Home Personlig utveckling Vårkänslor

Vårkänslor

by Charlotta

Våren är en bra tid att påbörja nya saker, att förändra det som inte längre gagnar dig och att låta dig inspireras till att våga mer. När ljuset återvänder och dagarna blir längre så är det inte bara växtligheten som börja gro utan även i oss människor så gror en längtan att göra saker, att skapa saker och ta itu med saker. Saker som du utan problem ignorerat under hösten och vintern eller kanske inte ens varit medvetna om, påkallar nu din uppmärksamhet och det känns inte ens särskilt betungande.

Våren gör helt enkelt att det spritter lite extra av ny energi både i kroppen och i sinnet och är därför en utmärkt tid för att göra förändringar i livet, så ta tillfället i akt och bestäm dig för att våga prova det där som du funderat på och gör förändringen hemma som du tänkt på, lägg lite extra tid och omsorg på dina relationer och lär känna lite nya människor när tillbället bjuds.

Packa en picknick-korg och ta kompisen med på en fika i skogen och känn in att vad som händer i naturen händer även i dig och det kan du dra nytta av och göra något roligt med. Har du inte möjlighet att ta dig ut i skogen så några nya växter till hemmet och känn hur de tar vårkänslorna med sig in till dig. Våren är full av energi, hopp och löfte om framtiden och det är du själv som bestämmer vad du ska göra med alltihop.

/Charlotta

Powered by Calculate Your BMI