Home Personlig utveckling Dina tankar blir ditt liv

Dina tankar blir ditt liv

by Charlotta

Dina tankar är det som uppfyller din vardag, det du tänker på är det du ger din energi och ditt fokus, det du väljer att lägga energi och fokus på är det som kommer växa mest och få störst plats så dina tankar är vad som formar ditt liv.

Det betyder att om du går omkring och tänker på problem och svårigheter och på hur dåligt du mår så är det samma sak som att dagligen vattna och gödsla allt negativ som får dig att må dåligt så att det frodas och du inom kort mår ännu sämre. Med den metoden kan du ta en liten, liten tveksamhet och på nolltid göra det till ett jättestort problem.

De goda nyheterna är att det fungerar på exakt samma sätt åt andra hållet, det vill säga att om du börjar fokusera på det vackra och fina i livet, på det som går bra, som du är nöjd med och som du tycker är roligt så kommer du snart att upptäcka att de tankarna växer och att det roliga blir ännu roligare och att fler och fler saker känns bättre och bättre. Så leta upp några ljuspunkter och fokusera på dem och vad du kan göra för att lyfta fram och fokusera på dem, håll fast vi den tanken och sedan är du på rätt väg. Men se upp för de negativa tankarna för de kan vara snabba att slå rot om du släpper in dem igen.

/Coachen

DSC01316

2 comments

Emma 13 februari, 2014 - 19:04

Helt rätt resonemang med att dina tankar blir ditt liv, klokt och bra skrivet! 🙂

Coachen 14 februari, 2014 - 10:12

Tack för din kommentar Emma, roligt att höra att du har samma erfarenheter av hur tankarna styr oss. 🙂

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI