Home Personlig utveckling Våga ta steget!

Våga ta steget!

by Charlotta

Jag kan slå vad om att det finns saker som du ibland funderar på att du skulle vilja göra men som du hittills inte har gjort och som du någonstans har accepterat att du aldrig kommer att göra, men som du ändå har som lite ”tankegodis” att muntra upp dig själv med när vardagen känns för grå och trist. Har jag rätt? 😉

Nu undrar jag, skulle det inte vara roligt och innebära ett väldigt lyft för dig att faktiskt försöka sätta dem i verket? Tänk att ha funderat på och fantiserat kring något under lång tid och sedan faktiskt genomföra det, skulle inte det vara en fantastisk framgång och tilfredsställelse att bara få visa att du faktiskt kan? Och även om det skulle visa sig att det inte blir riktigt som du har tänkt dig, eller att det kanske inte går alls, så är det fortfarande något att vara stolt över att du vågade satsa och försöka för det är det inte många som gör.

Att försöka och misslyckas är inte ett nederlag, tvärtom visar det på kreativitet, handlingskraft och mod. Det stora misslyckandet ligger i att vilja men aldrig våga försöka utan att istället hitta på ursäkter för att det är inte är läge just nu. Tänk vad sorgligt att leva ett helt liv med en massa oprövade tankar, idéer och drömmar och att på sin dödsbädd behöva ångra allt man inte vågade i alla fall försöka genomföra.

/Coachen

DSC01216

Powered by Calculate Your BMI