Home ÖG i media Intervju hos Klokegård

Intervju hos Klokegård

by Charlotta

Det finns en mycket klok och synnerligen trevlig kvinna vid namn Cecilia Kärvegård som driver en blogg på ett närliggande tema till Överlevnadsguiden. Klokegård heter hennes intressanta blogg, passande nog.

Nyligen hade jag förmånen att bli intervjuad av Cecilia och det visade sig att vi har en hel del gemensamt. Det blev en massa trevligt prat om både bloggande, ovanligt väder och attraktionslagen, men framförallt om min bok, Överlevnadsguiden – En handbok om livet. Resultatet hittar ni här.

/Charlotta

2 comments

Cia 16 mars, 2018 - 14:06

Tack för att du har orkat skriva om din tuffa resa! Och vi läsare finns kvar den dagen som du återfår dina krafter och din skrivarlust 🙂 Jag är själv i en liknande situation. Har i princip haft paus med min blogg sedan sommaren då jag både fysiskt och psykiskt gick in i väggen. Nu har jag försiktigt börjat igen. Stor kram och massor med styrka till dig och din familj!

Charlotta 16 mars, 2018 - 14:24

Välkommen hit Cia och tack för dina vänliga ord. Jag började faktiskt blogga när jag var som sjukast och mådde som sämst och har fortsatt under hela min sjukdomstid, det var till stor del därför jag började blogga eftersom det var det enda jag orkade göra. Lycka till med din blogg och tack för kramarna, någon familj har jag dock inte så jag delar dem med vovven istället. 🙂
/C

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI