag

Charlotta 17 juni, 2017 - 12:17

Väl bekomme! 🙂
/C

Lisbeth 4 oktober, 2019 - 16:01

Hej !
Chakran-sju nycklar till läkning av energikroppen. Titelen på en mycket bra och förklarande bok av Anodea Judith.
Jag håller på att läsa den och kan verkligen rekommendera denna lättlästa bok.
Annodea förklarar hur oballanser i varje chakra påverkar oss och vad vi kan göra med denna information.
Nu undrar jag när uppstår oballanserna?
Är det endast under vår uppväxt och under vår framfart som vuxna, eller är vi födda in i denna inkarnation med alla dessa oballanser?
Hade varit intressant om du Carlotta skulle kunna fördjupa detta resonemang.
Som jag ser det, så är energimedicin något som verkligen är vägen frammåt!
Tack på förhand!

Charlotta 4 oktober, 2019 - 18:52

Enligt de uppgifter jag har finns det flera ursprung till obalanser. Dels de vi samlar på oss under detta livet, från det vi blir till genom hela livet tills det vi dör, dels de vi ärver från våra föräldrar och anfäder i många led bakåt och dels de vi har med oss från tidigare inkarnationer. Utöver dessa kan det finnas fler källor till obalanser som jag i dagsläget inte är medveten om, jag har en känsla av att det finns rent kosmiska orsaker också men det är inget jag har fått bekräftat än. Jag håller med dig om energimedicin i alla dess former, det är verkligen framtiden.
/C

Lisbeth 4 oktober, 2019 - 20:36

Tack för ditt klargörande svar!
Det med kosmiska orsaker verkar i mina öron ha något med kvantmekanik och olika dimensioner att göra.
Ett spännande fält som jag gärna vill förstå mer av.
Jag har provat Instant Realise Terapi.
Känner att det fungerar på mig! Behandlingen har rensat upp i systemet och gett mig ett större utrymme och större överskott.
Tack för din fantastiska blogg! Du har verkligen delat med dig av mycket viktig information på alla plan!

Charlotta 4 oktober, 2019 - 20:50

Ja, det har helt klart med olika dimensioner att göra, får se om jag får klarhet vad det lider. Informationsflödet ökar väldigt just nu, precis som det övriga energiflödet. Tack för berömmet och tack för att du bidrar med kommentarer och frågor Lisbeth. ❤️
/C

Lisbeth 4 oktober, 2019 - 23:57

En bra förklaring i denna video!
https://youtu.be/rXGDAq6FnXo

Lisbeth 5 oktober, 2019 - 16:52

Joe Dispenza förklarar!
https://youtu.be/ereahWKwNV8

Lisbeth 5 oktober, 2019 - 17:31

Marisa Peer är också en stor inspirationskälla!
https://youtu.be/lw3NyUMLh7Y

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI