Home Inspiration/medvetenhet Vilken väg är din väg ?

Vilken väg är din väg ?

by Charlotta

Är du på exakt den plats du vill vara för resten av livet eller föreställer du dig att ditt liv kommer att utvecklas i en speciell riktning, mot något du längtar efter och verkligen vill ha?

Om du redan har uppnått alla dina mål och vill stanna där du är vill jag gratulera och samtidigt påminna dig om att komma ihåg att njuta av allt det fantastiska som finns i ditt liv.

Om du däremot känner att du vill något annat eller mer med ditt liv än vad du har just nu så gissar jag att du också bär på en del frågor och tvivel om hur du ska kunna nå dit du vill och om det verkligen är möjligt.

Kanske funderar du också på om du verkligen har det som krävs för att lyckas, om du har rätt förutsättningar och faktiskt kan klara av uppgiften och inte minst hur stor risk det är att du kommer att misslyckas om du försöker.

För är det något de flesta människor absolut inte vill så är det att misslyckas. Sanningen är kanske till och med den att om det finns risk för ett misslyckande så avstår du hellre och föredrar att stanna kvar där du är?

Känner du igen dig i det resonemanget så vill jag berätta något mycket viktigt för dig. Chansen att nå ditt mål är direkt beroende av hur villig du är att misslyckas och försöka igen, många gånger om.

Desto mer beredd du är på att först försöka och misslyckas ett antal gånger desto större är sannolikheten att du kommer att lyckas och nå ditt mål i slutänden. Framgång är en fråga om kreativitet och uthållighet.

Världens mest berömda och framgångrika människor har en sak gemensamt oavsett inom vilket område de är kända, innan de blev berömda och framgångsrika var de varken berömda eller framgångsrika, de var som vem som helst. Med den skillnaden att de bestämde sig och vågade börja. 

Hur stort eller litet ditt mål än är, om det är att få ett jobb, skaffa en utbildning, starta ett företag, stå på en scen, slå ett rekord eller bli världsberömd så startar resan alltid med två saker, ett beslut och det första steget i rätt riktning.

/Charlotta

6 comments

Annica 28 oktober, 2018 - 10:52

Tacl för din kloka text❤❤❤
Vi är verkligen inte alltid där vi önskar att vi ville vara. Rädslan för ett misslyckande kan få oss att avstå att pröva ett steg framåt på en osäker väg.
Jag är på en väg och vet inte alls var den leder.
Det jag vet är att den leder till något nytt,något mer levande och något mer meningsfullt.
Därför går jag på denna väg just nu.Lite rädd ,ibland med en känsla av vilsenhet och osäkerhet men jag går vidare.Det känns ljust och mörkt på samma gång. Jag har saktat med,lyssnar inåt på hjärtats röst och det är där svaren,trösten,kraften och harmonin kommer. Inte i det yttre och görandet i första hand. Med öppet sinne och ett öppet hjärta kommer tecknen att jag ändå är på rätt väg.
Jag är inte framme,ibland i ett djupt dike men jag ser mitt mål ändå. Ännu osynligt men ändå klart.
Allt gott.
❤❤❤
Kram från
Annica

Charlotta 28 oktober, 2018 - 11:22

Tack för din beskrivning Annica! ❤ Ibland är det så att man inte ens vet riktigt hur målet ser ut, man vet bara att man behöver hålla sig i rörelse för att så småningom kunna hitta fram till det. Kram!
/C

Karin 28 oktober, 2018 - 12:35

TACK Charlotta & Annica. Alltid lika underbart att läsa sådant som ger ett hopp om att det finns själsfränder ”där ute”. Förhoppningsvis är det en universell sanning ni förespråkar……….
Min personliga/andliga utvecklingsresa innebär en berg & dalbana som pendlar mellan tro – hopp – insikter – förtvivlan – resignation – förtröstan – tillit – en känsla av total och ödesmättad hopplöshet – glädjetårar – ångesttårar – skratt – lycka – djup sorg – människokärlek – människoförakt osv, osv.
Dessutom landar jag många ggr per dag i min djupa osäkerhet beträffande om det finns någon övre åldersgräns för att ”hinna” ?!!! Finns det någon övre åldersgräns för att kunna ”hitta hem”?!

Charlotta 28 oktober, 2018 - 12:53

Kära Karin, det finns absolut inte någon som helst tillstymmelse till övre åldersgräns för att hitta hem. På detta är jag 100% säker. ❤ Frekvenshöjning kan vara en mycket stormig och omtumlande resa, för att inte säga direkt plågsam emellanåt. Ett sätt att hantera påfrestningarna kan vara att göra det till ett mål att bara hålla sig i själslig rörelse, utan det outtalade kravet att nå fram, ofta leder det till att man upptäcker att det faktiskt är resan som är målet.
/C

Karin 28 oktober, 2018 - 19:41

TACK för Dina ord. Just Din övertygelse är oerhört värdefull mig och det Du förmedlar landar som en hoppfull och trovärdig ledstjärna.
Är fullt medveten om min pågående frekvenshöjning och kan konstatera att ”fallen” blir lite grundare för var gång.
Dina texter och YouTube inlägg är en guldgruva – TACK.
/Karin

Charlotta 28 oktober, 2018 - 22:48

Tack själv för att du läser och tittar, det betyder mycket för mig.
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI