Home ÖG i media Artikel i Starta & Driva Företag

Artikel i Starta & Driva Företag

by Charlotta

För ett tag sedan blev jag intervjuad av tidningen Starta & Driva Företag om hur det är att vara företagare och hur det kom sig att jag skrev en bok, och idag är intervjun publicerad i tidningen.

Ni hittar artikeln här, och för er som funderar på att starta företag eller redan är företagare så finns där många andra intressanta artiklar på sidan där man kan hämta både inspiration och kunskap.

/Charlotta

2 comments

Annica 29 januari, 2018 - 13:35

Vad roligt och intressant att läsa artikeln om dig Charlotta.❤❤❤
Du lyfter fram något viktigt om arbete som egenföretagare.Just friheten att styra över sin egen tid.
Jag tror många idag känner sig instängda och ofria på sina arbetsplatser.
Det handlar inte om att man inte tycker om sitt arbete i grunden men kraven på det som ska presteras och målen som ska nås har likställs med visioner istället.
Det innebär att vi är många som arbetar med en känsla av att aldrig nå fram, aldrig räcka till eller aldrig vara tillräckligt bra.
Hur vi än kämpar är det aldrig tillräckligt bra för ribban höjs ständigt.
Att lägga den egna ribban kräver ett oerhört mod.
Ofta är det försent och vi kraschar in i utmattning och depression av det oerhörda tryck detta samhälle skapar för oss människor.
Jag skulle önska så att arbetslivet kan förändras.
Mer frihet och mer tillit i systemen.
En större flexibilitet och en större tro på varje enskild medarbetares förmåga.
Att vi alla kan blomstra i våra olika roller, i våra liv, på våra olika arbetsplatser.
Men det förutsätter ett arbetsliv som tar hänsyn till att vi är just människor med behov av att bli lyssnade till, bemötta med respekt och att vi har rimliga förutsättningar att klara av våra arbetsuppgifter utan att gå sönder både fysiskt och psykiskt.
Det känns så bra att du med flera hittar vägar och möjligheter till ett bättre mående med alternativ till vår traditionella sjukvård och läkekonst.
Jag tror inte heller på ett samhälle som försöker dämpa symtomen på grundläggande systemfel med mediciner i första hand .
System som gör oss sjuka på olika sätt.
Tack för att du delar med dig av din kunskap.
❤❤❤
Allt gott.
Kram från
Annica

Charlotta 29 januari, 2018 - 13:53

Roligt att du gillar artikeln Annica, och tack för dina tankar. Ja att samhället behöver förändras på många sätt är ganska uppenbart, och det kommer att bli ännu tydligare ju fler av de barn som fötts med de nya energierna som kommer ut i arbetslivet. Jag tror att vi kommer att lämna storskaligheten där det är möjligt och gå mer och mer mot småskaliga arbeten där just friheten och ansvaret är större.
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI