Home Personlig utveckling Träffa föräldrarna

Träffa föräldrarna

by Charlotta

Då var påsken över för den här gången och med den alla dagarna där man helt och hållet själv bestämmer innehållet. Kanske har de tillbringats i en solstol, kanske på en filt i en park, kanske på knä i trädgårdslandet eller kanske på en välbehövlig semester i en skidbacke, på en sandstrand eller med shopping i en storstad. Och kanske blev det inte riktigt tid till att åka hem och träffa föräldrarna den här helgen heller?

Planerna fanns där kanske, precis som vanligt, och i telefon några dagar innan påsken utbyttes fraser som ”Jag vet inte riktigt hur påsken kommer att se ut än, men vi ska försöka titta inom.” och ”Ja, vi vet att ni har mycket att hinna med men ni är välkomna när ni kommer om ni har tid.” eller ”Tyvärr går det inte i påsk, men vi får ses till sommaren.”

Det är lätt att låta tiden gå lite för länge mellan besöken för man är så van vid att föräldrarna alltid finns där, men sanningen är att det gör de inte. Inte hur länge som helst. Det faktum har några reklamare tagit fasta på och med statistik från WHO gjort en hemsida som är tänkt ska fungera som en ögonöppnare för hur fort tiden går och hur få besök hos föräldrarna som faktiskt kan finnas kvar. Ta en titt och se hur många gånger du statistiskt sett har kvar att träffa dina föräldrar. Kanske går det att klämma in ett besök hos mamma och pappa redan nästa helg?

/Charlotta

2 comments

Sara 22 april, 2014 - 11:21

Jag har träffat snudd på alla jag ville träffa i påsk!!! Pappa var krasslig men annars så… Förutom de som endast finns kvar i hjärtat, men dem träffar jag å andra sidan varje dag, i mina tankar 🙂 Framförallt är jag så otroligt tacksam att ha möjlighet att fortfarande fira både farmors och farfars födelsedagar! Det är sant, vi ska inte vänta till sen, då är det för sent!

Coachen 22 april, 2014 - 20:23

Låter härligt Sara! Det är verkligen viktigt att komma ihåg och att prioritera att umgås med sina närmaste medan de finns kvar, annars är risken stor att man bittert ångrar sig en dag.

/Coachen

Comments are closed.

Powered by Calculate Your BMI