Home Personlig utveckling Sommarutmaningen 2013

Sommarutmaningen 2013

by Charlotta

Då är det dags! Imorgon startar Överlevnadsguidens sommarutmaning 2013 och alla som vill får vara med efter egen lust och förmåga. Utmaningen kommer att pågå i två veckor och målet är att vi ska bli mer medvetna om och uppmärksamma på våra tankar, på det som händer i våra liv och hur dessa två hänger ihop. Men även på hur våra tankar påverkar hur vi känner oss, på hur vi enkelt kan stärka både självkänsla och välbefinnande och på hur lite det krävs för att börja göra förändringar.

Det hela kommer att gå till så att varje kväll postar jag ett inlägg med morgondagens övning så ni hinner läsa det och kan starta direkt på morgonen dagen därpå. Under dagen gör vi alla vårt bästa med uppgiften och förmiddagen efter redovisar jag i ett nytt inlägg hur det har gått för mig. Det skulle vara jätteroligt om ni också vill tala om hur det går för er, om ni tycker det är svårt eller lätt och vad ni upplevde under dagen. Ju mer vi delar våra erfarenheter desto roligare och mer lärorikt blir det.

Alla har vi olika förutsättningar så var och en får ta respektive övning och genomföra den på det sätt som fungerar för just dig. Det är ingen tävling och det ligger ingen prestige i utmaningen utan alltihopa handlar om att locka till att utvecklas på ett inre plan. Övningarna vi kommer att göra är sådana som man i vanliga fall gör flera gånger per dag i några veckor eller månader för ändra på tankemönster eller bryta vanor, men nu gör vi en prova-på-variant där vi bara gläntar lite på de olika dörrarna för att känna hur det känns.

Första övningen postas ikväll, hoppas ni vill hänga på!

/Coachen

DSC00929

1 comment

lisa 22 juni, 2013 - 12:33

Spännande!

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI