Home Personlig utveckling Högt och lågt

Högt och lågt

by Charlotta

Gårdagens utmaning var verkligen just det, en utmaning. Min första instinkt var faktiskt att det här har jag inte lust att tänka på för det är för jobbigt. För jobbigt att behöva analysera, för jobbigt att kanske återuppväcka sånt som är smärtsamt, för jobbigt att värdera det ena över det andra och för jobbigt att helt enkelt behöva ta ställning. Men samtidigt vet jag att det är den här sortens själsligt arbete som har makten att mentalt förflytta mig dit jag behöver gå och att är just den här typen av insikter som gör att nya dörrar öppnas, så med ren viljestyrka tog jag mig över den där tröskeln av motstånd och när jag väl grottat ner mig i det så var det inte så farligt.

Mina två största sorger i livet är förlusten av mina föräldrar och förlusten av min hälsa. När det gäller hälsan så jobbar jag med den och hoppas kunna vinna den tillbaks men det är en långsam och även tröttsam kamp. Mina två största glädjeämnen var faktiskt det svåraste, men jag måste säga att det dels är min älskade pudel och dels min egen inre styrka. Det kanske kan tyckas förmätet att hålla en av mina egna egenskaper som ett av mina största glädjemämnen men som jag ser det är det tack vare att jag är resursstark, handlingskraftig, envis och en hel massa andra saker som jag har klarat mig igenom svårigheterna i mitt liv. Utan den inre styrkan hade jag inte varit någonting och jag har den att tacka för nästan allt jag har åstadkommit, så det är klart att den måste vara ett av mina största glädjeämnen.

Hur upplevde ni den här utmaningen? Ni behöver inte berätta detaljer om ni inte vill, men det skulle vara intressant att få veta vad ni tyckte.

Och hu när vi börjat gräva i det riktigt intressanta så fortsätter vi idag också. 😉

/Coachen

DSC01109

Powered by Calculate Your BMI