Home 5D-teknik Vatten har också en själ

Vatten har också en själ

by Charlotta

Vatten är en del av skapelsen och därför är också vatten besjälat, så enkel och självklar är sanningen om den värld vi lever i. Allt vatten i form av hav, sjöar, floder, regn, snö, is, ånga och alla andra varianter av vatten har ett medvetande och ett syfte med sin existens. De vet vad de är och de vet vad deras uppgift är här på Jorden.

I våra moderna samhällen processas vattnet för att bli av med föroreningar så att man kan säkerställa att vattnet inte innehåller ämnen eller organismer som kan orsaka sjukdom. Denna behandling ger biverkningar på vattnet som människan än så länge inte är medveten om, vatten som utsätts för stor fysisk och kemisk påverkan förlorar sin själ vilket innebär att det vatten som kommer ur kranen är dött. Precis som att en mänsklig kropp utan en själ bara är ett tomt skal är vatten utan en själ också bara ett tomt skal.

Dött vatten har fortfarande de flesta av de egenskaper som besjälat vatten har men det saknar en viktig egenskap, det innehåller ingen energi. Besjälat vatten tillför energi till den som konsumerar det och kan fylla en del av det dagliga energibehovet vilket gör att man behöver äta mindre. Genom att förse utsatta områden i världen med besjälat vatten skulle man därmed kunna minska svälten utan att ta mer mark i anspråk för odling.

Människans påverkan på vattnet sker också genom medvetna föroreningar i form av både flytande och fasta ämnen. Detta har också stor negativ effekt på vattnet och dess invånare och har i nuläget resulterat i att allt vatten på jorden är förorenat i någon form. Vattnets situation är kritisk och kan inte återhämta sig utan människans hjälp.

För att rädda vattnet, och alla arter som är beroende av det för sin överlevnad, krävs det inte bara att människan slutar att förorena vattnet utan också att nya vattenreningsmetoder tas i bruk. Metoder som inte sliter själen ur vattnet i reningsprocessen utan som respekterar vattnets natur och lämnar det intakt under och efter reningen. Att vattnet har sin energigivande själ kvar är viktigt inte bara för människan utan också för alla djur och växter, det är den sortens vatten vi alla är skapade för att dricka för att kunna må så bra som möjligt.

Vatten som förlorat sin själ kan återfå den igen men det krävs att vattnet får följa sin naturliga cykel utan konstruerade avbrott och störningar. Vatten besjälas genom att falla som regn, snö eller annan nederbörd, genom att fritt strömma fram i porlande bäckar eller brusande forsar eller genom att passera vattenfall. Vattenkraftverk hindrar inte bara detta från att ske utan det avlägsnar vattnets själ på samma sätt som reningsverk gör.

Människan vill gärna tro att världen består av själlösa ting som hon kan bruka och missbruka efter sitt behag, men ingenting i naturen är själlöst, allting har en själ, ett medvetande, en energi och ett syfte. Så länge människan utnyttjar naturen kan hon bara dra nytta av dess resurser till en viss gräns, men den dagen hon börjar samarbeta med naturen på mer lika villkor kommer inte bara resurserna att mångdubblas utan hela hennes existens kommer att avsevärt förbättras.

De nya metoder och den nya teknik som behövs för att reningsverken ska kunna rena vattnet utan att samtidigt misshandla det till döds är en del av den 5D-teknik som människan kommer att få tillgång till. 5D-tekniken kommer också att lösa mänsklighetens energibehov på ett sådant sätt att vattenkraft blir överflödigt och olönsamt. Mer om detta i kommande inlägg.

/Andliga guider kanaliserade av Charlotta

13 comments

Lisbeth 23 januari, 2020 - 17:32

Grandervatten är en metod att ge tillbaka livskraft och naturlig struktur till vatten.
https://www.grandersalj.se/grander/vad-ar-grander
Att förvara dricksvatten i äggformade bringare på en granderplatta kan revitalisera dött vatten!
Att dricka rent brunnvatten är det bästa!
Om man reflekterar över att människokroppen består av mestadels vatten,
så är det kanske inte så konstigt att så många känner sig kraftlösa!

Charlotta 23 januari, 2020 - 17:51

Jag är inte bekant med Grandervatten men enligt guiderna kan vattnet bara återfå sin själ på naturlig väg och inte genom några metoder som människan konstruerat. Brunnsvatten har sin själ kvar så där får man vattnets riktiga energi.
/C

Lisbeth 23 januari, 2020 - 18:26

Jag tror att Grander vatten handlar mer om vattnets hexagonala struktur som är nog så viktig för välbefinnandet!
Läs gärna länkarna om vetenskapen kring ämnet i fråga på Grander hemsidan!
Strukturen lär bl.a. försämras av långa transporter i rörledningar med många tvära vinklar och där vattnet står under tryck!
https://vimeo.com/200350971
Naturligtvis måste hela samhället förändra hur vattnet hanteras från början så att vattnet behåller sin livskraft!
Men jag personligen kan inte se att Grander vatten skulle motarbeta detta!
Det måste förtydligas att grander vatten inte är någon teknologi i vanlig mening!
Som jag ser det så så handlar det mer om det levande vattnets helande krafter!

