Home Personlig utveckling En sommardag som gjord för en ruggig vinterdag

En sommardag som gjord för en ruggig vinterdag

by Charlotta

Dagen igår ska jag spara. Jag ska lägga den i en liten låda och stoppa undan den på ett säkert ställe så den inte kommer bort eller förstörs. Sedan ska den få ligga där orörd till en kall, mörk och ruggig februaridag, en dag när det känns som om jag inte orkar skotta en centimeter snö till, och som om det aldrig kommer att bli varmt eller ljust ingen och när jag önskar att jag hade fått gå i ide tillsammans med igelkottarna.

Den dagen ska jag plocka fram min lilla låda, försiktigt öppna på locket och låta högsammardagen den 28 juli 2013 fullkomligt skölja över mig. Jag ska suga i mig solskenet och den nästan påträngande värmen, jag ska gotta mig i känslan av varma sommarvindar mot min bara hud, jag ska minnas gemenskapen och trivsamheten i de på en gång både lättsamma och djupa samtalen med goda vänner, jag ska återuppleva känslan av att med lätthet kunna röra mig mellan ute som inne utan att behöva ändra min klädsel eller frysa det minsta lilla och jag ska tillåta mig att riktigt marinera i känslan av att livet är enkelt och okomplicerat och till för att njutas av.

Det är vad jag ska göra en mörk och kall dag i februari 2014 när jag som bäst behöver det. Och resten av den här sommaren och början på hösten ska jag se till att samla på mig fler dagar som den här, dagar utan en massa frågetecken och problem, som är njutbara och lustfyllda och fulla av vackra och spännande detaljer, dagar som helt enkelt förkalrar livet. Så om det blir en lång och kall vinter kan jag unna mig att plocka fram en varm sommardag eller en krispigt klar och fräsch höstdag lite då och då för att påminna mig om att de finns där runt hörnet, hur onsnnolikt det än kan kännas just då, och att de faktiskt snart kommer tillbaks igen.

/Coachen

DSC01195

2 comments

Ove Forsberg 12 augusti, 2013 - 06:23

Hej!
Jag har en fråga som gjort mig mycket förvånad.
Vi har några Labradorer som hatar igelkottar som kommit in innanför staketet.
Vi två tillfällen nu, en i juli och en i förrgår så har två av våra hundar fallit ihop avsvimmade vid nosande på igelkottar i trädgården.
Vid båda tillfällena har hunden fallit ned på sidan och jag trodde vid första tillfället att hon avlidet, men efter cirka 30 sek har dom öppnat ögonen och då fick jag hjälpa dom upp på fötter och dom har vingligt följ mig där i från.
Efter några minuter är dom ok igen för nästa attack, om jag inte kopplar dem.

Vad i all sin dagar är detta?
Jag har sökt på google utan att hitta något, har du någon idé om vad detta är?

Mvh
Ove Forsberg

Coachen 12 augusti, 2013 - 07:14

Hej och tack för din kommentar Ove, men det är tyvärr ingenting jag känner till eller har hört talas om. Har du frågat hos veterinären?

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI