Home ÖG i media Hur man får tag på boken

Hur man får tag på boken

by Charlotta

Edit: Jag har precis fått reda på att det har skett ett listningsfel med boken, den har alltså, trots allt, inte funnits tillgänglig som den borde ha gjort. På måndag ska den finnas, i alla fall är det vad jag har blivit lovad så låt oss hålla tummarna!

Om ni har försökt hitta min bok i bokhandeln och hittills misslyckats så förstår jag precis hur ni känner er, jag har också väntat på att den skulle dyka upp bland nyheterna och undrat var den blir av.

Jag är ledsen om ni känner er lurade, jag sa att den skulle komma ut i början av veckan och än så länge finns det inget tjusigt träd i sikte så långt ögat når i någon internetbokhandel. Om det är till någon tröst så känner jag mig lite snopen själv också.

Det har visat sig att bokbranschen inte är så enkel som man skulle kunna tro. Det stämmer att boken finns tillgänglig för alla bokhandlar att köpa in, men att de hugger boken direkt när den är färsk när författaren är tidigare outgiven är inte riktigt lika självklart.

Vill ni hjälpa mig att övertyga AdLibris, Bokus och gänget att de självklart ska ta in min bok meddetsamma så frågar ni efter den, undrar varför de inte har den i sitt sortiment än och när den kommer in.

Om ni inte vill vänta utan vill ha boken NU, så kan ni köpa den till fullpris direkt från BoD som trycker boken.

/Charlotta

 

Powered by Calculate Your BMI