Annica 23 januari, 2020 - 17:38

Tack för alla dina texter kring uppvaknandet Charlotta🙏❤️❤️❤️
Jag läser dem med glädje.
Min själ blir glad.
Utmattningen gör att jag är så trött och sorgen efter vår son är svår.
Det gör fortfarande så oerhört ont.
Han visar sig för mig på olika sätt så saknaden blir också i glädje och ljus
på något sätt.
Jag skulle gärna vilja kommentera mer än vad jag orkar.
Dina texter får mig att längta.
Efter den nya jord och det ljus och den medvetenhet och all kärlek
som kommer lyfta mänskligheten och jorden till en ny dimension.
Det du förmedlar med hjälp av andevärlden och alla hjälpare där betyder så mycket.
Varje ord är viktigt.
Allt gott.❤️❤️❤️
Kram från
Annica

Charlotta 23 januari, 2020 - 17:57

Tråkigt att höra att du har det jobbigt Annica.❤️ Den mörka årstiden gör ofta det svåra ännu värre, jag mår själv dåligt av bristen på ljus längtar till våren. Under tiden med utmattningen var vintrarna förfärliga, både kylan och mörkret gjorde mig väldigt illa och både kroppen och själen led. 2020 kommer att bli ett år av stora förändringar både globalt, nationellt och på det personliga planet, jag hoppas att även du kommer att känna av det ljuset. Kram!❤️
/C

Christer Ståbis 31 januari, 2020 - 18:29

Åhå, intressant ! Det är förmodligen en orsak till att jag äter mindre när jag är i fjällen än hemma, trots att jag bestiger fjäll varje dag då. Vattnet ger mig mer energi där än mitt kranvatten hemma… (Sedan hinner jag inte äta lika mycket, då jag går det mesta av dagarna, så det är väl en orsak också… :D)
Jag ska nu ta med mig en tom vattenflaska varje gång jag cyklar upp i skogen, när jag nu börjar göra de turerna igen (vilket borde bli i början av april, antar jag eller möjligen i mars med den dåliga vinter vi haft här i Dalarna denna vinter). Jag vet några källor där. Jag brukar dricka tre klunkar ur en trefaldighetskälla uppe i skogen när jag cyklar förbi den under barnmarkstiden. Nu kommer jag att fylla en vattenflaska varje gång jag passerar. : )

Charlotta 31 januari, 2020 - 18:35

Det gör du rätt i, den sortens vatten är en lyxvara för närvarande.
/C

Lisbeth 16 februari, 2020 - 07:35

En video om Viktor Schaubergers förståelse om vatten!
https://www.youtube.com/watch?v=yXPrLGUGZsw&feature=youtu.be

Lisbeth 16 februari, 2020 - 07:36

En video om Grander vatten!
https://www.youtube.com/watch?v=8FnxlpuKc8U

Johan 17 februari, 2020 - 15:18

Kära Charlotta.
Tack snälla för allt du skriver och gör som lyfter, inte bara, tillvaro och mående!
Jag har fått syn på det här https://aqualogik.se/product/mojen och är nu mycket nyfiken! Kan det vara lösningen?

Varma hälsningar

Charlotta 17 februari, 2020 - 15:32

Hej Johan, välkommen hit och varmt tack för dina uppmuntrande ord. Jag vet tyvärr ingenting om produkten du länkar till så jag kan inte uttala mig om den, kanske kan du hitta omdömen på nätet?
/C

Magnus Björkegren 2 mars, 2020 - 07:28

Hej!
Jag brukar till hälften fylla en glasflaska och placera på en mandala, nån timme behövs. Jag har skrivit ut The Flower of Life. Vattnet blir godare, lenare och känns mer energirikt. Går ju också att tacka vattnet. Masaru Emoto’s böcker är ju fantastiska.

Charlotta 2 mars, 2020 - 10:50

Hej Magnus, välkommen hit! Ja det finns en hel del trix för att göra vatten mer hälsosamt, kul att du använder dig av det och märker skillnad. Jag har själv skaffat klistermärken med flower of life som jag placerat på strategiska ställen i hemmet, typ under mitt arbetsbord, i kylskåpet, vid ytterdörren osv. Goda energier kan man aldrig ha för mycket av.
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI